Canım üzülme buna takılma bence tekrar kan alınıp bakilmadan böyle demeseydi iyiydi. Kan alirken zorlandilarmi belki pihtilasmistir ve kan pihtisini cekmistir cihaz ondan boyle yuksek cikmistir bence tekrar bakilmali ayrica aşırı kansızlık olan durumlardada yükselir trombositlerKızlar şimdi geldim eve doktor bu trombositlerin bu denli yüksek olmasının 2 nedeni var dedi ya kendiliğinden oldu yada ciddi bir hastalığın habercisi dedi perinatolog ve hematoloji takibini açtı hayırlısı kızçelerim allah hepinizden razı olsun
Kızlar şimdi geldim eve doktor bu trombositlerin bu denli yüksek olmasının 2 nedeni var dedi ya kendiliğinden oldu yada ciddi bir hastalığın habercisi dedi perinatolog ve hematoloji takibini açtı hayırlısı kızçelerim allah hepinizden razı olsun
Rabbim şifalar versin canım derdi veren Allah dermanını da verir İnşâAllahKızlar şimdi geldim eve doktor bu trombositlerin bu denli yüksek olmasının 2 nedeni var dedi ya kendiliğinden oldu yada ciddi bir hastalığın habercisi dedi perinatolog ve hematoloji takibini açtı hayırlısı kızçelerim allah hepinizden razı olsun
Canım ya ciddi misin mâşâAllah sağlıkla büyüsünKizlar merhaba sizi takip ediyorum.. 3 yildir normal yolla hamile kalamamistim.sebepsiz grubtayiz.tup bebekle 3 kez kaldim ama kotu sonuclandi..bugun adet gunum.. dun degerim 60 cikti..adet olmayi bekliyodum tedaviye baslamak icin..hala soktayim.buyuk bir surpriz benim icin .
Evet canım memorial topiğinden hatırlıyorum seni stres hepimizde var İnan ki sağ Salim İnşâAllah alırız kucağımıza kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)Strongmom_ aynen canim.inananiyorum hala.senide hatirliyorum :) memorialda tedavi oldun dimi..orayada yazmistim bi kac kez... tedavilerimi gunseli hnm yapmisti..memoriala gecti diye oraya gorusmeye gittim... cok sukurki gerek kalmadi..ama hala stresliyim 9 ve 10.haftada kayiplarim oldugu icin tadini cikaramiyorum maalesef.
Insallah canimm. 12 hafta gecse..sonra daha rahat oluruzEvet canım memorial topiğinden hatırlıyorum seni stres hepimizde var İnan ki sağ Salim İnşâAllah alırız kucağımıza kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)
Inşallah birşey olmıycak canım içini ferah tut dualarım seninleMoralim cok bozuk hastaneden aradılar trombosit değerim olması gerekenin 2 katından fazlaymış bu benim ve bebek için tehlikeli bir durummuş şimdi doktoru bekliyorum ayrıntılar için dua edin lütfen banada bebeğimede birşey olmasın hepinizden dua istiyorum
Ağustos annelerinde beraberdik inşallah bu sefer sonuna kadar ilerleriz gözün aydın olsunMerhaba kızlar, evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Artık bir çocuğum olmasını çok istiyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bir süreç yaşarız, sağlıkla kucağımıza alırız.
2016 sonunda dış gebelik geçirmiştim. 3 ay önce de 11. haftada düşük yaptım. 3. hamileliğim bu. Endişeliyim, korkuyorum, hakkımda hayırlısı olsun diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Umarım benim gibi stresten mahfolan başkası yoktur.
İnşâAllah canım İnşâAllahInsallah canimm. 12 hafta gecse..sonra daha rahat oluruz
Merhaba canim hosgeldin ocak annelerine :) Insallah saglikla kucagimiza alirizStrongmom_ aynen canim.inananiyorum hala.senide hatirliyorum :) memorialda tedavi oldun dimi..orayada yazmistim bi kac kez... tedavilerimi gunseli hnm yapmisti..memoriala gecti diye oraya gorusmeye gittim... cok sukurki gerek kalmadi..ama hala stresliyim 9 ve 10.haftada kayiplarim oldugu icin tadini cikaramiyorum maalesef.
