2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
yok canım ya alakası yok bence, çevremde çok kişi var hiç bulanmadan geçirip sağlıklı bebekleri olan..

Canım haftaya gideyim de keseyi de göreyim istiyorum gitmişken, olmadı kendim aynı folic asitten alıp devam ederim , çok saol
Kızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
maşallah canım, darısı bize

Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
Canım hiç korkma her dr aynı şeyi söylüyor her annenin bulantısı olucak diye birşey yok bulantım var bu çok iyi denmesi yanlış bir inanışmış. Benim 5+4 ve bır gram bulanmadı aksine iştahım çok. Kişiden kişiye göre değişiyor çok tedırgın olmuştum ben de ama işin aslı başkaymış. 8.haftada da başlayabilirmiş Özellikle mide sorunlarına yatkın kişilerde daha çok olurmuş ama olmaması tamamen doğal ve guzel birsey ben olmasını istemıyorum buyuzden cok hafıf olsa neyse de umarım ağır olmaz

oğlun kaç yaşında
benim ki 19 aylık.

benimde 2 defa midem kötü olmuştu oğlumda onda da yeme işini çok abrtmıştım. inşallah bunlarda bulantısız geçerler
Oğlum 8 yaşında görümcem ilk kızında hastanelik oluyordu 2. Kızında gayet rahat geçirdi bende cok kilo almıştım inşallah bu defa cok almayız

Kızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Çok sevindim canım darısı kalp atışlarına olsun minilerimizin benim perinatolog cumartesi gel kalp atısını görmemiz lazım dedi sen benden öncesin adam niye beni erkenden çağırdı görülmezse ben stresten çıldırırım

Ben katılmıyorum.Kızım 2013 Aralık doğumlu bulantı ve kusma hiç olmamıştı hamileliğimde.O zamanlar ben de endişe ediyordum ama gayet sağlıklı şekilde geldi dünyaya. Ama bu hamileligimde bulantı ara sıra oluyor kusma hiç olmadı şimdiye kadar.Bence her gebelik farklı hepsine vücudun tepkisi de farklı.

Bence çok saçma canım benim şu an ikinci hamileliğim yine Ocak annesi olucam nasipse. İlk hamileliğimde de şimdi de hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta söyle söyleyim normal zamandan çok daha sağlıklı çok daha enerjiktim. Hiç aşerme bulantı birşey yaşamadım. Çoğunlukla hamile olduğumu unutuyordum tekme atana kadar her doktor kontrolünde korkuyordum bu kadar belirti Yok birşey mi oldu acaba diye. Ama korkularım şükür ki yersiz çıktı Maşallah kilosu boyu sağlığı çok yerindeydi doğduğunda. Şu an da aynı şekilde devam ediyor. Bence hamilelik bir hastalık değil o yüzden her anın tadını çıkarmak lazım.

Ben de 5+5'im bugün. Son reglimi 1 Nisanda oldum. Aynı şekilde şu an hiç bulantım olmadı. Tarihlerimiz çok çok yakın. :) Doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı, zaman geçmiyor. :)

Ben de 5+5'im bugün. Son reglimi 1 Nisanda oldum. Aynı şekilde şu an hiç bulantım olmadı. Tarihlerimiz çok çok yakın. :) Doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı, zaman geçmiyor. :)
Ben de 2nisandıı:) keseyi nezaman gördün? Adet gününde Doktorum 12 gün sonra gel dedi zaman geçmiyor kesin olsun diye öyle dedi sanırım. Bir de ben 23nisanda 9gun kala erken testle öğrendim çook silikti 4gün kala da kesınlestı zaman geçmiyor bırturluu:) saglıkla kucagına al inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…