Bende 6 aydır direniyorum ama artık kendimi çok bakımsız hissediyorum. He bakım illaki saç boyamak değil ama eşim bile arada saçını ne zaman boyıcaksın diye sorıyorombre kullandığım halde. Bende bu aralar Bi değişikliğe gitmek istiyorum artık
Ya ne biliyim açlıktan ağlasa içer başka bi derdi mi var yavrucağın acabaEmmedigi icin daha zor acliktan agliyo sabaha kadar gece bir aglayisi var biyerine bisey oldu sanarsin babasi odalari gezdirdi sut isittim azicik icti yatti f gene sabaha kdar aglamalar devam etti
j
Dr lar bassindan saviyor birseyi yok diyerek baksana yaYa ne biliyim açlıktan ağlasa içer başka bi derdi mi var yavrucağın acaba
Siz ikinciden bilirsiniz ne zaman kendi kendilerine oyun oynayacak konuma geliyorlar biz be zaman ev işi yapabileceğiz biri gelecek diye ödüm kopuyor hazırlık felan yapmamın mümkünatı yok yani benim minnak da çok hareketli ondan da az gidiyor galiba kilosu kusma da etkiler miBenimki 3900 doğmasına rağmen uykusu az olduğundan 6. Ayda 7080 Gr idi birde çok hareketli benimnoglan kilo almıyor
Evin işi motor takarak hızla bazende eşimi bekliyorum
Öyle yapıyorum zaten zordakalınca ama belim kopuyr dışarı çıkarıyorum bebek arabasını da sevmiyor illa kucak istiyor o kanguru yüzüne alıştı kanguruya bir elimde boş bebek arabası bir elimde elif hanım eve kendimi zor atıyorumKangurun varsa içine koyup evi süpürüp silebilirsin belki. Bebekler kucaktayken daha sakın oluyorlar.
Ama iki yıl güvenli bağlanma için anneyle yatmalıymış bende ayıramadım zaten gece on kere emmeye kalktığı için kolayıma da geliyor Yanımda yatması ama Böyle de çok mu yapışık oluyoruz ne aman ne yapacağımı şaşırdımOh ne güzel bi ben ayıramadım galiba odasını Bebişin,
Öyle yapıyorum zaten zordakalınca ama belim kopuyr dışarı çıkarıyorum bebek arabasını da sevmiyor illa kucak istiyor o kanguru yüzüne alıştı kanguruya bir elimde boş bebek arabası bir elimde elif hanım eve kendimi zor atıyorum
Ama iki yıl güvenli bağlanma için anneyle yatmalıymış bende ayıramadım zaten gece on kere emmeye kalktığı için kolayıma da geliyor Yanımda yatması ama Böyle de çok mu yapışık oluyoruz ne aman ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar benim oğlanın ayağının baş parmağı batmış birazda iltihap olmuş tirnaginin başı görünmüyor etine girmiş gibi ne yapayım bilemedim doktora götürsek mi? Geçermi bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Kizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..s
Canım hiç bi zaman kendi oynamıyor 4 buçuk yaşında kızım hala başımda =)Siz ikinciden bilirsiniz ne zaman kendi kendilerine oyun oynayacak konuma geliyorlar biz be zaman ev işi yapabileceğiz biri gelecek diye ödüm kopuyor hazırlık felan yapmamın mümkünatı yok yani benim minnak da çok hareketli ondan da az gidiyor galiba kilosu kusma da etkiler mi
Aman Allahım korkulu rüyam benim aşırı kşlo alımından hamilelikte hem el hem ayak tırnaklarım battı travazol kremi onun çaresi canım önce onu sür ertesi güb biraz rahatlar düz kesip düzeltmen gerek banyodan sonra yaparsan yumuşak olur ayakları çok canı acımazKızlar benim oğlanın ayağının baş parmağı batmış birazda iltihap olmuş tirnaginin başı görünmüyor etine girmiş gibi ne yapayım bilemedim doktora götürsek mi? Geçermi bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Ben kendimde yasamistim cok canim yaniyordu. Antibiyotikli krem vermisti doktor. Bence goturunKızlar benim oğlanın ayağının baş parmağı batmış birazda iltihap olmuş tirnaginin başı görünmüyor etine girmiş gibi ne yapayım bilemedim doktora götürsek mi? Geçermi bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Şöyle uyumadan önce ve uyandığında seni görüyorsa gayette güvenli bağlanır canım gece buna dahil değil güvenli bağlanma ihtiyaçlarını zamanında karşılamayla gerçekleşirAma iki yıl güvenli bağlanma için anneyle yatmalıymış bende ayıramadım zaten gece on kere emmeye kalktığı için kolayıma da geliyor Yanımda yatması ama Böyle de çok mu yapışık oluyoruz ne aman ne yapacağımı şaşırdım
Kim bakiyor kiziniza. Ben cok stres oluyorum nasil birakacagim ben kizimi . Kiyamam okuyunca icim gittiKizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...
Hic kiyamiyorum. Yatiyoruz ucumuz :)
Kesinlikle katılıyorum mıy mıy çocuklara hiç katlanamıyorum iki arkadaşım da 4 yaşında ayırdı odasını yemeklerini kendileri yedirdi kedi yavrusu gibi çocuklar dokunmaya konuşmaya gelmiyor hemen mızırdanmaya başlıyorlar ağlamalar mıy mıy konuşmalar düzgün konuşun ben Türkçe anlayabiliyorum diyorum Anneleri kırılıyor bunlar nasıl topluma karışacak herkes sizin çocuğunuzu pış pışlayacak mı gerçek hayat bu değilTürk pedagog adem güneş in tavsiye değil mi :) bence bebekler Ne kadar erken bağımsızlıklarını öğrenirlerse kendilerine daha güveniyorlar, mızmız olmuyorlar. Tecrübemden dolayı böyle düşünüyorum.