- 2 Mart 2018
- 22
- 58
- 34
Biz 101 gelmisti ordan oldik daha 2 aylikken hala cok severek oynuyorr.bozulmadi.Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 101 gelmisti ordan oldik daha 2 aylikken hala cok severek oynuyorr.bozulmadi.Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim
Oh ne güzel bi ben ayıramadım galiba odasını Bebişin,Odasina sineklik yaptirdik canim odasinda yatiyor aksamlari gunduzde hamakta uyuyor hamaktan alip baska yere yatirdimmi hemen uyaniyor hamakta uyandimi iki salliyorum geri kaldi yerden devam etmeye calisiyor. Daha onceleride hamakta yatardi gece yanima alirdim
Ben de ayırmadım kıyamıyorum. Eşime kalsa 6 ayı bile beklemezdi iki günde bir konusu açılıyor her seferinde başka bahane buluyorum ayırmamak içinOh ne güzel bi ben ayıramadım galiba odasını Bebişin,
Canım çok yoğun geçiyor büyüğün parkı küçüğün ek gıda çabaları nasıl akşam oluyor anlamıyorum hiçXeroderma_pig ve @mini87 nerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyor
kiz odasini ayirmadik biz onun odasina tasindak yatamiizin sungerini aldimda gittimOh ne güzel bi ben ayıramadım galiba odasını Bebişin,
Kuzum e bebktwn dergi almistik burda paylastimCanım sen sünnet kilo dün sormuştun ya dün ebebekteydim sevi bebeğin sünnet kilosu gelmiş bebekler için söyleyeyim dedim bilseydim alırdım ben yavruma okadarda acı cektirmezdim kapak koyduktarahatladi çocuk çünkü habire beze pipisi yapışıyor kaynıyordu
Kizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz 2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...Ben de ayırmadım kıyamıyorum. Eşime kalsa 6 ayı bile beklemezdi iki günde bir konusu açılıyor her seferinde başka bahane buluyorum ayırmamak için
Bende kıyamıyorum ya diyorum güneşten çok ben guneş bağımlısı oldum o yanımda yokken nasıl uyuyabilirim diyorum, benim eşimde aynı hatta horlama muhabbetimiz var bebeği uyandırıyorsun diye kızıyroum o da bi gun beşiğini geçirdi odasına ama ben yatıramadım orada gece geri aldık odamıza bağımlı bir anne oldum sanki benBen de ayırmadım kıyamıyorum. Eşime kalsa 6 ayı bile beklemezdi iki günde bir konusu açılıyor her seferinde başka bahane buluyorum ayırmamak için
Kıyamam ya şimdiden anlıyor muKizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz 2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...
Hic kiyamiyorum. Yatiyoruz ucumuz :)
Ayyy kıyamam ya nasıl da özlüyordur allah yardımcınız olsun çalışan anne olmak ne zordurKizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz 2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...
Hic kiyamiyorum. Yatiyoruz ucumuz :)
Kız seninki emmiyor da aslında daha kolay ayırırsın aslındaK
kiz odasini ayirmadik biz onun odasina tasindak yatamiizin sungerini aldimda gittim
Piyasada bundan guzeli yok satmam herhalde kuzum bunu aldirana kadar biyerlerin cikti
Kız seninki emmiyor da aslında daha kolay ayırırsın aslında
Ayırsak ben de rahat yatamam o kadar alışmışım ki ona, boşuna oda yapmışım diyorum sabahları alıyorum yatağa oynuyoruz ısırıp gülüşmeler falan yok yok ben de bırakamamBenim de emmiyor ama ayırmayı düşünmüyorum kıyamam ya bir daha bu zamanları gelmeyecek. Sabah gözümü açıyorum başımı kaldırıyorum binlerce kez şükrediyorum o ilk uyandığında yanındayım gülümsemesi tüm uykumu açıyorneden mahrum edeyim kendimi bundan.
Sözde araştırmaya göre 6 aya kadar ayrılması gerek diyenler var bu kaç annede denenmiş ki sonuca varılmış bazen kitabi bilgilerden ziyade hislere göre devam diyorum
Oturdu sayılır kuzum, annem bebişin başında. Babam Adana’da, eşim sahada, ben işte.. Dağıldık baya ama çok şükür bugünlerimize napalım Çalışmayı pek özlememişim amaSenin boncuğunuda ben yerim bal bal ❤
Olsun memleket havasıda iyi gelmiştir. Ben bu yaz sadece iki gün tatil yaptım iş nasıl gidiyor canım, düzeniniz oturdu mu?
Oturdu sayılır kuzum, annem bebişin başında. Babam Adana’da, eşim sahada, ben işte.. Dağıldık baya ama çok şükür bugünlerimize napalım Çalışmayı pek özlememişim ama
jKız seninki emmiyor da aslında daha kolay ayırırsın aslında