2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kızlar benim iki gündür mide bulantılarım başladı şu saate kadar kıvrandım durdum bu arada beni doktorum 28 Mayıs'a çağırdı onun öncesinde keseye tekrar bakmak istersen gel dedi kalp atışından bahsetmedi neden sizleri çağırdı da beni çağırmadı acaba doktorum garanti görmek için mi acaba bu beklemek ne zormuş

Amin canım Inşallah. Pazartesi günü karından gördü 5+1 ken. :) Ben de 2 gün geçtikten sonra öğrendim. 3 Mayıs'ta. Keseyi de 4 gün sonra görmüşüz. :))) Yani reglden 6 gün sonra gördük keseyi.

Son düzenleme:
Amin canım Inşallah. Pazartesi günü karından gördü 5+1 ken. :) Ben de 2 gün geçtikten sonra öğrendim. 3 Mayıs'ta. Keseyi de 4 gün sonra görmüşüz. :)))
Ay negüzel hemencik görmüşsün erken öğrenmenin dezavantajı da bu işte düşün iki haftadır beklıyorum dua et benım için de ben de senin için ve arkadaşlarım için edicemm :)

Ay negüzel hemencik görmüşsün erken öğrenmenin dezavantajı da bu işte düşün iki haftadır beklıyorum dua et benım için de ben de senin için ve arkadaşlarım için edicemm :)
Sağ ol canım evet erken göründü. :) Hep ediyorum, hamile olanlar güzel haberler alsın. Isteyenlerin de bir an önce olsun bebisleri

Oğlum 8 yaşında görümcem ilk kızında hastanelik oluyordu 2. Kızında gayet rahat geçirdi bende cok kilo almıştım inşallah bu defa cok almayız
ooo sizin küçük adam büyümüş

benim oğlum tedaviyle oldu 79 ile başladım hamileliğe 93 le bitirdim. boyum 160cm

şimdi 69 kiloyum hedefim 73 ile 75 arası bir kilo ile tamamlamak. birbirimizi motive edelim bu defa fit hamile olalım

iştahlı birisiyim hamilelikte iyice tavan yapıyor kendimi durduramıyorum ama bu defa sağlıklı şeyler yemeyi planlıyorum. kilom kontrolüm altında olsun

dün bir sabah bir akşam olmak üzere iki defa gebelik testi yaptım ikisinde de silik de olsa 2. çizgi vardı. havalara girdim hamileyim diye ama o kadar erken ki hamilelik takvimimi ekleyemiyorum. geçerli bir tarih girin diyor
3+3 bugün bunu kabul etmedi. 22 ocak muhtemel doğum tarihi

Dün yaptırdım kan testi canım bugün çıkacaktı sonuçlar akşam üstü gideceğim yazarım

Canım doğum tarihimiz aynı görünüyor.

Kızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim

Hadi gözün aydın canım daha benim 1 haftam var ay vakit geçmiyor.

O bişeymi canım ben oğlumda 50 kg kaldım 105 kilo girdim hamilelik tansiyonu çıkmıştı ayaklarım 43 numara olmustu ama ben 1 ayda normal halime dönmüştüm şiş olduğu için şimdi 67 ile kaldım ekmeği ve şekeri çıkardım hayatımdan 65 oldum :) hedefim 10 kg dan fazlasını almamak inşallah başarırız

Aaa ne kadar ilginç olmuş ya Allah sağlıkla tamamına erdirsin hoşgeldin canım

süpersin hamilelikte kilo vermek çok iyi. sağlıklı beslensem bende de gidiyor kilolar ama tatlıyla aramda aşk var. yaz ve dondurma
bebeğin işine yaramayacak hiçbir şey yememek ümidiyle max 75 ile tamamlayalım

Ayni benim gibi olmussunuz ama mesajdan anlamadığım siz kimyasal gebelik gecirdiginizde o ay adet olmadiniz mi ?

Ayni benim gibi olmussunuz ama mesajdan anlamadığım siz kimyasal gebelik gecirdiginizde o ay adet olmadiniz mi ?
olmadım canım 11 nisanda ilaçları bırakmam ile kanama başladı 6 gün sürdü 19 nisanda dr gittim rahim incelmiş yeniden yumurtan oluşmuş sağdan 15 mm dedi 21-26 nisan arası ilişki olsun dedi hamile kalırsan ne ala kalmazsan gel rahim filmi çekelim dedi arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…