2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de buna kesinlikle katılıyorum eltimin çocukları öyle. istedikleri bir şey olmasın kıyamet kopar hiçbir şeye zorlayamazsın ne kadar mantıklı açıklama yaparsan yap son ses ağlamaya devam ederler. Bir aile daveti vardı hep beraberdik, hiç abartmıyorum çocuklar ilk bi saat annelerine sarılıp ağladılar sadece sonra yavaş yavaş açıldılar ama o bir saat herkese işkenceydi

Bir çocuk değil birey yetiştirdiğimizi kabullendiğimiz an toplum düzelecek bence

Ben de buna kesinlikle katılıyorum eltimin çocukları öyle. istedikleri bir şey olmasın kıyamet kopar hiçbir şeye zorlayamazsın ne kadar mantıklı açıklama yaparsan yap son ses ağlamaya devam ederler. Bir aile daveti vardı hep beraberdik, hiç abartmıyorum çocuklar ilk bi saat annelerine sarılıp ağladılar sadece sonra yavaş yavaş açıldılar ama o bir saat herkese işkenceydi

O annelerden biri bendim eşim işe gittikten sonra oğlumu beşiğinden alıp yanımda uyuturdum. Biraz mırmır ettiğinde hemen koşardım. Oğlumu Desteksiz hiç uyutmaya çalıştığımı hatırlamıyorum. Ya yanımda, ya memede, ya pusette ninni ile. Hiç Hayır demedik, 1 yaş doğum gününde kocaman bir dilim pasta yediğinde de, dondurma diye ağladığında da hep yaptık. Sonuç şuan 2 yaşında süt içmeden, ninni olmadan uyumayan, gece emziği düştüğünde ağlayan, beni sürekli yanında isteyen, yemek seçen, hayırdan asla anlamayan bir çocuk. Dışarıda beni o kadar zor durumlarda bırakıyor ki. Keşke diyorum bu hataları yapmasaydım. Kızıma çok çok temkinli yaklaşıyorum bu yüzden.şuana kadar iyi gittik sanırım. Gece uyanmaz, emzik istemez, kendi kendine uykuya dalar,her sebzeyi yer, sürekli güler :) Mizaçta önemli kuşkusuz ama eğitiminde etkisi çok.
Ben yaptım siz yapmayın önerisiydi benimkisi işte :)
Buranın en güzel tarafı birsürü annenin tecrübelerinden faydalanmak.
Ve tespitin çok doğru, gerçek hayat malesef zor ve bizim çocuklarımızı bebeklikten hazırlamamız lazım.

Umarım herşey yoluna girer kujum benimde çok bilinçli çocuk yetiştirmeden kaynaklı acayip kasılmışım ilk çocukta bunda daha rahatım zamanında uyumazsa kasılmıyorum mesela kızımda saati geçti mi canım sıkılırdı ama müthiş duygular yükledim 10larca kitap okuduk birlikte hikayeler uydurduk 2 yaşında o kadar çocuk şarkısı ezberlemiştik ki harika paylaşımlarımız var tvyi kaldırdım her anımızı birlikte yaşadık ama odası ayrıydı hep ben kendine ait hayatı dünyası düşünceleri olsun istedim istiyorum bu konuda destekledim müthiş verim aldım sadece okulun kattığı bir şımarıklık oldu arkadaş çevresi etkiliyor artık onunda bir sosyal hayatı var yapacak bişey yok

Oh ne güzel bi ben ayıramadım galiba odasını Bebişin,
Ben de ayırmadım kıyamıyorum. Eşime kalsa 6 ayı bile beklemezdi iki günde bir konusu açılıyor her seferinde başka bahane buluyorum ayırmamak için
Ben eşime ayıralım diyorum yavas yavas büyüyüp daha çok bağlandığında daha zor olucak diye. Yatsın bizle okula başlayana kadar diyordiğer odada korkarmış kıyamazmış kızına öyle diyor. Kocayı ikna etsem bende denemek istiyorum çıt sesine uyanıyor çünkü wc ye bile milim milim gidiyoruz gece

Insanın havası değişiyor yaa. Dünden beri kendimi cok iyi hissediyorum saclarım ateş ediyoo

Bende kararımı verdim bu hafta içi boyuyorum. Hatta kocama sürpriz yapmayı düşünüyorum adam bile sıkıldı artık

Canım benım kızımda 2 aylıkken olmuştu. Dr ayaklarını kullanamadıkları için neredeyse her bebekte görülür dedi. Yani yürümedikleri için ayak tırnakları da o dönemde hiç uzamıyordu yanlış mı kestim acaba diye sormuştum. Ki 1kez falan kesmiştim Dr çok sık rastlandığını söyledi Düz kes bundan sonra dedi. Birde fucikort krem vermişti iltihabı ertesi gün kayboldu. Şimdi kızarıklık falan olunca hemen sürüyorum geçiyor

Aynı mesajı 3ncü defa mı paylaştın acaba?

Aslında senin kızın için gösterdiğin özveri ve bilinç tam olması gereken. Düzeni öğrenmiş,annesiyle doya doya vakit geçirmiş, kendi hayal dünyasını keşfetmiş. Duygusal yaklaşmak yerine, Bir birey olarak en sağlıklı nasıl yetiştiririm fikrine odaklanmak anne ve çocuk için bence en iyi seçenek.
Tebrik ediyorum bu arada seni ❤❤ :) ilham aldım senden şuan ❤

Bende senin eşinin desteği olmadan 2 çocuğa annelik yapmandan güç alıyorum bazen Yalnız kalınca bunalıyorum yazdıklarınızla tekrar ayaklanıyorum teşekkür ederim hep paylaşın hepimiz farklı birşey öğrenmiş oluyoruz =)

Bak yaa spamla şekerim canın sağolsun bi uzaklaştırma da öyle alırım napıyım ben ki son mesajımı beğendin diye silmekten vazgeçmiştim

Yok spamlamak derken hani e-mail bombardımına tutan spam hesaplar gibi geldin gözüme sayfayı yeniliyorum hep aynı mesajı yayınlıyorsun ilk uzaklaştırmamızı beraber almıştık ikincide de yalnız bırakmam seni

Canım hiç ayak tırnaklarını kesmedim ki elleri çabuk uzuyor onları sık sık kesiyorum ama ayak tırnağını hiç kesmedim.goturecegim olmadı.

Hahahhah sen görene kadar yayınlamışım bundan sonra böyle yapayım bi mesaja muhattap bulamadığım zaman tekrar tekrar yazayım illa bi cevaplayan beğenen çıkar erkeklerin kavgaya çağırdıkları kankaları olur ya öyleyiz artik bro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…