2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çok kötü bi baş agrım var kaç gündür sadece sağ taraf ve sağ gözüm ağrıyor. Ilaç almadm daha bi fikriniz var mi
Aile hekimi gebelikte parol kullanabilirsin demişti sizce napim
İlk hamileliğimde dehşet bas ağrım oluyordu hic ilaç içmedim onun yerine nane yağı suruyordum ağrıyan bölgelere goze gelmesin yakıyor dikkat bide icilmesi yasak sadece sürülüyor

Meraba canım benim ilk hamileligimde ilki 34 2 gün sonra 112 2 sonra 250 idi bunda 2 günde bir baktirmadim geçen çarşamba 33 dü şimdi ne alemde bilmiyorum çarşamba tekrar baktiracagim

Benim gecen hafta iki gun arayla 10-30-112 çıktı sonrasinsa 3 gun sonra 510 çıktı 112 çıktığı gun tam adet gunumdu yani 4 haftalık sayiliyordu

Benim gecen hafta iki gun arayla 10-30-112 çıktı sonrasinsa 3 gun sonra 510 çıktı 112 çıktığı gun tam adet gunumdu yani 4 haftalık sayiliyordu

Tesekkur ederim
81 çıktı bugünkü test,doktor normal dedi, haftaya çarşamba ultrasonla görebiliriz bu şekilde devam ederse dedi, tekrar test yap demedi, Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin,bizlerde sağlıkla huzurla kucağımiza alalim ins

Merhaba anım bendr bugun test yaptırdım bat a 2 gin varken yaptırdım 83 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi değeri kontrol etmek için ama sana söylememiş

Ocak ayında 10.haftasa kürtaj olmuştum bunda da kimyasal oldu ama inan bunda daha çok etkilendim çünkü tekrar kötü bi tecrübeyle karşılaşmam diyodum hiç beklemiyordum çok üzgünüm. Tekrar denemek için hiç gücüm yok 3.5 yaşında bi kızım var Allah ona sağlık sıhhat hayırlı bi ömür nasip etsin diyorum şu an. İnşallah sen de çok beklemezsin canım benim allah dualarını kabul etsin inşallah tez vakitte

Amin canım Allah kızına sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir kere olduysa tekrar olacaktır buna eminim. Olana kadar bu kötü tecrübelerle canımız yanıyor ama o bebiş gelince bunların hepsini unutturacak bize. Senin için de dua edicem

Eveeet ne zaman gelcek derken teşrif ettileran itibariyle ilk kusmamizi gerçekleştirdik

Merhaba anım bendr bugun test yaptırdım bat a 2 gin varken yaptırdım 83 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi değeri kontrol etmek için ama sana söylememiş

Bende cumartesi idrarda silik çizgi görünce kan testi yaptirmistim ,doktorum 48 saat sonra tekrar dedi, bugün tekrar yaptırdım iki katı çıktı. Çarşambaya randevu verdi. Sanırım sürekli ölçmeye gerek yok iki defa olcturdum değeri. Belki dayanamayıp çarşamba yine test yaptiririm.
Birde benim reglim 35-48 günler arasında bir oluyor,Nisan'da hiç regl olmadım mesela,iki regl arası çok geniş olduğundan bat falan çok belli olmuyor maalesef, ben tüm nisan ayı içinde hergun ovulasyon testi yaparak yumurtlama gününü buldum, iki defa yumurtladim diye tahmin ediyorum,çünkü 10 gün arayla iki defa cift cizgi yakaladim,degerlendirdim ,kaç haftalık olduğunu yumurtlama gününe göre hesap ediyorum, siz kaç haftalık hamilesiniz

Son düzenleme:
Bu güne kadar mide bulantısı yasadinizmi ,ben sabahları mide bulantısı yaşıyorum,gün içinde de midem bulanıyor iştahsızlık yaşıyorum
Bugun basladi aniden ya ben hiç kusmadım önceki gebeliğimde migdem bulanıyordu kuru kuru zor kusanda biriyim aslında

Ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum ki bugün idrar testi yaptım 6 gün önceden test edenlerden silik çizgi çıktı sonra kan testi verdim 83 çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi doktor hamilesin dedi ama kaç haftalık olduğunu sormadm senin beniş kaç haftalık

Slm kızlar bu ay tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 5+1gün olarak hesaplanıyor cuma degerim 2130du ama kese için erken dediler ne zaman görünür kese tecrübeli olanınız var mı acaba
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah Benim ki de tüp bebek transfein 17. Günü bugün çok şükür mâşâAllah gördük kesemizi beta benim 3 Mayıs'ta 2027di daha ölçtürmedim

Benim tahminime göre 23 gunluk falan ,yumurtlama gununden hesap ediyorum, regl düzensiz olduğundan bat ve sat a göre hesap saçma oluyor , doktora gidince net söyler zaten, gerçi kandaki değerler 2-4 haftalık gebelik değerleri oluyo,değerlerimiz çok yakin

Evet değerlerimiz çok yakın ben çarşamba günü tekrar test yaptırıcam ama vakit nasıl geçicek hiç bilmiyorum hala inanamıyorum hamile olduğuma

Amin canım hayıtlısıyla isteyen fileyen herkese inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…