Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıntımın sebebi gebelik kolestazıymıs. Kollarım ve avuç işlerim kasınıyor henüz karın çevreme kasıntı inmedi. Acil ilaç kullanmaya baslayacakmısım ve doğum planlaması yapılacak erkenden. Oğlan 1672 kız 1480 gr çıktı ,29. Haftaya anca giriyoruz. Çok fazla ilerideler ne olacak bilmiyorum yoruldum artık gerçekten halimize çok çok şükür ama yorulmamak da elimde degıl 😞
Maşallah canım gelişimleri iyi takma kafana,genelde ikizler daha erken doğuyor o yüzden önde olmaları belki daha iyi.erken doğsalarda düşük doğum kilosu olmaz,senin için biraz zor olur tabi kolay değil şimdiden toplamda 3kiloyu geçtiler.bizimkiler 1 kilo iken zorlanıyoruz Allah yardımcın olsun,zorunu kolaylasın 🙏

Yoğurt aldım süt aldım ama kendim de yoğurt yaptım yine. bu sefer taş gibi oldu yummyyyy
İki haftadır bende evde yapıyorum yoğurdu hem çocuk için hem kendim için market yoğurdu yiyemiyordum zorla arada bi kase yerdim ev yoğurdu çok güzel oluyor hazır yoğurdu yemeyen oğlumda yemeye başladı size de afiyet olsun 🙂yarasın 😁

Maşallah canım gelişimleri iyi takma kafana,genelde ikizler daha erken doğuyor o yüzden önde olmaları belki daha iyi.erken doğsalarda düşük doğum kilosu olmaz,senin için biraz zor olur tabi kolay değil şimdiden toplamda 3kiloyu geçtiler.bizimkiler 1 kilo iken zorlanıyoruz Allah yardımcın olsun,zorunu kolaylasın 🙏
Cok teşekkür ederim. İnşallah 4-5 hafta daha saglıkla dayansalar kuvöz olmadan eve getirirdik ama çok öyle olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı artık herseyın

Kızlar selam, bugün sabahtan beri sol kaburgamın olduğu yer agriyor sanki dayak yemişim gibi, uzanırken sorun yok ama oturması izdirap bu normal mi? 🥺

X