• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğu olacak annelere bir kaç gerçekten bahsetmek istiyorum.
Hamilelik zor ve zorluyor..yorgunsunuz sürekli,uyuyamiyorsunuz :( doğumdan sonra o yorgunluk geçecek ve rahatlayacaksınız. Kafanızı yastığa koymadan uyuyacaksınız garantisini veriyorum 😁
Eşinizle ciddi boyutta kavgalar edebilirsiniz :( ağzını burnunu kırmak,boşamak vs vs isteyebilirsiniz..zamanla (uzun zaman alsada) her şey düzelecek.
Ilk basta eviniz sürekli dağılabilir, yemek pişirmeye onu geçtim rahatca wc gitmeye bile zaman bulamayabilirsiniz geçici durum bunlarda..
Herkes bir şey soylicek, her gelen bi akıl verip senin yaptığını begenmicek..naçizane tavsiyem hiiç laf yetiştirmeye çalışıp enerjini tüketme sen söyledikçe daha çok sinir olacagin şeyler duyarsın canin daha çok sıkılır he he de geç 😒
Çocuk yarıştırma olayı! sütün var mı? Bence bu çocuk açlıktan ağlıyor! Aaa hiç büyüyememiş! Bu çocuğa bakamıyorsun vs vs vs muhabbetleri hep var ve 3.de olsa 5.de olsa var olacak..
Neyseeeeee..

Bende var. Magnezyum içiyorum. Biraz da olsa rahatlatıyor.
Bu haftada artmaya basladi.doktora gitmelimiyim.yoksa normalmi.kizimdada olmustu ama bilmiyorm.mesela bugun biraz is yapiyim yada bi 10 dakika yuruyum eve gelince her adimda zonkluyo

Bnm oglan cok fena skistiriyo beni.kaburgalarim aciyo bazen.oyle bi vuruyo toplaniyoki nefesimi kesiyo resmen.sizin bebisler nasil

Bu aralar cok olur oldu bana yururken kalkarken gece uykumda donerken ozel bolgeme bisey cakiliyo gibi oluyo.

Gittikçe artacak zaten ama bu günlerde bazen çok olup bazen az olması da normal. Benim bazı günler çok oluyor rahatsız edecek derecede. Bazen de çok çok az... Yorgunluk çok etkiliyor. Bulduğun bütün vakitleri dinlenerek geçirmeye çalış. Dar kıyafet tuvalete sıkışık gitmek vs de tetikliyor bu arada.

ilk çocukta alışmak zaman alıyor sadece yoksa inşallah gazlı bir bebek olmaz sizi yormaz.

işte emziriyormuşsun sonra omzuna koyup pıt pıt vurup sıvazlıyormuşsun gazını çıkarmadan uyutmuyormuşsun yoksa kusuyormuş filan yatarken allah korusun. tek edindiğim bilgi bu :)

Baski gibi bisey batiyo gibi damar cekiliyo gibi.kasilma demi bu.ne yapmam lazimki biraz sık oluyo sanirim bnde
Evet canım hareket ederken dikkat etmen ani hareketten sakınmak lazım yorgunluk felan çok aşırı derecede etkiliyor mesela eğilerek biraz uzun süre bir iş yaptım mi dogrulamiyorum o halde kasılıp kalıyorum
Bnm oglan cok fena skistiriyo beni.kaburgalarim aciyo bazen.oyle bi vuruyo toplaniyoki nefesimi kesiyo resmen.sizin bebisler nasil
benim ki de sanki içerde dans ediyor devamlı dışardan görülebiliyor ama bazen öyle bir hareket ediyor bişey yapıyor aklimi alıyor :KK48:
Hayırlı Cuma'lar hayırlı sabahlar canalr 🤗💗
Hayırlı cumalar canım hayırlı gunler

işte emziriyormuşsun sonra omzuna koyup pıt pıt vurup sıvazlıyormuşsun gazını çıkarmadan uyutmuyormuşsun yoksa kusuyormuş filan yatarken allah korusun. tek edindiğim bilgi bu :)

ay çok hoşsun tatlım benim ❤
aynen öyle oluyor. bazıları daha gazlı oluyor bazıları çık rahat kendisi çıkartıyor. benim oğlum çok yordu beni..kızımda gaz Maz bilmedim.

Back