Kizimda emerek uyuyo. Tabi ben olunca... gunduz zor uyuyomus..annem ole diyo..her yolu deniyolarYakinda okul baslayacak nasil ayrilacagiz bilmiyorum hic ayrilmak istemiyorum saat basi emiyor nasil emmeden durucak emerek uyuyo nasil vazgececek çok özlerim ben
Alerji olduğunu nasıl anladın canım. Bende yedirdiğimde yüzünde hafif kırmızılıklar oluştu şüphelendim alerjiden bende.
Annem bakiyo canim..gozum arkada degil ama.minnacik icime agliyorum resmen ayrilirken..yoksa dayanamamKim bakiyor kiziniza. Ben cok stres oluyorum nasil birakacagim ben kizimi . Kiyamam okuyunca icim gitti
Yogurdun degdigi yerler kizariyormus ilk belirtisi o sanirim
Umarım hiçbir sıkıntısı yoktur canımBende ilk hipp sonra bebelac sma aptamil en son golden goat kullandım en iyi golden goat geldi. Şikayetimiz döküntü vs fışkırarak kusma hiç olmadı bizim sadece inek sütü galiba anlamadım ya
İnşallah canım foto yükleyeceğim hata veriyorUmarım hiçbir sıkıntısı yoktur canım
Canım çok net belli olmuyor ama alerji gibi görünüyor
Bizdede bazen oluyor hemsireye gosterdim sicaktan dedi fakat sizde ensede kizarmis bizde koltuk altlarinda ve gobege dogru yogunlqsiyor.
Canım çok net belli olmuyor ama alerji gibi görünüyorDoktorunuzla görüşerek ilerle bence. Her yoğurt vermende olmuşsa alerji ihtimali yüksek maalesef
Bizdede bazen oluyor hemsireye gosterdim sicaktan dedi fakat sizde ensede kizarmis bizde koltuk altlarinda ve gobege dogru yogunlqsiyor.
Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım evet Adem hocanın görüşü gerçi şuna dediğim gibi işime de geliyor çok kalkıyor emmeye anan yapışık olmasından ve mız mız olmasından da şikayetçiyim
Napim heves ettim kuzum 300 olcekte kaldi icmedi daha simdi muhallebi yaptimKız iştahlı bebek de olsa hepsini bi kere nasıl yerama bunları seviyorum ben de. Yoğurt alerji yaptı biz de seve seve yaptıydım kaldı biz yedik
6 ay 15 günlük olduk minnakım 6450 62 cm çok üzülüyorum niye böyle oluyor bu çocuk hep böyle küçük mü kalacakdoktor sağlıklı hareketli evet biraz minyon ama sıkıntı yok diyor
Dugun vardi yakin bi akrsbamin kinaya katildim yarin asisi var ertusun dugune gidemeden donuyorum o yuzden ya valla otobüs diince kusasim geliyoKuzuummm sen niye gittin 2-3 günlüğüne uzun yol Ya zor olur
Valla hepsini yapıyorum. Agladiginda almamazlik yapamam ama.Benim oğlumla yaşadıklarımı yaşamayabilirsin ama böyle bir ihtimal var gerçekten. Yani Yan yana uyuma,emzirerek uyutma,ağladığında pusetten indirip kucağa alma Vs çocuğu biraz mızmız yapabilir :) biraz diyorum ama en iyi ihtimalle biraz
Dugun vardi yakin bi akrsbamin kinaya katildim yarin asisi var ertusun dugune gidemeden donuyorum o yuzden ya valla otobüs diince kusasim geliyo