- 3 Eylül 2015
- 602
- 691
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.501
1 ay oluyor.Ne zaman yaptırdınız acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ay oluyor.Ne zaman yaptırdınız acaba?
Evet bende hatırlıyorum çok güzeldi. Keşke yine olsaKızlar bir şey soracağım. Önceden bizim mesajlarımızın yanında profil bilgilerimiz yer alıyor ya, orada hamile bilgisi girince kaç haftalık gebe olduğumuz yazardı. Hatta anne karnında bebek görseli olurdu haftasına göre. Bilmiyorum hatırlayan var mı, acaba şimdi neden öyle değil? Biri mesaj yazınca yanda hemen görürdük kaçınçı haftası olduğunu. Tabi bu bahsettiğim olay 6 yıl önceydi :)
16+1 deyiz , teyzişkosu. Bugünde gittik bebek arabası baktık. Hazırlıklar daha da heyecanlandırıyorOyyy kac haftalik oldu annesi
Evet, hatta bazen yeteri kadar anlaşılmadığımı düşünüp yine ağlıyorumKızlar hiç ağlıyor musunuz sinirden? hormonlardan dolayı bazen fazla tepki veriyorum, eşimle tartışıyorum ve üzülüp ağlıyorum. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ağladıktan sonra vicdan azabı duyuyorum bebeğim üzülmüştür diye.
Sinirlenip, ağlamamaya çalışıyorum ama elimde değil. Ne yapacağım böyle. Zaten normalde de duygusal bir insandım hamilelikte tavan yaptı. Dediğin gibi bazen anlaşılmak istiyorum bazen ekstra ilgi istiyorum.Evet, hatta bazen yeteri kadar anlaşılmadığımı düşünüp yine ağlıyorum
Ekstra bir duygusallık mevcut, sonrası bebişten dolayı vicdan azabına dönüyor dediğin gibi.
Ağlamamak için direnince daha kötü oluyor aslında, bir anlık boşaltma iyi gelebilir az da olsa. Hassas bir dönem, ekstra hassasiyet istiyoruz karşı taraftan da. Çok bir beklenti olmasa da beklenilen şey olmayınca böyle dışa vuruyor ister istemez.Sinirlenip, ağlamamaya çalışıyorum ama elimde değil. Ne yapacağım böyle. Zaten normalde de duygusal bir insandım hamilelikte tavan yaptı. Dediğin gibi bazen anlaşılmak istiyorum bazen ekstra ilgi istiyorum.
Ben bugün görüştüm de KDV dahil değil fiyata dedi. 380+ KDV1 ay oluyor.
Hangi şehirdesiniz? Bazen doktorlar ekstra prim alıyor sanırım fiyat değişiyor benim aldığım paket kayıtlı olduğum hastaneye özel fiyattı belki onunla alakalıdır.Ben bugün görüştüm de KDV dahil değil fiyata dedi. 380+ KDV
Sakarya dayımHangi şehirdesiniz? Bazen doktorlar ekstra prim alıyor sanırım fiyat değişiyor benim aldığım paket kayıtlı olduğum hastaneye özel fiyattı belki onunla alakalıdır.
16+1 deyiz , teyzişkosu. Bugünde gittik bebek arabası baktık. Hazırlıklar daha da heyecanlandırıyor
Siz hangi şehirdesiniz?Hangi şehirdesiniz? Bazen doktorlar ekstra prim alıyor sanırım fiyat değişiyor benim aldığım paket kayıtlı olduğum hastaneye özel fiyattı belki onunla alakalıdır.
Kızlar hiç ağlıyor musunuz sinirden? hormonlardan dolayı bazen fazla tepki veriyorum, eşimle tartışıyorum ve üzülüp ağlıyorum. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ağladıktan sonra vicdan azabı duyuyorum bebeğim üzülmüştür diye.
AnkaraSiz hangi şehirdesiniz?
Valla bende bundan korkuyorum sürekli değil ama geldi mi duygusallık, sinir tam geliyorValla bende o kadar sinir stres var ki bebek huysuz olcak diye korkuyorum
Ay benimde iki tane var koynumdan cikmiolar biri gobegmde yatar hiss3diyor resmen biri koynumda bebek plunca fena kiskancaklar gbime gelioİlk hamileliğimde ve doğumdan sonra benim kedimin psikolojisi bozuldu biliyor musun? Oğlumu da hiç kabullenemedi, hep kaçıyordu ondan. Kayınvalidemler bakıyor şimdi orada rahatladı çok şükür hala da orada.
Ohh güzel günlerde giysin inşallah. Bende alttan çıtçıtlı kısa kollu zıbınlar ve alt aldım ayaksız H&M de setler var onlardan. Baktıkça çok mutlu oluyorumAy buyumus civciiiivvv ben de tulum aldim bir suru o ayaklari hayal ediyorum sureklii