2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Cok gecmis olsun 🙁

Benim oğlumla yaşadıklarımı yaşamayabilirsin ama böyle bir ihtimal var gerçekten. Yani Yan yana uyuma,emzirerek uyutma,ağladığında pusetten indirip kucağa alma Vs çocuğu biraz mızmız yapabilir :) biraz diyorum ama en iyi ihtimalle biraz 🙈
Bunlarin hepsini ben de yapiyorum 🙁

Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Cok gecmis olsun 🙁

Oy kuzum cok gecmis olsun valla emme konusunda hivbi fikrim yok benimkide ayni malesef..

Çok geçmiş olsun.. Her meme istediğinde poposundan pışpışlayarak geri uyutmaya çalışmayı denesen? Bir kaç gün zor olur ama her ağladığında meme gelmeyeceğini benimserse belki uyanmayı bırakır. Uyku arkadaşı, emzik Vs gibi uyku arkadaşlarıda işe yarayabilir. Uyku öncesi duş, masaj, gece boyu tok tutacak bir mama ile karanlık bir odada bence katkıda bulunur.

Kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı:KK43: çok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik:KK43: doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan

Allah kuvvet versin sana

mana veriyorsun dimi sütünü sağ biberon ile versinler kim bakacak

Benimki uykusuz huysuz canım
Büyük deniz ve havuzun tadıni çıkarıyor

Ben yorgun gezme deniz ev işi derken
mama vermiyorum canım
evde zaten iliğime kemiğime kadar emiyor sağacak vakit pek kalmıyor
geçen enme saatinden önce sağayım dedim deneme amaçlı süt çıkmıyor ama emiyor küçük hanım
emzime akademisinde okudum sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmazmış
sizin diş çıktı mı
işe başlayacak mısın sen

Kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı:KK43: çok üzgünüm. Dün geceden beri ateş kusma halsizlik:KK43: doktora gittik antibiyotiğe başladık. 2 güne durumunda değişiklik olmazsa tekrar bakılacak. Yavrum nasıl içli içli ağlıyor. Var mı aranızda bu durumu yaşayan

Çok geçmiş olsun. 2 yaşa kadar kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski yüksek çok dikkat etmek lazım. Ama şimdi virüs kaptıysa ilaçlarını düzenli kullanıp geçmesini bekleyeceksin canım, Bir kaç güne daha iyi olur. Bez açma öncesi ellerini yıkadıktan sonra steril jelde kullanırsan riski çok indirebilirsin. Kaka sonrası su ve bebek sabunu ile temizlekte önleyici olur.

Geçmiş olsun canım Biz yaşadık ama ateş yoktu. Kusma ve aşırı ağlaması oldu. Antibiyotiğe başladı 3 gün sonra yanlış hatırlamıyorsam tekrar idrar verdik azalmıştı ama antibiyotiği 10 güne tamamladı dr. Azalma olmasaydı iğne verecekti gerek kalmadı 2 aylıkkendi bu. Tam saatinde ver her gün antibiyotiği.

Vermedim canım tekrar dr keçi yoğurdu ile devam et sonra test yapalım dedi. 2 gün verdim sadece. Peki sadece inek sütüne olma ihtimali oluyor mu ki? Mama da hiçbir yan etki yok dr a düzenli kontrole gidiyoruz hani söylerdi ben de takipteyim ama
Bilmiyorum ki canım. Umarım yoktur bir şey

Biz de 1 hafta oldu atlatalı. Kusma halsizlik olmadı ama idrarda çok keskin bir koku vardı. Antibiyotik kullandık tekrar test yapıldı düzelmişti

Biz aniden kısa bi tatil kararı aldık nasıl olacaksa bebekle 😐
Müslin panco veya ince havlu panço nerden bulurum bizim bebelere göre kızlar? Hemen alabileceğim bi yer lazım. Ebebekte gördüm de biraz büyük gibi geldi gözüme, almadım
Trendyoldan aldım ben müslin panço çok güzel canım

Hep yapmak isterim yapadim. Biber ve domatesi cigden mi kaynatiyorsunuz ? Zeytinyaginda kavurup mu yapiyorsunuz ? Yozgatin havasi kuru ve temizdir o yuzden rahattir kurutmayi eledim.

Canım biberleri yağda öldürüp kabukları soyulmuş domatesleri koyup kaynatiyorum tuz ekleyip pişmesine yakın kavanozlara koyup ağızlarını kapatıyorum ters çevirip bir akşam bekletip güneş almayan kiler var evde oraya kaldırıyorum
Çorbalar için olana az yağ katıp domatesleri kaynatıyorum tuz atıp domatesler solunca bilendirdan geçirip kavanozlara koyuyorum
Bir önceki görev yerimiz Tekirdağ idi orda kurutma yapamıyordum Yozgat'ta oluyor Tunceli'de görev yaparken de kurutma yapardım

P Puddingmuf sana acılı tarifi vereceğim aklımda canım

İyi geceler hanımlar.
Oğlum bugün ateşli sanırım. Kv evindeydik orada koltuk altından ölçen ates ölçerle ölçtüm 38 çıkıyordu eve geldik bizim kulaktan ölçen alet 36.6 çıkarıyor. Ama oğlumun kafası sıcak. Genel durumu iyi keyfi yerinde şimdi uyuttum. Uyumadan önce de calpol verdim. İnşallah iyi olur kuzum.

X