- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
Cok gecmis olsunHerkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Bunlarin hepsini ben de yapiyorumBenim oğlumla yaşadıklarımı yaşamayabilirsin ama böyle bir ihtimal var gerçekten. Yani Yan yana uyuma,emzirerek uyutma,ağladığında pusetten indirip kucağa alma Vs çocuğu biraz mızmız yapabilir :) biraz diyorum ama en iyi ihtimalle biraz
Cok gecmis olsunHerkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Oy kuzum cok gecmis olsun valla emme konusunda hivbi fikrim yok benimkide ayni malesef..Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Ys kuzum esim askere gittiginde de misafirolarak yaptircaktim tarihler uyusmadi vs derken 3 hafta gecikti simdi bizim ordaki socagida bidaha gecikmemesi gerkiyor dikkat et desi bende guvenemedim axiksaci annemlerin ordakine tekrardanAşıyı orda yaptırabilirdin canım misafir olarak yapılıyor
Valla hepsini yapıyorum. Agladiginda almamazlik yapamam ama.
Bunlarin hepsini ben de yapiyorum
Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
mama vermiyorum canımAllah kuvvet versin sana
mana veriyorsun dimi sütünü sağ biberon ile versinler kim bakacak
Benimki uykusuz huysuz canım
Büyük deniz ve havuzun tadıni çıkarıyor
Ben yorgun gezme deniz ev işi derken
Kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktıçok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan
Kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktıçok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan
Hadi insallahBelki her bebek öyle olmaz ama
Ah cnm ya çok zor benim kızımda bazen çok iştahsız oluyor cinnet geçiriyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsunGece almiyo kuzun gece uykusu gunduz gibi degil oyuzden sglaya aglaya sabah ediyoruz
Bilmiyorum ki canım. Umarım yoktur bir şeyVermedim canım tekrar dr keçi yoğurdu ile devam et sonra test yapalım dedi. 2 gün verdim sadece. Peki sadece inek sütüne olma ihtimali oluyor mu ki? Mama da hiçbir yan etki yok dr a düzenli kontrole gidiyoruz hani söylerdi ben de takipteyim ama
Biz de 1 hafta oldu atlatalı. Kusma halsizlik olmadı ama idrarda çok keskin bir koku vardı. Antibiyotik kullandık tekrar test yapıldı düzelmiştiKızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktıçok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan
Trendyoldan aldım ben müslin panço çok güzel canımBiz aniden kısa bi tatil kararı aldık nasıl olacaksa bebekle
Müslin panco veya ince havlu panço nerden bulurum bizim bebelere göre kızlar? Hemen alabileceğim bi yer lazım. Ebebekte gördüm de biraz büyük gibi geldi gözüme, almadım
Hayirli ugurlu olsun oglumu dusurdum bende bu kervana katıldım bi sıkıntımız da olmaz insallah
Hep yapmak isterim yapadim. Biber ve domatesi cigden mi kaynatiyorsunuz ? Zeytinyaginda kavurup mu yapiyorsunuz ? Yozgatin havasi kuru ve temizdir o yuzden rahattir kurutmayi eledim.