Simdi ki aklım olsa park yatak alırdım hem taşınıyor hem kolay ayaklandigindan beri dusuyor da benimki 2 kat korumalık yaptım bir kat süngerli bir kat ElyafBen de biraz araştırdım en makulu o geldi
Nice mutlu Yıllariniz olsun kuzum benim ❤Bugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak 19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz
Ya canım o zaman da ben çocuk hava alamıyor diye düşünüp o sepet beşikte yatıramıyorjm kenarlarını çıkardığımdan beri de onu oyun gibi kullanıyoruz güneşi içine atıp ev falan süpürüp topluyorum ama asla uyumuyor içindeSimdi ki aklım olsa park yatak alırdım hem taşınıyor hem kolay ayaklandigindan beri dusuyor da benimki 2 kat korumalık yaptım bir kat süngerli bir kat Elyaf
Bende 6 aydır direniyorum ama artık kendimi çok bakımsız hissediyorum. He bakım illaki saç boyamak değil ama eşim bile arada saçını ne zaman boyıcaksın diye sorıyorBildiğim kadarıyla kanıt olacak derecede bi veri yok zararı olduğuna dair. Ben hamileyken de boyadım, emzirirken de bu üçüncü boyayışım. Boyatmak istiyorsan belki bitkisel olanlarla boyatabilirsin canım. Ben normal boyayla boyadım. Bitkisel konusunda da her kuaföre güven olmaz ona dikkat etmek lazım
Nice mutlu yıllara canım çoğalarak mutluluklaBugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz ❤3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz ❤
Bugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz ❤3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz ❤
Simdi ki aklım olsa park yatak alırdım hem taşınıyor hem kolay ayaklandigindan beri dusuyor da benimki 2 kat korumalık yaptım bir kat süngerli bir kat Elyaf
Nice yıllarınız olsun inşallah ❤
Nice güzel yıllarıniz olsun insallah ❤
Nice mutlu Yıllariniz olsun kuzum benim ❤
Nice mutlu yıllara canım çoğalarak mutlulukla
Aşkla huzurla sağlıkla nice yıllar kocisinle arkadaşım
O zaman ben sana park yatak dedim hatta burda çoğu arkadaş sordu beşik gereksiz dedim ilk oglsa bende beşik aldım memnun kalmadım
Yeni model bebekler böyle canim bende neleri hayl ettimde olmadiBebeğim alerji mamasına başladığından beri beni çok az emiyorBaşlarda geceleri emiyordu ve sabah uyandığında. Şimdi onu bile yapmıyor neredeyse. Yani günde bir kere emiyor o da gönlü olursa 5-6 dk filan. Dün sağayım dedim çok az süt geldi Emmediği için azaldı mı acaba çok üzüldüm. Çok sütüm olsa keşke 2 yaşına kadar emzirsem diye hayal ediyordum
masallah bizimki meme kabusu hic emmedi emildigini bile bilmiyo disini kasiyor isirip uzatiyoBirikmislerden kullaniyo.. 10 tane filan var .. sagip koyuyorum buzluga... biberonla iciyo 4.aydan beri.. aksamlarida meme emiyo.. ikisinide emiyo allahtan :) biberon pek sevmiyo gerci ama annem acikinca mecbur yiyo diyoemzik birakti mesela hic almiyo 1 2 ay emdi uyurken o dam
Bizimki istedi gibi donemedine uyaniyor hemen bir aydir yatirmiyorum nere saklicamKesinlikle park yatak çok memnunum ben de. İçinde kollarını aça aça yatıyorDaha üst kısımda yatıyor ayaklansın indiririm. gündüz oturma odasında sallamalı küçük beşik var onda yatıyor ama bir kaç aya onda rahat edemez.
Bizimki istedi gibi donemedine uyaniyor hemen bir aydir yatirmiyorum nere saklicam
Bilmiyorim
Sepet beşikti dimi seninki de Nerede yatıyor canım şimdiBizimki istedi gibi donemedine uyaniyor hemen bir aydir yatirmiyorum nere saklicam
Bilmiyorim
Sepet beşikti dimi seninki de Nerede yatıyor canım şimdi
Olur sizinkide, bizimkisi 4. Ayinda. mi ne tutmaya basladiBen park beşik anlamışım pardon T tanem-tane20 valla 2.ye başka kullanırım diyorsan sat daha kullanışlı alırsın
Allahım saçlarına yaa bitiyorumaşı yeri ne zaman tutmaya başladı canım görünce aklıma geldi bizde hiçbir şey yok daha
Odasina sineklik yaptirdik canim odasinda yatiyor aksamlari gunduzde hamakta uyuyor hamaktan alip baska yere yatirdimmi hemen uyaniyor hamakta uyandimi iki salliyorum geri kaldi yerden devam etmeye calisiyor. Daha onceleride hamakta yatardi gece yanima alirdimSepet beşikti dimi seninki de Nerede yatıyor canım şimdi
Piyasada bundan guzeli yok satmam herhalde kuzum bunu aldirana kadar biyerlerin ciktiBen park beşik anlamışım pardon T tanem-tane20 valla 2.ye başka kullanırım diyorsan sat daha kullanışlı alırsın
Allahım saçlarına yaa bitiyorumaşı yeri ne zaman tutmaya başladı canım görünce aklıma geldi bizde hiçbir şey yok daha
Canım sen sünnet kilo dün sormuştun ya dün ebebekteydim sevi bebeğin sünnet kilosu gelmiş bebekler için söyleyeyim dedim bilseydim alırdım ben yavruma okadarda acı cektirmezdim kapak koyduktarahatladi çocuk çünkü habire beze pipisi yapışıyor kaynıyorduOdasina sineklik yaptirdik canim odasinda yatiyor aksamlari gunduzde hamakta uyuyor hamaktan alip baska yere yatirdimmi hemen uyaniyor hamakta uyandimi iki salliyorum geri kaldi yerden devam etmeye calisiyor. Daha onceleride hamakta yatardi gece yanima alirdim
4. Ayından sonra belirgin olmaya başladı canım, teşekkür ederizBen park beşik anlamışım pardon T tanem-tane20 valla 2.ye başka kullanırım diyorsan sat daha kullanışlı alırsın