- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
Akşam yedide yatarken ver birde gece 11 de sabah 6 da dene birde arada hiçbişey verme benim fikrim emzikten azıcık uzaklaştır zira emziği çok benimsemiş o kadar üzülüyorum ki yakın olsa bırak iki gün sende dinlen çocukta diyeceğim sadece sen değil o da yıprandı bu süreçteYani su sekilde. Cocuk gece uykusuna 19:00 da yatti diyelim gece uykusu bitene kadar sabah 07:00 mesela sut icmiyor agliyo boyuna ceriyorsun once saldiriyo biberona bi bakiyorum10 cc icmis biberon veriyorun yan donup yatiyo emzik emiyor boyuna vermedimmi delirene kadar agliyor emzik dusunce bidaha agliyor hana gece 00:00 de sut vermek
Mesele degil ben heran hazirim vermeeye ama nafile bu pazar teyzemlere biraktik nisana kadar gittik annemde vardi bitane biskuvi yediremedik oguruyo taş gibi yumuyor agzini nasi cocuk bu bizimkiler ver ne versen yerdi dediler artik cocuk gun gittikce zayifliyor ha bu zayiflama eakamla degil boy uzuyor kili ayni rakamda almiyorda vermiyorda haliyle uzadi icin zayiflamis gozukuyor cocuk iki uc aydir 8 kilo boyu 73 cm