2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha buyugune gerek duymadim oda takimi var her odada kocabesiklere gerek yok park yatak vs sevmiyorum gereksiz yer kalabalikligi bana gore
Park yatak bize hediye gelmişti ilkten bende sevmemiştim çadır gibi Ya falan demiştim ama doğduğundan beri geceleri park yatakta yatırıyorum anneme giderken de katlayıp götürüyorum oraya, alt değiştirme üstünün olması da çok guzel bişeymiş başka hiç bir yerde alt değiştirmedim hep onun üzerinde, evet görünüş olarak gene diyorum estetik değiller ama kesinlikle çok kullanışlılarmış

Uyuyordu koltuktan dustu cok yuksek degil allahtan direk kafa ustude dusmemis ilk popo beden sonra kafa sanirim kizariklik sis hicbisey yokzaten notmalde huzursuz oldugu icn onu anlamak zor biraz
Ayy yavrum benim geçmiş olsun canım artık kanepe yatak oyle yerler çok tehlikeli puseti bile bağlıyorum ben atar kendini bizim deli diye

Uyuyordu koltuktan dustu cok yuksek degil allahtan direk kafa ustude dusmemis ilk popo beden sonra kafa sanirim kizariklik sis hicbisey yokzaten notmalde huzursuz oldugu icn onu anlamak zor biraz
Geçmiş olsun canım Allah korusun
İnsan ne kadar dikkat etsede böyle şeyler yasayabiliyor üzülme inşallah hiç birşeyi yoktur yavrucagin

Ayy yavrum benim geçmiş olsun canım artık kanepe yatak oyle yerler çok tehlikeli puseti bile bağlıyorum ben atar kendini bizim deli diye
Ben diyordum ya cok rahat takiliyorum cok haraket li değil diye uyuyordu bnde uyuyordum 2 tane tekli birlesikti sese firladim normalde yerde falan hep ama oldu artik

Bence de. Daha büyüsün içine at oyuncakları topları oynasın. Görünüş büyük ama işlevi çok ay ben o alt almalık yerde daha 1 kere aldım

En son ne zaman bakılmıştı tahlilde. Her günleri birbirine uymuyor doktordan gelirsin bi kaç gün sonra tekrar hasta olur

Kuzum zaten yeteri kadar esya var evde park yatsga yer bile yok hediye gelmese sende almayi dusunmezdin

Canım ek gıda alıyor mi alıyorsa muhallebisini falan hep anne sütüyle yap bişeyler karıştırıp ver . inşallah iştaha gelir yavrucak
İnsallah kuzem ekgidayida zorla yiyor iki kasik normal ucuncude agzini simsiki yapiyor guldurup tepiyom artik bi yemek kasigi yese yetecek bana cocugun yedigi ailikon kasik yarisi kadar

Kuzum zaten yeteri kadar esya var evde park yatsga yer bile yok hediye gelmese sende almayi dusunmezdin
Doğru canım başta almazdım ama şimdilerde mecbur alırdım sepet beşiğe sığmıyor çünkü napcaktım yerde yatıramam ki alırdım, mesela İKEA’nın beşiklerini de çok beğeniyorum kullanışlı

İnsallah kuzem ekgidayida zorla yiyor iki kasik normal ucuncude agzini simsiki yapiyor guldurup tepiyom artik bi yemek kasigi yese yetecek bana cocugun yedigi ailikon kasik yarisi kadar
Günde bir kez değilde o zaman 3-4 saatte bir bişeyler vermeye çalış bi kaşık bi kaşıktır en azından oyle doyurur belli karnını meyve çorba muhallebi

Kuzum bu odasi takim olarakmi geciyor bilmiyorum uc parca

Eklentiler

• 5E067B6B-375A-4130-BDAC-4388FF13C149.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 809C128C-85B1-4994-858B-F74C1E84C316.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 56
  • D50A7E61-F0D6-4FD6-8921-EA326CC33819.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 0E184E39-C967-4190-8442-4094896637E3.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 49AF293D-9AFD-45C0-A8A1-6D0F6D18C658.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 53
Bizimki 90 cc gece boyu iciyor fun gece 00:00 den bugun 12:00 210 cc icti
Kujum bi kez daha fikrimi yazayım normalde kitaplar artık 6 ay sonrası bebeklerin 7 saat deliksiz gece uykusu uyuduğunu yazıyor o zaman sende gece 12 de besle birde sabah 7 de gece boyunca ikinizi de işkence olmasın zamanla alışacaktır deliksiz uyumaya her uyandığında emziği verip geri uyut istersen birde böyle dene gece çok zorlanıyorsunuz anladığım kadarıyla

Yani su sekilde. Cocuk gece uykusuna 19:00 da yatti diyelim gece uykusu bitene kadar sabah 07:00 mesela sut icmiyor agliyo boyuna ceriyorsun once saldiriyo biberona bi bakiyorum10 cc icmis biberon veriyorun yan donup yatiyo emzik emiyor boyuna vermedimmi delirene kadar agliyor emzik dusunce bidaha agliyor hana gece 00:00 de sut vermek
Mesele degil ben heran hazirim vermeeye ama nafile bu pazar teyzemlere biraktik nisana kadar gittik annemde vardi bitane biskuvi yediremedik oguruyo taş gibi yumuyor agzini nasi cocuk bu bizimkiler ver ne versen yerdi dediler artik cocuk gun gittikce zayifliyor ha bu zayiflama eakamla degil boy uzuyor kili ayni rakamda almiyorda vermiyorda haliyle uzadi icin zayiflamis gozukuyor cocuk iki uc aydir 8 kilo boyu 73 cm

Hımm ya ama sen yazdıkça içim gidiyor paşaya ek gıda veriyor musun
Veriyorum iki kasik silikon kasikla ucuncude agzini kapiyor ben inan biktim ne hayalim vardi kocaman biberonlar aldim bunun dolusu icecek tosun yapacam diye bende mahallenin sut ine degilim yani gunluk kilolarca sut gelsin 600 cc 700 cc sagmama bagli o halde cocuk o az sutu bitiremedi heryer sut oldu degisik cocuk bes saate veriyorum 30 cc iciyor yarim saatede ayni iciyo ben şastim degisik mi degisik bebek bi solukta koca biberonu icemiyo gunluk az icer ogunluk az bu arada dort farkli doktora goturduk artik esim benle tartisiyor ruh hastasi oldun daha kac doktor bu cocuk saglikli dicek elleme icmesin diyor

Aslında gece ağlamasa sorun yok kahsenin dediği gibi gece beslenmesini kesmek normal bu aylarda, uf kendi haline bırak desek olmuyor el kadar bebe anlamıyor açlığını tokluğunu demekki zorlasan da içmiyor boşver kuzum olduğu kadar demekki kendini çok yıprattın başından beri sende meyve yiyorsa şeftali kayısı muz vs ver bari bişeylerden enerji alsın napcan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…