Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim yeni basladi benim😔
Canım korkmmaa ben de zaten anksiyete kaynaklı nefes açlığı var iyice panikliyorum ben de ama sonrada diyorum tamam geçicek. Nefes egzersizleri işe yarayabilir. Ben kötü hissedince saatten nefes egzersizleri yapıyorum çok iyi geliyor

Eklentiler

• IMG_2953.jpeg
    IMG_2953.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_2954.jpeg
    IMG_2954.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bu aldığım geldi de içindeki kırmızı şey ne?

Eklentiler

• f51c30f0-d13e-492f-8c38-83998ea2d1af.jpeg
    f51c30f0-d13e-492f-8c38-83998ea2d1af.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2965.jpeg
    IMG_2965.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 18
Hanımlar benim belim çok pis ağrımaya başladı ya vücudun ağırlık merkezi değiştikçe böyle kalçama doğru inen bir ağrı var sürekli olarak 🙄
Benim de kuyruk sokumunda. Çok oturduysam hemen ağrımaya başlıyor. Bir de sağa sola yatıyoruz ya ne tarafa yattımsa o tarafım çok ama çok ağrıyor

Kızlar, bu virüsler sürekli canlanıyor ve ve ve eşimin abisi her gün bir sarımsak yiyor, hep sarımsak kokar yani 😅 hasta yatak döşek olduğunu görmedim 🧿. ben de bir ara hastalandım ve 10 gün falan olmuştur geçmek bilmedi. Bir de kas ağrısı ve göz yanması dışında belirti de vermiyor. Eşim çoktan ateş ve burun akıntısı ile atlattı. Bendeki yaşıyor ve iyice düzenşni kurmuştu. 2 gün ben de sarımsak yedim, inanmazsınız göğsümdeki o soğuk algınlığı ağırlığı var ya onu silip süpürdü. Ara verdim yine bir şeyler hissetmeye başladım. Dr sarımsak olur demişti, zararı yokmuş yani tabi abartmadan. 💚 artık her gün yarım diş sarımsak yemeye çalışıyorum

Ben aç karnına tatlı bir şey yer içersem kusarım bakalım nasıl olacak 😅

14 Aralık doğum günüm kocama 2 ay önceden hatırlatmalara başladım pasta yemek çok hoşuma gidiyor 😅😅
Güzel bu analık hediyesi gelir heralde 🤣 offf poşet alcam yanına kusarsam diye hastanede durduk yere rezil olmayalım 🤣

X