2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım üzülme buna takılma bence tekrar kan alınıp bakilmadan böyle demeseydi iyiydi. Kan alirken zorlandilarmi belki pihtilasmistir ve kan pihtisini cekmistir cihaz ondan boyle yuksek cikmistir bence tekrar bakilmali ayrica aşırı kansızlık olan durumlardada yükselir trombositler

Hangi deger soledigin canimm. Bende 4 tup bebek yaptirdim.. 2 dusuk 1 kimyasal gebeligim var..kan pihtilasmasindan dolayi yaptirmadigim test kalmadi da.

Kizlar merhaba sizi takip ediyorum.. 3 yildir normal yolla hamile kalamamistim.sebepsiz grubtayiz.tup bebekle 3 kez kaldim ama kotu sonuclandi..bugun adet gunum.. dun degerim 60 cikti..adet olmayi bekliyodum tedaviye baslamak icin..hala soktayim.buyuk bir surpriz benim icin .

Rabbim şifalar versin canım derdi veren Allah dermanını da verir İnşâAllah
Canım ya ciddi misin mâşâAllah sağlıkla büyüsün

Strongmom_ aynen canim.inananiyorum hala.senide hatirliyorum :) memorialda tedavi oldun dimi..orayada yazmistim bi kac kez... tedavilerimi gunseli hnm yapmisti..memoriala gecti diye oraya gorusmeye gittim... cok sukurki gerek kalmadi..ama hala stresliyim 9 ve 10.haftada kayiplarim oldugu icin tadini cikaramiyorum maalesef.

Evet canım memorial topiğinden hatırlıyorum seni stres hepimizde var İnan ki sağ Salim İnşâAllah alırız kucağımıza kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)

Evet canım memorial topiğinden hatırlıyorum seni stres hepimizde var İnan ki sağ Salim İnşâAllah alırız kucağımıza kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun:)
Insallah canimm. 12 hafta gecse..sonra daha rahat oluruz

Bata 5 gün kaldı. Bugün akıntılarım başladı. Test yapsam yarın sabah 4 gün kala yani varsa çıkar mı arkadaşlar? Bende pek belirti yok gibi iştahım açıldı kasıklarımda arada batma oluyor bugün de beyaz akıntı başladı. Çok nadir de göğüslerim sızlıyor. İnşallah vardır beklemekten çatladım

Inşallah birşey olmıycak canım içini ferah tut dualarım seninle

Ağustos annelerinde beraberdik inşallah bu sefer sonuna kadar ilerleriz gözün aydın olsun

Merhaba canim hosgeldin ocak annelerine :) Insallah saglikla kucagimiza aliriz

Biraz uyudum geçti sanki ama bakalim:)

Kızlar ben de şimdi doktordan geldim testi tekrarladı ama maalesef 4 gün önce 170 olan değerim 29 olmuş yani kimyasal gebelik deniyor sanırım buna. Çok üzgünüm yine nasip değilmiş. Sizler sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah yavrularınıza kendinize çok iyi bakın

Cnm hic uzulme kiyamam daha erken gercektn bnde 2 yildir deniyrm 1 yil korunduk o kdr pismanimki bilemezdm boyle olacagini cunku kimse bu kdr zor oldugunu anlatmiyr cevremde hic duymadim..hic ozur de dileme icinden gelenleri soyleyeceksin en dogal hakkin..Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin biz bekleyenlere, hamislerimize de sag salim kucaklarina almayi insallah...ck kasmissin kendini biraz rahatl akisina birak..elden bir sey gelmiyrki Rabbimin takdiri..zamani var demekki onu bekleyecegiz yapacak birsey yk

Geçmiş olsun canım nolur üzülme. Tekrarlayan kimyasal gebeliklerde testler yapıyorlar kendini toparladıktan sonra mutlaka testlerini yaptır. Benim de bu ay olmadı içimde koca bir boşluk yine. Bakalım bizim nazlı bebişleri beklemeye devam inşallah sağlıkla doğum haberlerini de alacağımız günler gelsin bir an önce. Kendine iyi bak

Kızlar gebeliğinin ilk haftaları 3 haftalık falanken hamile olduğunuzu ogrendiginizde degeriniz kaçtı ve 48 saat arayla testi tekrarlayıp iki katı mi cikiyordu?
40-80-160 gibi yani
İki üç haftalık gebelikte böyle mi oluyor yani, bilgisi olan varmı

Allahım en güzel şekilde tez vakitte nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…