Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mememden süt geldi x( Çok garip mememi kurcalarken yanlışlıkla biraz sağdım galiba azıcık bi süt geldi var mı başına gelen
Yaa güldürdün canım benı tam yatarayak😂🤭süt kanalları doluyor artık,gelebılır bazen,ama cok kurcalamayın diyor uzmanlar ozellıkle son aylarda😊

Yaa güldürdün canım benı tam yatarayak😂🤭süt kanalları doluyor artık,gelebılır bazen,ama cok kurcalamayın diyor uzmanlar ozellıkle son aylarda😊
Hahahah. Ya ben de görmüştüm sızma olabilir vs ama kendim ellerken olduğu için panikledim biraz internette de rahim kasılmalarına sebep olabilir vs yazıyor. Ama bildiğin küçük boncuk kadar kolostrum geldi sarıya çalan beyaz renkte. Acayip garip hissettim. Tadı da aşırı yoğundu hemen tadına baktım :-D

Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorum😅psıkolojım bozuluyor sonra
25 haftalık benim 18 den beri ufak ufak hissediyodum. 21 den beridir de her gün mutlaka hissediyorum otururken gün içinde, tezgahta bir şeyler yaparken uzanırken rahat durmuyo bicirik 😆😆 bu iki gündür üste mi çıktı bilmiyorum ama tekmeden farklı bir şey yapıyor ve huylaniyorum resmen içerden gıdıklıyo jdndjejdjdk
Hissedenlere maşallah benim 21 hafta daha tık yok. Ne bi tekme ne bi his hiç bi şey
Canım plesentanin konumu vs önemli bazilarinin önde olduğu için bebeği aşırı hissetmiyo olmak normal diyolar. Belki bebişin daha sakin uysal bişi olur bilemedim ama canını sıkma 🌸
Ben yapmıyorum hiç bişe. Karpuz gibi olduğum yerde büyüyorum yapanları tebrik ederim 😀😂
Ben de sknxjsnxksjdkd yatiyom yiyom yine yatiyom

Nasiliz djfjdjd nedense cok komik geliyo bebek kiyafetleri her yere atip guluyorum

Eklentiler

• 86735bc5-5272-4ce0-a63a-34cc66cf98c8.jpeg
    86735bc5-5272-4ce0-a63a-34cc66cf98c8.jpeg
    159,9 KB · Görüntüleme: 28
25 haftalık benim 18 den beri ufak ufak hissediyodum. 21 den beridir de her gün mutlaka hissediyorum otururken gün içinde, tezgahta bir şeyler yaparken uzanırken rahat durmuyo bicirik 😆😆 bu iki gündür üste mi çıktı bilmiyorum ama tekmeden farklı bir şey yapıyor ve huylaniyorum resmen içerden gıdıklıyo jdndjejdjdk

Canım plesentanin konumu vs önemli bazilarinin önde olduğu için bebeği aşırı hissetmiyo olmak normal diyolar. Belki bebişin daha sakin uysal bişi olur bilemedim ama canını sıkma 🌸

Ben de sknxjsnxksjdkd yatiyom yiyom yine yatiyom
Benim plesanta sağdaydı o yüzden çok erken hissetmeye başladım. Son kontrolde ön duvarda dedi doktor ama gene de çok net hissediyorum 😂😂

Benim plesanta sağdaydı o yüzden çok erken hissetmeye başladım. Son kontrolde ön duvarda dedi doktor ama gene de çok net hissediyorum 😂😂
Benim de sagdaydi 18 kusurde hissettim plasenta onde olunca cok erken hissediliyormus sanirim. Bide erkolar genelde saga yapisiyomus ben sagda sertlik hissediom ama 🤔🤔🤔

Benim de sagdaydi 18 kusurde hissettim plasenta onde olunca cok erken hissediliyormus sanirim. Bide erkolar genelde saga yapisiyomus ben sagda sertlik hissediom ama 🤔🤔🤔
Aa benim de erkek ama sol da takılıyor hep 16 dayken işte aşağıdaydı sanırım o zaman ilk tekmeleri hissetmiştim. 19 da sağ yan duvara çıkmış. Şimdi ön duvarda dedi doktor. Oynak bişey galiba bu

Evet evet bazı günler baya güçlü bazı günler daha sakin ama muhakkak hissediyorum🙏🧿 ben de Doppler aldım senden görüp 😂 bazen saatlerce hissedemiyorum panik yapmamak için aldım koydum kenarı 😊
Ay çok güzel ya ben daha net hareket hissetmiyorum o yüzden iki günde bir dinliyorum zararsızmis zaten🤍

X