Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba ben de daha yeni hamile olduğumu öğrendim doktora bile gitmedim betam 700 çıktı 5 gün önce ben de haftaya randevu aldım kese görünmesi için sizce karından ultrasonla görülür mü
Sat 15 ekim
Hayırlı olsun. 💐
Suan 5+6 sın zaten.
Kese suan karından rahat görülür.

Haftaya hepsini bir göreceksin demek.
Kese, bebek, kalp atışı. 💗
Geç döllenme gibi bi durum yoksa bu cuma bile görürsün. :KK37:

Kızlar merhaba benim doktorum inatla hafta söylemiyor geçen hafta da 4 5 haftalıksındır dedi bugün de aynı şeyi diyor, bebek görününce boyutuna göre hesaplarız, boş gebelik de olabilir diyor. 20 kasımda beta hcg 8200 dü. Kanama alanı da varmış ilaç verdi hiç net bir şey öğrenemedim ya. Nerdeyse hamile değilsin diyecek. Herkes gününe kadar haftasını söylüyor benimki neden böyle anlamadım.

Eklentiler

• B1DDB3B5-0DE4-4A88-A634-EEA46ED267A6.jpeg
    B1DDB3B5-0DE4-4A88-A634-EEA46ED267A6.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar merhaba benim doktorum inatla hafta söylemiyor geçen hafta da 4 5 haftalıksındır dedi bugün de aynı şeyi diyor, bebek görününce boyutuna göre hesaplarız, boş gebelik de olabilir diyor. 20 kasımda beta hcg 8200 dü. Kanama alanı da varmış ilaç verdi hiç net bir şey öğrenemedim ya. Nerdeyse hamile değilsin diyecek. Herkes gününe kadar haftasını söylüyor benimki neden böyle anlamadım.
Benim ki de bir hafta geriden geliyor, net bir yorum yapmıyor 6+2 idim bana 5. Haftadasın dedi. 7+1 de gittim 6 haftalıksın dedi. İki hafta sonra fakülteye gideceğim. Muhtemelen adet tarihimi değiştirecekler. Bazen böyle durumlar olabiliyormuş değiştirdikleri. Belki geç oluşmuş olabilir. Biraz bebişkonun büyümesini bekle, baktın hala bu tür yorum yapıyor o zaman hekimini değiştir 😊

Benim ki de bir hafta geriden geliyor, net bir yorum yapmıyor 6+2 idim bana 5. Haftadasın dedi. 7+1 de gittim 6 haftalıksın dedi. İki hafta sonra fakülteye gideceğim. Muhtemelen adet tarihimi değiştirecekler. Bazen böyle durumlar olabiliyormuş değiştirdikleri. Belki geç oluşmuş olabilir. Biraz bebişkonun büyümesini bekle, baktın hala bu tür yorum yapıyor o zaman hekimini değiştir 😊
Muhtemelen öyle benim de :) ben geç yumurtladım bu ay zaten kendisi de dedi sat bu değil değiştirecem diye. Bugün de net konuşmayınca ve ultrasona uzun uzun bakınca bi kurt düştü içime cuma tekrar çağırdı bir de. Yani ağzından bi dolu dolu hamilesin dediğini duymadım bile ama benim bulantılar bile başladı 😅 Çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah ☺️

Muhtemelen öyle benim de :) ben geç yumurtladım bu ay zaten kendisi de dedi sat bu değil değiştirecem diye. Bugün de net konuşmayınca ve ultrasona uzun uzun bakınca bi kurt düştü içime cuma tekrar çağırdı bir de. Yani ağzından bi dolu dolu hamilesin dediğini duymadım bile ama benim bulantılar bile başladı 😅 Çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah ☺️
bende de aynı durumda 6. haftada kese gördük boş 6+6 da gittik kese bebek kalp atışı hepsi bir arada çıktı 😊

Muayene için illa bi tarih giriyor ya cihaza, yaptığı ölçümler de mm cinsinden yazar kağıtta. Ona göre kıyaslar, haftasına uyumlu der.

Ama bu bilgileri magazin görüyor 😅 yani kese su kadar, ultrasona göre şu kadarlıksın demediğine göre. Bebeği baz alıyor demek. Sat ne ?

Yaş 33
Şehir Sivas
Sat 22 Ekim
3.çocuk
Tahmini doğum 30 Temmuz
76 başlangıç kilom
Erkek hissediyorum(bi kızım14yaş bi oğlum var10yaş)
Cuma günü kese ve bebek için randevum var

Kese 18 mm olmuş ama kaç günlük olduğunu gösteren yeri karalamışsın ama yanlış görmüyorsam yolk saç oluşmaya başlıyor gibi tabii doktor değiliz cnm birdahaki haftaya görürsün bebişi insallah cnm

X