Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim canım Trabzon hurması olan turuncu hurmadan istiyor. Son haftalarda yenen hurma bizim hacdan gelen hurma mu. Tahinle cevizle hurma yemek istiyorum. Migdem acayip yanıyor ama istiyor canım. doğumu tetikler diye yiyemiyorum
merhaba, yönlendirmek gibi olmasın siz yine araştırın ama ben yiyorum arada, şimdiye kadar bir 10 tane falan yemişimdir. son bir aydır günde ikiyi geçmemek üzere medine hurması da yemeye başladım canım tatlı çektikçe. doğumu başlatacağına dair herhangi bir veri yokmuş araştırdım bulamadım ben açıkçası ama tabi kendi sorumluluğumda tamamen.

O kadarını bilmiyorum e nabıza geç düşüyor artık tahliller. Akşam da olunca hoca arayarak bilgilendirdi safra asitleri değerin yüksek gelmiş ilaca baslayalım dedi. Doğum planlaması yapılacak sanırım ilacı bir süre kullandıktan sonra. Tam olarak ben de bilmiyorum artık valla herşey üst üste geliyor bebeklerin de suları kendileri gayet iyi idi bugün şükür nidicart da işe yaradı anladığım kadarıyla ama haftalarından önde olmaları sürekli sekılde beni tedirgin ediyor
Gebelik kolestazından dolayı erken doğum yapacaksan eğer bebeklerin gelişiminin vs önde olması iyi bir şeydir bence. Hele de ikiz yani. İnş 34 sonrası sezaryen ile olur daha erken değil de 🙏 Dualarım seninle 🙏

• Amin
Reactions: dhn
Kızlar bu hafta sonu yılbaşı ağacımızı kuracağım geçen hafta almıştım 180cm ikeadan 2.5 yaş bebesi ile mantıklı mı bilmiyorum ama bugün Noel pazarında çok hoşuna gitti yılbaşı ağacı 🎄
Aaa yılbaşı ağacı bizim kültürümüzde yok amaöamaödkflşfifif :)) yap kız 2,5 yaş ile saha iyi bir aktivite düşünemiyorum 🥰 biz haşa her yol birlikte kuruyoruz oğlanla çok heyecanlı güzel oluyor. Altına da ara ara değişik büyüklü küçüklü sürpriz hediye paketleyip koyuyorum açmak yok diyorum yılbaşına kadar. O heyecanla bekler sabretmeye öğreniyor hayal kuruyor. Sonra sabah hediyelerini açarken videoya çekiyorum onu her sene çok keyifli oluyor. Hatta son zamanlarda hepimiz hızlı çekimde hediyeleri açıyoruz komik şeyler de koyuyoruz üçümüzü çekiyorum. Sonra müzik ekliyorum her sene anı oluyor bize 🥰🥰bu arada bence her şey kutlanmalı 🥰yılbaşı da cadılar bayramı da kurban bayramı da milli dini bayramı hatta sebep arayıp bulunmalı ayda bir iki kutlama herkese iyi gelir 🥰

X