2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
birşey soracağım kızlar dün beta hcg 83 çıktı bat 'a 2 gün vardı. 2 gün sonra yani yarın tekrar test yaptırıcam değerim yükselir inşallah değerim yükselir ise sizce aynı gün mü doktora göstermeliyim yoksa haftaya mı beklemeliyim.

Hayırlısı ile yukselir insallah canim bekle bence çünkü yarin gitsende kese gozukmez ancak dedigin gibi haftaya gözükür

Bu arada tum testlerim cikti. Hepsi normal ancak idrarda lökosit biraz yuksek cikti. Doktor bol bol su icerek idrardaki enfeksiyonu atarsin dedi. Ara ara tek tarafli kasik agrim oluyordu idrar enfeksiyonundanmis demek. Su sisesi elimde geziyorum artik ins gecer bir an once

Bu arada ilk hamilemigimdeki.kaybimdan dolayi doktor tedbir amacli coraspin verdi gunde 1 tane. Ama nette coraspin kullanimiyla ilgili celiskili seyler okudum. Kimi makalelerde hamileligin en basindan itibaren kullanmak faydali denirken kimilerinde ilk 12 hafta tavsiye edilmiyor. Ama ben ilk bebegimi 11.haftada kaybettim zaten. Kafam cok karisik, daha once veya bu gebeliginde coraspin kullanan var mi?

Evet çok yakın degerimiz, benim cumartesi 41,30 du, pazartesi 81,70 çıktı,ben doktorumla irtibat halindeyim canım. Bana haftaya çarşamba ultrasonda görebiliriz öncesinde gelmene gerek yok dedi. Ben dün için randevu almıştım iptal ettik daha küçük olduğundan. Bence acele etme bekle bir hafta falan eğer doktoru arayabilirsen bir sor sor hatta, şiddetli bıçak saplanır gibi bir acı olursa beklemeden gel dedi.hafif kasık ağrıları var zaten o normal,sizdede de varmi

EVET BENDE DE VAR CANIM KARNIMIN İÇİNDE BİR HAREKETLENME VAR DAHA HENÜZ DOKTOR TERCİHİ YAPAMADIM. BENDE DEĞERİMİ YÜKSELMESİNİ KONTROL ETMEK İÇİN YARIN TEKRAR TEST VERİCEM.

Hayırlı olsun tatlım :)

Hayırlı olsun :) Kese için değerin hemüz düşük bir hafta sonra gidersin ama beta hcg ye baktır iki günde iki katı olduysa tamamdır bu iş :))

Canım ben ayın 26 sında öğrendm henüz dr a gitmedim sadece ara ara beta yi takip ediyorum cuma ya randevu aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…