2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Size de gecmis olsun canim
Disi mi geliyor acaba, o da bazi bebeklerde ates yapiyor y

İnşallah bir şeyi yoktur kuzucuğun. Koltuk altı en doğru sonuç demişti dr bize. Zaten orada ateş varsa kafası da sıcak oluyor

Biz 2 kez yasadik canim..ates hic olmadi..ama ilk aglamasi durmuyodu oyle ogrenmistik...ayaklarini karnina cekiyodu..hatta o zaman igne verdi.yuksekti iltihap... gecenlerde yine oldu..anlatmistim bezinde kirmizlik var diye goturdum bi sikayeti yoktu o zaman..gecmis olsun hemencik gecsin insallah

Cok gecmis olsun kuzum cabuk kaynar insallah

Gunaydin.. bebisler gunde kac saat uyuyo..kac saatte bir yada..bizde duzenli uyku.yokta gunduz cogu kez 10 dk uyuyo.uzun uyudugu nadir oluyo

T tanem-tane20 dün bi yerde okudum sağdığın sütleri tek içeceği şekilde koyarsan ziyan olmaz senin attığın fotoda sğt poşetleri doluydu hep başından beri mi o şekilde doldurup attın? İçireceğin zaman kalanını napıyosun?

Mesela binposet buzluktan ciksrdim buzdolabina indirdim orda 8-10 saate buzunu cozuyor 24saat icerisindede tuketmen gerekiyor biberona icecegi kadar koyup ısıtıp veriyorum yada yarisi muhallebi yarisi biberona gidiyor

Günaydın herkese.. aşılar bizde yine ateş yaptı.. hemde gece uyumadan calpol vermiştim.. 37buçuğu geçmedi ama huysuzluğu vardı.. sabaha geçmiş şükür...
37.5 atesten sayiyorlar kuzum hatta bizim doktor 38 gorene kadar verme calpol diyo ben veriyorum 37.6 oldumu cok cok gecmis olsun

Size de gecmis olsun canim
Disi mi geliyor acaba, o da bazi bebeklerde ates yapiyor y
İnşallah bir şeyi yoktur kuzucuğun. Koltuk altı en doğru sonuç demişti dr bize. Zaten orada ateş varsa kafası da sıcak oluyor
Günaydın hanımlar

Sidelya benim kuzu dış getirecegi zaman bir hafta boyunca 37 derece ateş vardı canım özellikle baş kısmı sıcaktı
Ben de dişten şüphelenmiştim ama değil sanırım. Doktordan geliyoruz boğazlari kızarmış ciğerleri temizmiş bebeklerde çabuk ilerlediği için antibiyotik veriyorum dedi. Yanlız bu antibiyotiği ben kullanmıştım birkaç ay önce ben de alerji yapmıştı oğlumunda poposunda pişik olmuştu. Durumunu gözlemleyip antibiyotik verip vermeme kararını vereceğim.
Ateş olcerden emin olamadım yeni aldım koltuk altından ölçenden

Kendi ateşini ölç bi dene canım en güvenli onlar ben artık digitalle ateşini ölçmüyorum

Günaydın herkese.. aşılar bizde yine ateş yaptı.. hemde gece uyumadan calpol vermiştim.. 37buçuğu geçmedi ama huysuzluğu vardı.. sabaha geçmiş şükür...

Ay geçmiş olsun pazartesi de bizim aşı var. Hep ateş yaptı bizim de aşılar öncesinde calpol verip gideceğim dr özellikle sormuştum verebilirsin dedi 4.ayda aşı öncesi verdim 1 defa yükselmişti ateşi

37.5 atesten sayiyorlar kuzum hatta bizim doktor 38 gorene kadar verme calpol diyo ben veriyorum 37.6 oldumu cok cok gecmis olsun
Sağol cnm yatmadan huysuzdu zaten uyuyamamıştı 9 gibi vermiştim rahat uyusun diye.. 12buçukta uyandı 37.5ti 4 saat olmadı diye bekledim biraz arada tekrar ölçtüm 37.3 sonra 37 oldu muhtemelen uyurken yükselmiş ben düşmeye başladığında farketmişim 3ye doğru zor uyudu tekrar çıkmadı şükür..
Teşekkür ederim cnm bizde 4. Ayda değilde 2. Ayda yükselmişti.. bunda da canlı aşı varmış yükselebilir calpol bulundurun demişlerdi..ben yatmadan verdim diye tekrar kontrol etmedim misafirde vardı kendi uyanmış kuzum inşallah olmaz sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…