2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Akşam yedide yatarken ver birde gece 11 de sabah 6 da dene birde arada hiçbişey verme benim fikrim emzikten azıcık uzaklaştır zira emziği çok benimsemiş o kadar üzülüyorum ki yakın olsa bırak iki gün sende dinlen çocukta diyeceğim sadece sen değil o da yıprandı bu süreçte

Park yatak en kullanisli en guvenilir ve en cirkini

Hep yapmak isterim yapadim. Biber ve domatesi cigden mi kaynatiyorsunuz ? Zeytinyaginda kavurup mu yapiyorsunuz ? Yozgatin havasi kuru ve temizdir o yuzden rahattir kurutmayi eledim.

Kizlar buzdolabinin buzlugu -18 3-4 ay saklanabilir diyor 4 ay oldu versem olurmuki yoksa atimmi heryer farklisey demis kimisi 3-6 diyor kimisi 3-4 kimisi 3 ay

Saol kuzum artik vermiyorum aglayana kadar agladiginda veriyorum sutu

Oyle yaptim kuzum zorlasanda icmiyo buyudu anliyo emzikle biberonu eskiden aglamiyordu surekli verdigime artik vermiyorum kendinden gecene kadar agliyo odalari bi turluyoz eut isinana kadar sanki icecek 30 cc icip uyuyor ne hali varsa gorsun diyette sanirim

Buseferki yogurtlari busekilde yaptik daha iyi oldu galiba digeri kacgun durmustu icime sinmiyordu kucuk kavonozlarda daha temiz cokta guzel tutmuş tek yemelik diyemem bizimki
Alti ayda anca yer bunlari istahli bebeklere gore cok iyi disari giderken goturmeye

Eklentiler

• DD17ED2A-0A53-48C9-B703-5D2ECDC676B2.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 41

Ya iyi de bu daha kendi yiyebilen çocuk değil ki elleme içmesin diyor eşin gündüz görmüyor tabi senin durumunu erkeklere kolaydır demesi. İnşallah iştahı açılır canım yao sütler de boşa gitmez inşallah

Kız iştahlı bebek de olsa hepsini bi kere nasıl yer ama bunları seviyorum ben de. Yoğurt alerji yaptı biz de seve seve yaptıydım kaldı biz yedik

Kizlar dr dan geldik
Benim kizin kani normal seviyedeymis kan ilaci vermedi, yani kan ilaci su ana kadar kullanmadik.
B12 dusukmus fis fis verdi, eczanede o piyasada yok diyor, artik ya baska benzeri alinir heralde
Ek gida klasik bilindik seyler iste
Miktarlar 1 2 tatli kasigi baslayip bir fincana kadar gidebilirmis
Yogurt olarak cig veya gunluk sut olmali, pastörize paket sut olmasin yeter dedi

Kız iştahlı bebek de olsa hepsini bi kere nasıl yer ama bunları seviyorum ben de. Yoğurt alerji yaptı biz de seve seve yaptıydım kaldı biz yedik
Alerji olduğunu nasıl anladın canım. Bende yedirdiğimde yüzünde hafif kırmızılıklar oluştu şüphelendim alerjiden bende.

6. Ay aşıları uyku yapar mı.. ateşte yapabilirmiş sanırım.. bizde 3 tane olduk.. Boy 71cm kilo 7980gr olmuş 6 ay 10 günlüğüz:)
Kıymayı 9. Aya kadar bekleseniz iyi olur ama kemik suyu tavuk suyu verebilirsiniz çorba falan yapmaya başlayınca dedi:) 3 gün kuralını uygulayın genelde 72 saatten sonra belirti verir alerjiler dedi.. sanırım şiddetine göre daha erken yada geç anlaşılabiliyor..eylülde kan sonuçlarını götüreceğiz bizim sağlık ocağı yapmıyormuş.. domateside 9-10 dan sonra verin dediler asidik olduğu için mide ve bağırsaklarda sıkıntı yapabiliyormuş sanırım..aklımda kalanlar bunlar:))

Masallah kizina canim

4 aylikti basladim ben.
3 gun evdeyim..ama 2 haftadir anliyo artik gozleri bende hep... nasil simsıkı tutuyo gitmim diye bu aksamda ilk.kez mesaiye kaliyorum .. sut sagiyorumda ole firsat buldum nete girmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…