• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    44
Evet klasik tüm gebelerden istenen. Kilom çok fenaaa, diğer iki oğlumu doğurduğum kiloda hamile kalmışım resmem🥲 Ben çocuk mevzuunu kapatmıştım çoktan, 15-11 yaşlarında benim oğlanlar, ilk eşimden. 2. Eşimin çocuğu yok o çok istiyordu Allah da duydu onu sanırım:) epey korkuyorum valla içten içe
Çok güzel bi aile olacaksınız 🥰
Devlette nasıl yaptırdınız acaba? Özel doktorun yazdığı testi devlete gitsem yaparlar mı?
Kadın doğuma randevu al. Listenle gidip bunları yaptırmak istiyorum de. Zaten rutin. Bir eksik, iki fazla her yerde aynı listeyi uyguluyorlar.

Ben ilk gebeliğimde takibim özelde yapılmasına rağmen, tüm tahlilleri devlette yaptırdım. Gayet normal bi durum.

Şeker yüklemesi falan vardı benim zamanımda, hala var mı bilmiyorum. Onu yapalım dedi dr um. Ben yaptırır getiririm size dedim. Onu da devlette yaptırdım :p

Son düzenleme:
Kızlar benim tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Buraya mı yazsam. Ağustos grubuna mı yazsam bilemedim 🥴😅
Bence buraya yaz. Bebeklerin yalnızca yüzde beşi beklenen tarihte doğar diyolla :confused:

Benim bdt 7 Temmuz. Belki ben de haziran sonu doğuracağım. Ama temmuz grubuyla manevi bağım var. Kızım da temmuz bebesi 🥰

Benimde
Bence buraya yaz. Bebeklerin yalnızca yüzde beşi beklenen tarihte doğar diyolla :confused:

Benim bdt 7 Temmuz. Belki ben de haziran sonu doğuracağım. Ama temmuz grubuyla manevi bağım var. Kızım da temmuz bebesi 🥰
3 Temmuz tahmini ama bende haziran sonu doğuracağım bence de birde aynı gün doğururmuşuz 😂

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
Eldorin Eldorin 35İzmir2.7223 Ekim1 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
@Taranta babu341.4 Ekim5+16+411 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
ayesisa ayesisa 26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 EkimErkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Mlkk58 22Sivas 1.6619 Ekim 26 Temmuz

Günaydın kızlar nasılsınız? 🥰
Benim bulantılar öğürmeler başlamış durumda herşey bana kokuyor ilk gebelikte de öyleydim eşimi kendime yaklaştıramazdım o bile kokardı bana şimdide lavaboya diye kalktım 1 saattir aldığım kokular yüzünden tekrar yatamadım🥹
Günaydıııın 😊 Allah yardımcın olsuun, bende daha bu şekilde başlamadı ama her uyandığımda midem bir çalkalanıyor. Ötesine geçemedik, umarım geçmeyiz de 😊

Kızlar benim tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Buraya mı yazsam. Ağustos grubuna mı yazsam bilemedim 🥴😅
Ben hem burda hem de ağustosta olucam canım benim de 1 ağustos ❤️ daha önce kesin kasım annesi olacaktım çok belliydi ya da kesin mayıs annesi olacaktım sadece o gruba yazdım ama bunda belli olmaz beklenen adet tarihinden. Bir gün önce gelse temmuz anasiyim zaten 🤭

Farkinda misiniz cogu yengec burcu olacak🤭 Ben yengecim, kucuk oglum yengec. Etrafindakilere hayat guzel de kendilerine cok zor hayat. Gamsiz yengec gormedim daha. Mumkunse 22 temmuzu bekleyecegim Aslan olsun😁😁
Aslan bi oğlan olursa fena 😅
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor. 😄

Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor. :KK51:
Kızlar o değilde bebişleri hep mi erkek hissediyorsunuz ne 😂😂
Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine :oops:

Yok valla kiz hissediyorum ben, bir pipili daha bunye kaldirma😁
Ahhahahahha 😂😂😂 Sizin aileye bir kız çok güzel yakışır 😍

Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş. :-)

Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.

Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.

Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar.

Ben de kısmet olursa temmuz annesi olabilirim gibi görünüyor. Grubun teyzelerinden sayılırım ben de, 41 yaşındayım. İlk hamileliğim bu, geç evlendim epeyce.

Kilo: 52
1.çocuk
Sat-10 Ekim
BDT- 17 Temmuz
Kalp atışı: 6+1

Hepimize gebelik boyunca kolaylık ve bebekleri sağlıkla kucağımıza alabilmeyi diliyorum.

Back