- Emoji Skoru
- 5.553
- Puanlar
- 158
Ilk çocuğu olacak annelere bir kaç gerçekten bahsetmek istiyorum.
Hamilelik zor ve zorluyor..yorgunsunuz sürekli,uyuyamiyorsunuz
doğumdan sonra o yorgunluk geçecek ve rahatlayacaksınız. Kafanızı yastığa koymadan uyuyacaksınız garantisini veriyorum
Eşinizle ciddi boyutta kavgalar edebilirsiniz
ağzını burnunu kırmak,boşamak vs vs isteyebilirsiniz..zamanla (uzun zaman alsada) her şey düzelecek.
Ilk basta eviniz sürekli dağılabilir, yemek pişirmeye onu geçtim rahatca wc gitmeye bile zaman bulamayabilirsiniz geçici durum bunlarda..
Herkes bir şey soylicek, her gelen bi akıl verip senin yaptığını begenmicek..naçizane tavsiyem hiiç laf yetiştirmeye çalışıp enerjini tüketme sen söyledikçe daha çok sinir olacagin şeyler duyarsın canin daha çok sıkılır he he de geç
Çocuk yarıştırma olayı! sütün var mı? Bence bu çocuk açlıktan ağlıyor! Aaa hiç büyüyememiş! Bu çocuğa bakamıyorsun vs vs vs muhabbetleri hep var ve 3.de olsa 5.de olsa var olacak..
Neyseeeeee..
Hamilelik zor ve zorluyor..yorgunsunuz sürekli,uyuyamiyorsunuz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Eşinizle ciddi boyutta kavgalar edebilirsiniz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ilk basta eviniz sürekli dağılabilir, yemek pişirmeye onu geçtim rahatca wc gitmeye bile zaman bulamayabilirsiniz geçici durum bunlarda..
Herkes bir şey soylicek, her gelen bi akıl verip senin yaptığını begenmicek..naçizane tavsiyem hiiç laf yetiştirmeye çalışıp enerjini tüketme sen söyledikçe daha çok sinir olacagin şeyler duyarsın canin daha çok sıkılır he he de geç
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Çocuk yarıştırma olayı! sütün var mı? Bence bu çocuk açlıktan ağlıyor! Aaa hiç büyüyememiş! Bu çocuğa bakamıyorsun vs vs vs muhabbetleri hep var ve 3.de olsa 5.de olsa var olacak..
Neyseeeeee..