- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
Size de gecmis olsun canimİyi geceler hanımlar.
Oğlum bugün ateşli sanırım. Kv evindeydik orada koltuk altından ölçen ates ölçerle ölçtüm 38 çıkıyordu eve geldik bizim kulaktan ölçen alet 36.6 çıkarıyor. Ama oğlumun kafası sıcak. Genel durumu iyi keyfi yerinde şimdi uyuttum. Uyumadan önce de calpol verdim. İnşallah iyi olur kuzum.
İyi geceler hanımlar.
Oğlum bugün ateşli sanırım. Kv evindeydik orada koltuk altından ölçen ates ölçerle ölçtüm 38 çıkıyordu eve geldik bizim kulaktan ölçen alet 36.6 çıkarıyor. Ama oğlumun kafası sıcak. Genel durumu iyi keyfi yerinde şimdi uyuttum. Uyumadan önce de calpol verdim. İnşallah iyi olur kuzum.
Trendyoldan aldım ben müslin panço çok güzel canım
Biz 2 kez yasadik canim..ates hic olmadi..ama ilk aglamasi durmuyodu oyle ogrenmistik...ayaklarini karnina cekiyodu..hatta o zaman igne verdi.yuksekti iltihap... gecenlerde yine oldu..anlatmistim bezinde kirmizlik var diye goturdum bi sikayeti yoktu o zaman..gecmis olsun hemencik gecsin insallahKızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktıçok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan
Iyi tatiller canimSagol canim bakayim da onumuzdeki sene icin alayim. Deniz tatilini iptal ettik ben regl oldum :) eskisehir bursa turu yapicaz yola ciktik
Cok gecmis olsun kuzum cabuk kaynar insallahHerkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Mesela binposet buzluktan ciksrdim buzdolabina indirdim orda 8-10 saate buzunu cozuyor 24saat icerisindede tuketmen gerekiyor biberona icecegi kadar koyup ısıtıp veriyorum yada yarisi muhallebi yarisi biberona gidiyorT tanem-tane20 dün bi yerde okudum sağdığın sütleri tek içeceği şekilde koyarsan ziyan olmaz senin attığın fotoda sğt poşetleri doluydu hep başından beri mi o şekilde doldurup attın? İçireceğin zaman kalanını napıyosun?
37.5 atesten sayiyorlar kuzum hatta bizim doktor 38 gorene kadar verme calpol diyo ben veriyorum 37.6 oldumu cok cok gecmis olsunGünaydın herkese.. aşılar bizde yine ateş yaptı.. hemde gece uyumadan calpol vermiştim.. 37buçuğu geçmedi ama huysuzluğu vardı.. sabaha geçmiş şükür...
Size de gecmis olsun canim
Disi mi geliyor acaba, o da bazi bebeklerde ates yapiyor y
İnşallah bir şeyi yoktur kuzucuğun. Koltuk altı en doğru sonuç demişti dr bize. Zaten orada ateş varsa kafası da sıcak oluyor
Ben de dişten şüphelenmiştim ama değil sanırım. Doktordan geliyoruz boğazlari kızarmış ciğerleri temizmiş bebeklerde çabuk ilerlediği için antibiyotik veriyorum dedi. Yanlız bu antibiyotiği ben kullanmıştım birkaç ay önce ben de alerji yapmıştı oğlumunda poposunda pişik olmuştu. Durumunu gözlemleyip antibiyotik verip vermeme kararını vereceğim.Günaydın hanımlar❤
Sidelya benim kuzu dış getirecegi zaman bir hafta boyunca 37 derece ateş vardı canım özellikle baş kısmı sıcaktı
Cnm benim kızım gündüz 3 kez uyuyor bazen yarım saat bazen 45 dk bazen 1 saat. Genelde 1 saati geçmiyor. 9,5 10 gibi de gece uykusuna yatıyorGunaydin.. bebisler gunde kac saat uyuyo..kac saatte bir yada..bizde duzenli uyku.yoktagunduz cogu kez 10 dk uyuyo.uzun uyudugu nadir oluyo
Bizimki gibi, 3 kez uyuyor bazen 10 dk bazen 1 saatCnm benim kızım gündüz 3 kez uyuyor bazen yarım saat bazen 45 dk bazen 1 saat. Genelde 1 saati geçmiyor. 9,5 10 gibi de gece uykusuna yatıyor
Benimki de oyle ama 3 uykuyu bulmaz genelde 2 kere uyur o da 10 dk ile 1 saat arasi degisir. Dun butun gun bi kere uyudu 1 saat surduBizimki gibi, 3 kez uyuyor bazen 10 dk bazen 1 saat
Ben de dişten şüphelenmiştim ama değil sanırım. Doktordan geliyoruz boğazlari kızarmış ciğerleri temizmiş bebeklerde çabuk ilerlediği için antibiyotik veriyorum dedi. Yanlız bu antibiyotiği ben kullanmıştım birkaç ay önce ben de alerji yapmıştı oğlumunda poposunda pişik olmuştu. Durumunu gözlemleyip antibiyotik verip vermeme kararını vereceğim.
Ateş olcerden emin olamadım yeni aldım koltuk altından ölçenden
Günaydın herkese.. aşılar bizde yine ateş yaptı.. hemde gece uyumadan calpol vermiştim.. 37buçuğu geçmedi ama huysuzluğu vardı.. sabaha geçmiş şükür...
Sağol cnm yatmadan huysuzdu zaten uyuyamamıştı 9 gibi vermiştim rahat uyusun diye.. 12buçukta uyandı 37.5ti 4 saat olmadı diye bekledim biraz arada tekrar ölçtüm 37.3 sonra 37 oldu muhtemelen uyurken yükselmiş ben düşmeye başladığında farketmişim37.5 atesten sayiyorlar kuzum hatta bizim doktor 38 gorene kadar verme calpol diyo ben veriyorum 37.6 oldumu cok cok gecmis olsun
Teşekkür ederim cnm bizde 4. Ayda değilde 2. Ayda yükselmişti.. bunda da canlı aşı varmış yükselebilir calpol bulundurun demişlerdi..ben yatmadan verdim diye tekrar kontrol etmedim misafirde vardıAy geçmiş olsun pazartesi de bizim aşı var. Hep ateş yaptı bizim de aşılar öncesinde calpol verip gideceğim dr özellikle sormuştum verebilirsin dedi 4.ayda aşı öncesi verdim 1 defa yükselmişti ateşi