Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Diolar ki hareketlendiği saatlere dikkat edin doğduğunda da o saatlerde çok hareketli olacak😀 benim oğluşum sabah 7 gibi başlıyor hareketlenmeye 10 ile 2 arası tık yok sonra yine biraz büyüdükçe daha çok dikkat etcem bakalım 😊
Aaa hergun burdan yeni bise ogreniorum😀 ozaman ben yanmişim cunku genelde aksamlari oynuyor bu minnoş. Gelsin uykusuz gecelerr 😀

Dün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Hocam bana da karnım yok diye laf ediyorlar:) 1 ay önce 21 haftalıkken bir öğretmen arkadaşım kaç aylıksın diye sordu. 5 aylık diyince, 5 aylıkkmııı emin misinnn değilll benceee 5 aylıkk olamazsınn yanlışınn var dedi :)) evet evet yanlışın var dedi :) bende benden iyi mi bileceksiniz diyince hiçbir şey diyemedi:)
Hamileliğin başında şöyle kilo alacaksın , böyle zorluk çekeceksin , sen şişmişsin diyen, bile oldu
“şişmişsinn” :)
Sizin hocayı da sizi kıskanmış diye yorumladım, sizde cevabını gülümseyerek aynı tondan verin bence böyleleri bundan anlıyor. Her hamilelik kendine özel. Kimse yorum yapma hakkına sahip değil.

Valla öyle oluyor yine uykusuz geceler beni bekliyor😂 senin adına sevindim😅 uygulamada da şey yazıyor. Gündüz aktif olunduğundan titreşimden sallanmadan dolayı bebek uyuyormuş gece de yatağa girince o titreşim durunca da tabi uyanıyormuş ışık geçirgenliği de zayıf karından. Bu yüzden bazı bebekler doğduğunda gece gündüz olayını da bilmediğinden anne karnında alıştıkları uyku düzeni bir süre devam ettirirlermiş
hareket halinde aynen kıpraşmıyor. ama ayaktayım misal sabit duruyorum başlıyo oynamaya 🤣🤣🤣
Kızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?
ben de hep bi beden büyük aldım her şeyi ama dediğin markadan hiç almadımm canım

Kızlar selamm. Detaylı ultrasondan çıktıkk. Her şey yolunda gelişimi gayet iyi. Sadece sanırım kanımda basınç varmış. Perinatolog bebek asprini başla dedi. 7 Aralık'ta kendi doktoruma randevu aldım raporları konuşup 7 Aralıktan sonra bebek asprini başlıcam.

X