- 22 Kasım 2010
- 11.057
- 19.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptırdım kan testi canım bugün çıkacaktı sonuçlar akşam üstü gideceğim yazarımbenimde tarih aynı canım bana doktor haftaya gel demişti kese için inşallah görürüz dedi. senin beta değerin kaçtı en son
Doğacağı tarihi yazıyorsun canımKizlar bu hamilelik takvimini nasil ekliyorduk ya unutmusum ben. Kisisel bilgilerimden girip son adet tarihimizi mi yaziyorduk?
29 marttı canm beta da 5000 ustuydubizede haber ver canım :) senin son adet tarihin ne zamandı , beta hcg değerin en son kaçtı kafamda deli sorular.
yok canım ya alakası yok bence, çevremde çok kişi var hiç bulanmadan geçirip sağlıklı bebekleri olan..Kızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
Canım haftaya gideyim de keseyi de göreyim istiyorum gitmişken, olmadı kendim aynı folic asitten alıp devam ederim , çok saolCanım ben karatay usulü besleniyorum ilk bebişin kilolarından da bu şekilde kurtuldum aynen devam ediyorum. Çayı sevmem zaten hiç içmiyorum ama sabahları 1 fincan sade kahvem var o kadarına izin veriyorlar zaten. Kahvaltı işte yumurta peynir zeytin domatis salatalık süt bu şekilde bazen kahvaltı yerine yemek de yiyorum. Kilo verirken ara yapmadım hiç ama şu an kuru meyve süt veya normal meyve süt şeklinde ara öğün yapıyorum. Akşam yemeği de ister sebze yemeği ister et tavuk balık yanına az bulgur pilavı bol yoğurt bu şekilde canım.
Hayırlı olsun canım. Amin Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Canım şu an tam bebeğin omuriliği ve beyin loblarının oluştuğu dönem yani tam folik asite ihtiyaç duyduğu dönem. Ayrıca tüm organlarının taslağı oluşuyor. Bence 4 5 gün ara vermek pek doğru görünmüyor doktorunu arama ihtimalin yok mu? Ya da daha erken gidemez misin?
Ay ilk defa duydum böyle bişeyi ama bulantısı olmayan veya çok az olup sağlıklı olan arkadaşlarım oldu bilmiyorum bazı şeyler hurafe gibi geliyor bana insanın her hamileliği bile birbirini tutmuyor ki. Benim ilkinde hiç başım dönmemişti bugün çok döndü mesela. Canım birde böyle şeyleri internetten araştırıp kafanı karıştırma. Ben 9 ay boyunca yaşadığım hiçbişeyi internetten araştırmadım. Her kafadan bi ses çıkıyor çünkü.
maşallah canım, darısı bizeKızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Inş canım benim:)yok canım ya alakası yok bence, çevremde çok kişi var hiç bulanmadan geçirip sağlıklı bebekleri olan..
Canım haftaya gideyim de keseyi de göreyim istiyorum gitmişken, olmadı kendim aynı folic asitten alıp devam ederim , çok saol
maşallah canım, darısı bize
Canım hiç korkma her dr aynı şeyi söylüyor her annenin bulantısı olucak diye birşey yok bulantım var bu çok iyi denmesi yanlış bir inanışmış. Benim 5+4 ve bır gram bulanmadı aksine iştahım çok. Kişiden kişiye göre değişiyor çok tedırgın olmuştum ben de ama işin aslı başkaymış. 8.haftada da başlayabilirmiş Özellikle mide sorunlarına yatkın kişilerde daha çok olurmuş ama olmaması tamamen doğal ve guzel birsey ben olmasını istemıyorum buyuzden cok hafıf olsa neyse de umarım ağır olmazKızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
Hadi gozun aydin. Ben gecen cuma keseyi gordum, 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi doktor. Kaldi son bir hafta :) zaman hiiiç gecmiyor ya...Kızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Hayırlı olsun canım biz aynı tarihlerde doğum yapıcaz inşallahKızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Oğlum 8 yaşında görümcem ilk kızında hastanelik oluyordu 2. Kızında gayet rahat geçirdi bende cok kilo almıştım inşallah bu defa cok almayızoğlun kaç yaşında
benim ki 19 aylık.
benimde 2 defa midem kötü olmuştu oğlumda onda da yeme işini çok abrtmıştım. inşallah bunlarda bulantısız geçerler
Çok sevindim canım darısı kalp atışlarına olsun minilerimizin benim perinatolog cumartesi gel kalp atısını görmemiz lazım dedi sen benden öncesin adam niye beni erkenden çağırdı görülmezse ben stresten çıldırırımKızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Bendede ara ara oluyor koyu renkli alıntımda ara sıra var yarın kontrolüm var bu bel ağrısını özellikle sorucamDunden beri belim agriyor hic sevmiyorum bu hissi :/
Ben katılmıyorum.Kızım 2013 Aralık doğumlu bulantı ve kusma hiç olmamıştı hamileliğimde.O zamanlar ben de endişe ediyordum ama gayet sağlıklı şekilde geldi dünyaya. Ama bu hamileligimde bulantı ara sıra oluyor kusma hiç olmadı şimdiye kadar.Bence her gebelik farklı hepsine vücudun tepkisi de farklı.Kızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Kızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Ben de 5+5'im bugün. Son reglimi 1 Nisanda oldum. Aynı şekilde şu an hiç bulantım olmadı. Tarihlerimiz çok çok yakın. :) Doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı, zaman geçmiyor. :)Canım hiç korkma her dr aynı şeyi söylüyor her annenin bulantısı olucak diye birşey yok bulantım var bu çok iyi denmesi yanlış bir inanışmış. Benim 5+4 ve bır gram bulanmadı aksine iştahım çok. Kişiden kişiye göre değişiyor çok tedırgın olmuştum ben de ama işin aslı başkaymış. 8.haftada da başlayabilirmiş Özellikle mide sorunlarına yatkın kişilerde daha çok olurmuş ama olmaması tamamen doğal ve guzel birsey ben olmasını istemıyorum buyuzden cok hafıf olsa neyse de umarım ağır olmaz
Ben de 2nisandıı:) keseyi nezaman gördün? Adet gününde Doktorum 12 gün sonra gel dedi zaman geçmiyor kesin olsun diye öyle dedi sanırım. Bir de ben 23nisanda 9gun kala erken testle öğrendim çook silikti 4gün kala da kesınlestı zaman geçmiyor bırturluu:) saglıkla kucagına al inşallahhhBen de 5+5'im bugün. Son reglimi 1 Nisanda oldum. Aynı şekilde şu an hiç bulantım olmadı. Tarihlerimiz çok çok yakın. :) Doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı, zaman geçmiyor. :)