- 25 Ocak 2017
- 196
- 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım. benim ilk değerim 120 idi.günaydın kızlar :) birşey sormak istiyorum gebeliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı :)
şimdi kaç haftalık tatlım :)günaydın canım. benim ilk değerim 120 idi.
Hayırlısı ile yukselir insallah canim bekle bence çünkü yarin gitsende kese gozukmez ancak dedigin gibi haftaya gözükürbirşey soracağım kızlar dün beta hcg 83 çıktı bat 'a 2 gün vardı. 2 gün sonra yani yarın tekrar test yaptırıcam değerim yükselir inşallah değerim yükselir ise sizce aynı gün mü doktora göstermeliyim yoksa haftaya mı beklemeliyim.
Bata 3 gun kala 80di. Bata 1 gun kala 308 :)günaydın kızlar :) birşey sormak istiyorum gebeliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı :)
evet ben yarın sadece kan testi yaptırıp değerimin yükselişine bakacağım :9 haftayada doktora giderim o haldeHayırlısı ile yukselir insallah canim bekle bence çünkü yarin gitsende kese gozukmez ancak dedigin gibi haftaya gözükür
5 haftalık şuan.. haftaya kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla..şimdi kaç haftalık tatlım :)
Evet çok yakın degerimiz, benim cumartesi 41,30 du, pazartesi 81,70 çıktı,ben doktorumla irtibat halindeyim canım. Bana haftaya çarşamba ultrasonda görebiliriz öncesinde gelmene gerek yok dedi. Ben dün için randevu almıştım iptal ettik daha küçük olduğundan. Bence acele etme bekle bir hafta falan eğer doktoru arayabilirsen bir sor sor hatta, şiddetli bıçak saplanır gibi bir acı olursa beklemeden gel dedi.hafif kasık ağrıları var zaten o normal,sizdede de varmibirşey soracağım kızlar dün beta hcg 83 çıktı bat 'a 2 gün vardı. 2 gün sonra yani yarın tekrar test yaptırıcam değerim yükselir inşallah değerim yükselir ise sizce aynı gün mü doktora göstermeliyim yoksa haftaya mı beklemeliyim.
EVET BENDE DE VAR CANIM KARNIMIN İÇİNDE BİR HAREKETLENME VAR DAHA HENÜZ DOKTOR TERCİHİ YAPAMADIM. BENDE DEĞERİMİ YÜKSELMESİNİ KONTROL ETMEK İÇİN YARIN TEKRAR TEST VERİCEM.Evet çok yakın degerimiz, benim cumartesi 41,30 du, pazartesi 81,70 çıktı,ben doktorumla irtibat halindeyim canım. Bana haftaya çarşamba ultrasonda görebiliriz öncesinde gelmene gerek yok dedi. Ben dün için randevu almıştım iptal ettik daha küçük olduğundan. Bence acele etme bekle bir hafta falan eğer doktoru arayabilirsen bir sor sor hatta, şiddetli bıçak saplanır gibi bir acı olursa beklemeden gel dedi.hafif kasık ağrıları var zaten o normal,sizdede de varmi
EVET BENDE DE VAR CANIM KARNIMIN İÇİNDE BİR HAREKETLENME VAR DAHA HENÜZ DOKTOR TERCİHİ YAPAMADIM. BENDE DEĞERİMİ YÜKSELMESİNİ KONTROL ETMEK İÇİN YARIN TEKRAR TEST VERİCEM.
188 çıkmıştı canımgünaydın kızlar :) birşey sormak istiyorum gebeliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı :)
AYNEN BENDE ÖYLE ÇOK TEDİRGİNİM İNŞALLAH SIKINTI OLMAZ İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALIRIZ . BEKLEMEK ÇOK ZORMUŞ CİDDEN .bir hafta nasıl geçer bilmiyorum, bir an önce geçse
Hayırlı olsun tatlım :)Kızlar benim de bgn sonucum çıktı, 108. Adetim geçeli 5 gün oldu nerdeyse. Demekki geç döllenme, yarın yine vericem kan tahlili. Doktora gitmedim, haftaya gideyim diyorum şimdi kese görünmez zaten demi? Ay herşeyi unutmuşum ben 3 yılda
Hayırlı olsun :) Kese için değerin hemüz düşük bir hafta sonra gidersin ama beta hcg ye baktır iki günde iki katı olduysa tamamdır bu iş :))Kızlar benim de bgn sonucum çıktı, 108. Adetim geçeli 5 gün oldu nerdeyse. Demekki geç döllenme, yarın yine vericem kan tahlili. Doktora gitmedim, haftaya gideyim diyorum şimdi kese görünmez zaten demi? Ay herşeyi unutmuşum ben 3 yılda
154 tu canmm:)günaydın kızlar :) birşey sormak istiyorum gebeliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı :)
Canım ben ayın 26 sında öğrendm henüz dr a gitmedim sadece ara ara beta yi takip ediyorum cuma ya randevu aldmbirşey soracağım kızlar dün beta hcg 83 çıktı bat 'a 2 gün vardı. 2 gün sonra yani yarın tekrar test yaptırıcam değerim yükselir inşallah değerim yükselir ise sizce aynı gün mü doktora göstermeliyim yoksa haftaya mı beklemeliyim.