- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
Evet çok acır biliyorum ağrısını bizimkinde acı mı yok yoksa alıştı mı ağrısına anlamıyorum ama Patan yerde iltihap olmuş . doktora götüreyim yarınAman Allahım korkulu rüyam benim aşırı kşlo alımından hamilelikte hem el hem ayak tırnaklarım battı travazol kremi onun çaresi canım önce onu sür ertesi güb biraz rahatlar düz kesip düzeltmen gerek banyodan sonra yaparsan yumuşak olur ayakları çok canı acımaz
Hahahhah sen görene kadar yayınlamışımbundan sonra böyle yapayım bi mesaja muhattap bulamadığım zaman tekrar tekrar yazayım illa bi cevaplayan beğenen çıkar erkeklerin kavgaya çağırdıkları kankaları olur ya öyleyiz artik bro
Basmadıkları için çok fazla ağrı çekeceğini sanmıyorum ama yine de doktora götürmek gerek bence deEvet çok acır biliyorum ağrısını bizimkinde acı mı yok yoksa alıştı mı ağrısına anlamıyorum ama Patan yerde iltihap olmuş . doktora götüreyim yarın
Bi hesap daha açıyım arada bir spamlar rahat ederiz bazen bana da geliyorlarSenin canın spamlanmak istiyor
Bende hiç kesmedim canım doğduğundan beri tırnak yapısı öyle ,olmadı tedbir amaçlı götüreyim bizede krem verir belkiBende kararımı verdim bu hafta içi boyuyorum. Hatta kocama sürpriz yapmayı düşünüyorum adam bile sıkıldı artık
Canım benım kızımda 2 aylıkken olmuştu. Dr ayaklarını kullanamadıkları için neredeyse her bebekte görülür dedi. Yani yürümedikleri için ayak tırnakları da o dönemde hiç uzamıyordu yanlış mı kestim acaba diye sormuştum. Ki 1kez falan kesmiştim Dr çok sık rastlandığını söyledi Düz kes bundan sonra dedi. Birde fucikort krem vermişti iltihabı ertesi gün kayboldu. Şimdi kızarıklık falan olunca hemen sürüyorum geçiyor
Gecmis olsun banada olmustu o cok acili birsey yaEvet çok acır biliyorum ağrısını bizimkinde acı mı yok yoksa alıştı mı ağrısına anlamıyorum ama Patan yerde iltihap olmuş . doktora götüreyim yarın
Ben ilk aile hekimine götürdüm o Bi krem vermişti. Sonra çocuk Dr una götürdüm normal kontrole o zaman gösterdim.oda yazdığım kremi verdi. Korkma sık rastlanan Bi durum olduğu için kremle geçiyor. Bizde biraz ırsi faktör var eşimde ve halasında çok oluyor tırnak batması hatta operasyon geçirdikleri bile oldu. Muhtemelen bizim kızda onlara çekmiş. El tırnakları çok sert ve düzgün ama ayak baş parmakları sürekli kırılıyor heryere sürttüğü için. Bende krem sürüp çorap giydiriyorum toparlıyorum o şekildeBende hiç kesmedim canım doğduğundan beri tırnak yapısı öyle ,olmadı tedbir amaçlı götüreyim bizede krem verir belki
Sağol canım inşallah yavrum acı çekmeden atlatırGecmis olsun banada olmustu o cok acili birsey ya
Olmadı bende önce aile hekimine götüreyim ,sağol canım bilgi verdiğin içinBen ilk aile hekimine götürdüm o Bi krem vermişti. Sonra çocuk Dr una götürdüm normal kontrole o zaman gösterdim.oda yazdığım kremi verdi. Korkma sık rastlanan Bi durum olduğu için kremle geçiyor. Bizde biraz ırsi faktör var eşimde ve halasında çok oluyor tırnak batması hatta operasyon geçirdikleri bile oldu. Muhtemelen bizim kızda onlara çekmiş. El tırnakları çok sert ve düzgün ama ayak baş parmakları sürekli kırılıyor heryere sürttüğü için. Bende krem sürüp çorap giydiriyorum toparlıyorum o şekilde
Siz ikinciden bilirsiniz ne zaman kendi kendilerine oyun oynayacak konuma geliyorlar biz be zaman ev işi yapabileceğiz biri gelecek diye ödüm kopuyor hazırlık felan yapmamın mümkünatı yok yani benim minnak da çok hareketli ondan da az gidiyor galiba kilosu kusma da etkiler mi
Kızlar benim oğlanın ayağının baş parmağı batmış birazda iltihap olmuş tirnaginin başı görünmüyor etine girmiş gibi ne yapayım bilemedim doktora götürsek mi? Geçermi bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Canım çok yoğun geçiyor büyüğün parkı küçüğün ek gıda çabaları nasıl akşam oluyor anlamıyorum hiç
Eylülde işe başlayacağım stres sardı beni
Emmeden nasıl duracak bu bebe
Sen nasılsın paşalar nasıl
Kizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...
Hic kiyamiyorum. Yatiyoruz ucumuz :)
Kesinlikle katılıyorum mıy mıy çocuklara hiç katlanamıyorum iki arkadaşım da 4 yaşında ayırdı odasını yemeklerini kendileri yedirdi kedi yavrusu gibi çocuklar dokunmaya konuşmaya gelmiyor hemen mızırdanmaya başlıyorlar ağlamalar mıy mıy konuşmalar düzgün konuşun ben Türkçe anlayabiliyorum diyorum Anneleri kırılıyor bunlar nasıl topluma karışacak herkes sizin çocuğunuzu pış pışlayacak mı gerçek hayat bu değil
Hanımlar kış hazırlıkları yapacak kimler var birbirimize fikir verelim❤
Ben her yıl yaparim domates kaynatır blandirdan geçirir kavanozlara koyuyorum sıcak kapatıyorum çorbalar ve domatesli bulgur pilavı için kullaniyorum
Biber ve domatesleri kaynatır yemekler için kavanozlara koyuyorum
Patlıcan taze fasulye ve domates kuruturum
Kahvaltılık acı sos yaparım reçel yaparım
dondurucuicin barbunya bamya taze fasulye yaprak koyarım vişne de
hala turşu kurmada tam bir başarıya ulasamadim