2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim hayirli olsun bildigim kadariyla kesenin gorunmesi icin beta hcg 3000 4000 olmasi gerekiyor. Iki gunde bir ikiye katlamasi gerektigini dusunursek bu sekilde hesaplayabilirsin

Canim benim de 3 dusugum var. Ilk geeogim haric hepsinde coraspirin kullandjm ogrendigim gibi. 4. Gebeligim saglikli erken dogumla sonuclandi sukur. Doguma gidene kadar da corasprin ve kan sulandirici igne kullaniyordum. Simdi de dr a gitmeden coraspirine basladim.

Kizlarrr bugün dayanamadım tekrar beta ya baktirdim. Henüz cikmadi sonuç. Cokkk heyecanliyim:) en son 2000 lerdeydi. Aile hekimi 5000 den sonra dr a gitmemi söyledi
Ayyy maşallah nasıl sabredip bekliyorsun ben doktora gittiğimde beta 4000 üzerindeydi keseyi gördük çok şükür :)

Muhtemel dogum tarihlerimiz ayni. Dr a gittin mi ben de bugun ya da yarin gitmeyi düşünüyorum. Insaallah saglikla duyariz kalp atislarini
Dün gittim canım çok şükür gördük keseyi elhamdulillah Kalp atışları için 2-3 hafta sonra gideceğim İnşâAllah

Slm kızlar aranızda mide bulantısı yaşayan varmı bende belirti falan yok daha erken mi yoksa bulantım olmayacakmı (inşallah) onu merak ediyorum keseyi gördük çok şükür darısı kalp atışlarını duymaya,hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Benim bata bir gün kala cuma 157 idi hcg dün baktirdim 612 olmuş. İlk gebeligimde 4+4 de keseyi görmüştü dr um. Yarına randevu aldım akşam 6 da gideceğim bakalım görecek miyiz keseyi

Canim hayirli olsun bildigim kadariyla kesenin gorunmesi icin beta hcg 3000 4000 olmasi gerekiyor. Iki gunde bir ikiye katlamasi gerektigini dusunursek bu sekilde hesaplayabilirsin
Ozaman bi 10 günüm var en az sabırlı olmalıyım

maşallah canım inş hiç olmaz, benim ilk gebeliğimde 8. Haftada başladı 13 te bitti. Ama özellikle 2 haftasında süründüm, inş bu sefer öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…