Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet klasik tüm gebelerden istenen. Kilom çok fenaaa, diğer iki oğlumu doğurduğum kiloda hamile kalmışım resmem🥲 Ben çocuk mevzuunu kapatmıştım çoktan, 15-11 yaşlarında benim oğlanlar, ilk eşimden. 2. Eşimin çocuğu yok o çok istiyordu Allah da duydu onu sanırım:) epey korkuyorum valla içten içe
Çok güzel bi aile olacaksınız 🥰
Devlette nasıl yaptırdınız acaba? Özel doktorun yazdığı testi devlete gitsem yaparlar mı?
Kadın doğuma randevu al. Listenle gidip bunları yaptırmak istiyorum de. Zaten rutin. Bir eksik, iki fazla her yerde aynı listeyi uyguluyorlar.

Ben ilk gebeliğimde takibim özelde yapılmasına rağmen, tüm tahlilleri devlette yaptırdım. Gayet normal bi durum.

Şeker yüklemesi falan vardı benim zamanımda, hala var mı bilmiyorum. Onu yapalım dedi dr um. Ben yaptırır getiririm size dedim. Onu da devlette yaptırdım :p

Son düzenleme:
Kızlar benim tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Buraya mı yazsam. Ağustos grubuna mı yazsam bilemedim 🥴😅

Kızlar benim tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Buraya mı yazsam. Ağustos grubuna mı yazsam bilemedim 🥴😅
Bence buraya yaz. Bebeklerin yalnızca yüzde beşi beklenen tarihte doğar diyolla :confused:

Benim bdt 7 Temmuz. Belki ben de haziran sonu doğuracağım. Ama temmuz grubuyla manevi bağım var. Kızım da temmuz bebesi 🥰

Benimde
Bence buraya yaz. Bebeklerin yalnızca yüzde beşi beklenen tarihte doğar diyolla :confused:

Benim bdt 7 Temmuz. Belki ben de haziran sonu doğuracağım. Ama temmuz grubuyla manevi bağım var. Kızım da temmuz bebesi 🥰
3 Temmuz tahmini ama bende haziran sonu doğuracağım bence de birde aynı gün doğururmuşuz 😂

Kızlaaar merhaba benimde buraya yazacağım aklıma gelmezdi inşallah kalp atısını da duyar onu da eklerim 🥰
Kilo:65
Çocuk: İlk gebelik
Sat: 8 ekim
Kese: 5+4
Kalp atışı: henüz duymadık
Tahmini cinsiyet: bence erkek 🥰
Tahmini doğum: 15 temmuz

Kilo: 80 (🙈)
Çocuk: 2. Gebelik 3. Çocuk 🥴
Sat: 26 ekim
Kese: -
Kalp atışı: henüz duymadık
Tahmini cinsiyet: bence erkek
Tahmini doğum: 2 Ağustos

Farkinda misiniz cogu yengec burcu olacak🤭 Ben yengecim, kucuk oglum yengec. Etrafindakilere hayat guzel de kendilerine cok zor hayat. Gamsiz yengec gormedim daha. Mumkunse 22 temmuzu bekleyecegim Aslan olsun😁😁

X