2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yakinda okul baslayacak nasil ayrilacagiz bilmiyorum hic ayrilmak istemiyorum saat basi emiyor nasil emmeden durucak emerek uyuyo nasil vazgececek çok özlerim ben
Kizimda emerek uyuyo. Tabi ben olunca... gunduz zor uyuyomus..annem ole diyo..her yolu deniyolar
Salliyolar vs..ayakta kucakta zipzipla bi sekil uyuyomus

Alerji olduğunu nasıl anladın canım. Bende yedirdiğimde yüzünde hafif kırmızılıklar oluştu şüphelendim alerjiden bende.

Canım yedikten 1 saat sonra boyun ve göğüs kısmı kızardı sonra hemen geçti ama dr a mesaj attım keçi yoğurdu ver dedi o daha az etki edermiş. Onu da eşim alacak bakalım o inşallah iyi gelir. 2.gün oldu bu arada belki ilk günde olmuştur ama uyuyordu 1 saat sonrasında fark edemedim yerken ani bir durum yok

Canım çok net belli olmuyor ama alerji gibi görünüyor Doktorunuzla görüşerek ilerle bence. Her yoğurt vermende olmuşsa alerji ihtimali yüksek maalesef

Vermedim canım tekrar dr keçi yoğurdu ile devam et sonra test yapalım dedi. 2 gün verdim sadece. Peki sadece inek sütüne olma ihtimali oluyor mu ki? Mama da hiçbir yan etki yok dr a düzenli kontrole gidiyoruz hani söylerdi ben de takipteyim ama

Benim oğlumla yaşadıklarımı yaşamayabilirsin ama böyle bir ihtimal var gerçekten. Yani Yan yana uyuma,emzirerek uyutma,ağladığında pusetten indirip kucağa alma Vs çocuğu biraz mızmız yapabilir :) biraz diyorum ama en iyi ihtimalle biraz

Kız iştahlı bebek de olsa hepsini bi kere nasıl yer ama bunları seviyorum ben de. Yoğurt alerji yaptı biz de seve seve yaptıydım kaldı biz yedik
Napim heves ettim kuzum 300 olcekte kaldi icmedi daha simdi muhallebi yaptim
İcinede hemen kucuk parmagim kadar az bi tavuk koydum yedirdim

Valla hepsini yapıyorum. Agladiginda almamazlik yapamam ama.

Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…