Hosbuldum .. insallah canimMerhaba canim hosgeldin ocak annelerine :) Insallah saglikla kucagimiza aliriz
Biraz uyudum geçti sanki ama bakalim:)Amin canım İnşâAllah
Canım sormadım kaç olması gerekiyor acaba ama normal dedi mâşâAllah
Sağol canım
Amin İnşâAllah herkese göstersin sağlıkla
Onu düzenlerler canım nolur stres yapma iyi olacak İnşâAllah kan sulandırıcı mı yaptı acaba?
Amin hepimiz İnşâAllah
Tatlım o tek taraflı baş ağrısı çok kötü ilaçla falan geçmiyor sen bilirsin yine de sıkıca bişeyle sıktır başını iyi geliyor
Cnm hic uzulme kiyamam daha erken gercektn bnde 2 yildir deniyrm 1 yil korunduk o kdr pismanimki bilemezdm boyle olacagini cunku kimse bu kdr zor oldugunu anlatmiyr cevremde hic duymadim..hic ozur de dileme icinden gelenleri soyleyeceksin en dogal hakkin..Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin biz bekleyenlere, hamislerimize de sag salim kucaklarina almayi insallah...ck kasmissin kendini biraz rahatl akisina birak..elden bir sey gelmiyrki Rabbimin takdiri..zamani var demekki onu bekleyecegiz yapacak birsey yköyle dertliyim ki... ah beni eşim bile, annem bile anlamıyor. evlenmeden önce 19-20 yaşlarında başladı bu anne olma isteği bende. tek bir engel kalmıştı önümde o da evlenmek. 24 yaşıma geldiğimde 9 yıllık sevdiceğimle evlendim. düğünü, nişan vs tüm şeyleri yalapşap geçmiş, direkt evime geçmek istemiştim. artık çocuğum, evladım olacaktı. Ne güzel hayaller ya... cennet kokulumu kollarımda tuttuğum, sarıldığım rüyalar görürdüm hep. bazen kız çocuğum, bazen yaramaz bir erkek evladım olurdu o güzel rüyalarda. ağlayarak uyanırdım. sanki bir gerçeklikten uyandırılmak gibiydi.
ona dünya'yı evreni öğretecektim. ne sorarsa sorsun cevaplayacaktım. birlikte yıldızları, gökyüzünü izleyecektik. gezegenleri anlatacaktım biraz büyüdüğünde. ilgisini ne çekerse odasını onunla donatacaktım. dinozorları mı merak ediyor? posterlerini asacaktım duvara. maketlerini alacaktım.
bazen sadece sevecektim onu. benim olduğu için, canımdan can olduğu için, nefesim olduğu için... beni şu dünya'da seven ikinci insan o olacaktı annemden sonra.
anneyi kıskanmak nedir bilir misiniz? annenizin evladı olduğunuz için onu kıskanmak? bu denli bir evlat hasreti bu. bir başkasının yavrusuyum ama benim yavrum olmuyor.
ama biliyordum. evlenmeden önce bir facebook grubunda evlat istediğimi yazdım diye beni yanlış anlayıp yerden yere vuran bir kadın vardı. hiç unutmam 3-4 sene olmuştur. "ben yeni düşük yaptım senin ağladığın şeye bak. boşa ağlamazsın umarım kısırsındır" dedi. biliyordum hemen olmayacağını. azıcık hakkım varsa haram olsun o kadını asla affetmiyorum.
1 yılda bu hale geldiysem yıllarca uğraşanları düşünemiyorum. bu kadar uzun yazdığım için özür dilerim çok doldum.
Geçmiş olsun canım nolur üzülme. Tekrarlayan kimyasal gebeliklerde testler yapıyorlar kendini toparladıktan sonra mutlaka testlerini yaptır. Benim de bu ay olmadı içimde koca bir boşluk yine. Bakalım bizim nazlı bebişleri beklemeye devam inşallah sağlıkla doğum haberlerini de alacağımız günler gelsin bir an önce. Kendine iyi bakKızlar ben de şimdi doktordan geldim testi tekrarladı ama maalesef 4 gün önce 170 olan değerim 29 olmuş yani kimyasal gebelik deniyor sanırım buna. Çok üzgünüm yine nasip değilmiş. Sizler sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah yavrularınıza kendinize çok iyi bakın
Allahım en güzel şekilde tez vakitte nasip etsin inşallahKızlar ben de şimdi doktordan geldim testi tekrarladı ama maalesef 4 gün önce 170 olan değerim 29 olmuş yani kimyasal gebelik deniyor sanırım buna. Çok üzgünüm yine nasip değilmiş. Sizler sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah yavrularınıza kendinize çok iyi bakın