• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar benim midem yanmam ve reflu gibi yemek borum yanıyor ve çok rahatsız ediyor yediklerine dikkat ediyorum ama oldu mu gecmiyor ne yapayım sizce
Benim de başından beri ara ara yanıyor. Bir kaç yudum süt iyi geliyor ama çok değil sadece birkaç yudum içmelisin. Çok fazla olursa Gaviscon şurup içiyorum çok işe yarıyor.

Arkadaşlar kafam karıştı 32 hafta gebelik diyor 31hafta 1 günlük hamilesiniz diyor hesapladigimda şimdi raporu haftaya mi alacam bu hafta mi
Merhaba 31+1 den itibaren 32. hafta gebelik başlıyor o yüzden oyle diyor. Ama ÇAlışabilir raporu için 32+0 da gitmeniz gerekiyor. benimde haftaya perşembe 32+0 o zaman gelmemi söylediler hasteneden .

Kızlar burdaki tek deli benmiyim acaba :KK70:

yoksa aldığı bebek kıyafetlerini ara ara seven okşayan içine sokası gelen başka deliler varmı :KK70:
💗💗💗💗💗💗💗
❤❤❤❤❤❤❤
💖💖💖💖💖💖💖

@rkndmt
@leylunehar
Pisikedii Pisikedii
A asitane161719
Nilayyy Nilayyy
@Hifaa
başka kimler vardı affınıza sığınıyorum.
bu kadar zmanın samimiyetin vermiş olduğu güven ile bu mesajı yazıyorum 🤗🤗🤗
hahah ay çok tatlı! ben de öyleyim, bazen dolabını açıp açıp seyrediyorum, bakıyorum... Eşim dalga geçiyor :)))

Amiiiin canım inşallah. Bir gün daha yaklaştık miniklerimize çok şükür. Şafak 45 💗

şükürlerolsun 💗💗💗
benim şafak 53 ;)
hahah ay çok tatlı! ben de öyleyim, bazen dolabını açıp açıp seyrediyorum, bakıyorum... Eşim dalga geçiyor :)))

ya bak eşin dalga geçiyor ama biz anneler öyleyiz, kucağımıza almadan başlıyor aşkları 💕💕💕
nasılsın canım nasıl gidiyor.
Gunaydin hanimlar.
Nasilsiniz.
Zaman gittikce daraliyor artik.
Allah yardimcimiz olsun

nasılsın canım hoşgeldin 🤗

evet zaman daralıyor hayaller hayaller 💞

şükürlerolsun 💗💗💗
benim şafak 53 :KK66:

ya bak eşin dalga geçiyor ama biz anneler öyleyiz, kucağımıza almadan başlıyor aşkları 💕💕💕
nasılsın canım nasıl gidiyor.

nasılsın canım hoşgeldin 🤗

evet zaman daralıyor hayaller hayaller 💞
Nasil olayim bel agrilari sirt agrilari son aylar zor geciyor. Ufak tefek eksikler kaldi onlari da son ay da alicam. Al al bitmiyor mubarek :)

Mrb arkadaşlar benim midem yanmam ve reflu gibi yemek borum yanıyor ve çok rahatsız ediyor yediklerine dikkat ediyorum ama oldu mu gecmiyor ne yapayım sizce
cnm benim midem yanmadan
hergün bir elmayı kabuğu ile yemeği dene. yemeklerden sonra ılık suda hakiki elma sirkesi iç. fındık ye bunlar destekler ve yanma geçer inşallah. ama anlık geçmesi için soğuk birkaç yudum süt iyiymiş.

A asitane161719 oralarda havalar nasıl bilmiyorum
istanbulda tam havalar ısındı heryer yemyeşil derken 3 gündür yağış var ve buz gibi hava..
insanda böyle karmaşık oluyor işte.

Burası da yağmurlu canım ama çok soğuk değil bu hafta böyle geçecekmis sanırım. Bahara geçiş havası var burada 😊

cnm benim midem yanmadan
hergün bir elmayı kabuğu ile yemeği dene. yemeklerden sonra ılık suda hakiki elma sirkesi iç. fındık ye bunlar destekler ve yanma geçer inşallah. ama anlık geçmesi için soğuk birkaç yudum süt iyiymiş.
Tsk ederim deneyecem önerilerini öyle yanıyor ki yemek borum sıcak birşey içemiyorum

Kızlar burdaki tek deli benmiyim acaba :KK70:

yoksa aldığı bebek kıyafetlerini ara ara seven okşayan içine sokası gelen başka deliler varmı :KK70:
💗💗💗💗💗💗💗
❤❤❤❤❤❤❤
💖💖💖💖💖💖💖

@rkndmt
@leylunehar
Pisikedii Pisikedii
A asitane161719
Nilayyy Nilayyy
@Hifaa
başka kimler vardı affınıza sığınıyorum.
bu kadar zmanın samimiyetin vermiş olduğu güven ile bu mesajı yazıyorum 🤗🤗🤗

anammmm ben de göbeğimi filan seviyorum salonun ortasına ayaklı küvetini filan kurduk doğsa da sevsek modundayız artık:) hayır bide ilk çocuk ne gibi zorluklar bekliyor hiç fikrimiz de yok. sevme derdindeyiz biz

Back