Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tüm mayıs annelerine selamlar. Umarım herkes iyidir. Bu hafta okulumda son günüm ve öğrencilerim bana veda yapmak istediler.Kendi aralarında ayarlayıp sürpriz babyshower partisi hazırlamışlar bir de bebeğime süpermen tulumu almışlar çok duygulandım. Dinlenmek ara vermek güzel de benim koca çocuklarımdan ayrılmam zor olacak sanırım![]()
karapisso o eski halimden eser yok şimdi
40 bedene doğru koşuyorum. Şimdi yine göbekten anlaşılmıyor da doğumdan sonra kocaman bir popo beni bekliyor
![]()
ayyy çok dugu dolu bir süprz olmuş senin için. ne kısmetli insansın öyle. bak nasıl bir bağ kurmuşsun sana veda merasimi yapmışlar. sizin için unutulmaz bir anı olmuş. zor olur tabi sizin için. peki ne kadar süre izinde olacaksın planın varmı. kaçıncı sınıf bu harika planı yapan öğrencilerin
oda gider erir inşallah ya. bende senin gibiyim şükür iki sezeryandan sonra bile çok çabuk toparladım bakalım buna halimiz nice olacak .
Nilayyy
Pisikedii 3 aylık olana kadar o arayı nasıl atlicaz kız.
yalnız değilim desenize
sevilmezmi o minik minik kıyafetler.
karapisso kesinlikle öyle hayatım boyunca unutmayacağım bir anım oldu. Bu çocuklarım lise 11. Sınıf öğrencileri. Ben bu dönemi kapatıyorum sonrasında yaz tatili var ama tatil dönüşü bebeğim henüz 5 aylık olacak bebeğime kayınvalidem bakacak ve süt iznimden dolayı yarım gün çalışacağım ama bırakabilir miyim bilmiyorum. Belki bir 6 ay daha ücretsiz izne çıkabilirim. Ya da 1 sene. Bakalım bir doğsun da bunları o zaman düşünmeye karar verdim.
Aynen canım mecbur alıyorum Allah'a çok şükür Allah'ım beterinden esirgesin napalimBöyle durumlarda en masum ilaçları alacağız el mahkum ağrı demek stres demek çünkü ve bu bebeğe daha fazla zarar veriyor bence .
Mide yanmalarim çok yoğun canım benim bu mu gebelik reflüsü adını bilmiyorum da benim mide yanmama soğuk süt ve dondurma iyi geliyorgebelik reflüsü yaşayan var mı içinizde acaba ve ilaçsız nasıl geçiriyorsunuz bu yanmaları. alternatif tıp arıyorum
Hay maşallah :)) 34 beden o laf söyleyenler kendileri minik fil olsunlar inşallah sen gibi fit bir insana :))Normalde 34 beden bir insanım. 2 çocuk doğurmama rağmen her defasında eski
kiloma ve bedenime geri döndüm. Çok çok eminim ki sende verirsin. Hamilelikten sonra yüksek tempolu bir hayata geçiliyor. Doğru beslenmeyle her şey halloluyor.
Benim sinirlendiğim ne biliyor musun? Normalde kilolu olan insanların benimle dalga geçmeleri! Yediğim lokmaları sayıp 'amma çok yiyorsun bu gidişle minik bi fil olacaksın' demelerineyse...
Canım yanlız değilsin bende aynıyım gidiyorum dolabı açıp açıp seviyorum bazen sesli seviyorum kuzummm diye kızım da efendim annecim diye geliyor çok ayrı bir muhabbetKızlar burdaki tek deli benmiyim acaba
yoksa aldığı bebek kıyafetlerini ara ara seven okşayan içine sokası gelen başka deliler varmı
❤❤❤❤❤❤❤
@rkndmt
@leylunehar
Pisikedii
A asitane161719
Nilayyy
Hifaa
başka kimler vardı affınıza sığınıyorum.
bu kadar zmanın samimiyetin vermiş olduğu güven ile bu mesajı yazıyorum![]()
Aynen canım mecbur alıyorum Allah'a çok şükür Allah'ım beterinden esirgesin napalim
Mide yanmalarim çok yoğun canım benim bu mu gebelik reflüsü adını bilmiyorum da benim mide yanmama soğuk süt ve dondurma iyi geliyor
Hay maşallah :)) 34 beden o laf söyleyenler kendileri minik fil olsunlar inşallah sen gibi fit bir insana :))
Canım yanlız değilsin bende aynıyım gidiyorum dolabı açıp açıp seviyorum bazen sesli seviyorum kuzummm diye kızım da efendim annecim diye geliyor çok ayrı bir muhabbet![]()
Kızlar burdaki tek deli benmiyim acaba
yoksa aldığı bebek kıyafetlerini ara ara seven okşayan içine sokası gelen başka deliler varmı
❤❤❤❤❤❤❤
@rkndmt
@leylunehar
Pisikedii
A asitane161719
Nilayyy
Hifaa
başka kimler vardı affınıza sığınıyorum.
bu kadar zmanın samimiyetin vermiş olduğu güven ile bu mesajı yazıyorum![]()
Görünce çok hoşuma gidiyor içimi bir heyecan sarıyor ama açıkçası ilk bebekteki kadar duygu yoğunluğu yaşamıyorumhatta ütüleyip kaldırdığım kıyafetlere bir daha hiç bakmadım. Ama oğlumda çekmeceleri açıp açıp heyecandan öleyazdığım çok olmuştu. Şimdi biraz akışına bıraktım sanırım
![]()
kız işin aslı
bende bunda ilkteki gibi bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. herkes dersi 3.daha farklı oluyor ama ben derdimm 3.kez ilkteki aynı duygular nasıl yaşanır diye. ama inan test yaptığım an yaşadığım heyecan ilkteki gibi oldu sonrası kezà. ve şimdi ortancada çok az heyecan yaşamışım bunu anladım.
inşallahu teâlâ sende sağlıkla kucağına alırsın alırız... kızının hareketleri nasıl. benimki dün çok hareketli idi. 30.haftadan sonra şükür şeklini anlıyorum.
Bu arada tüm mayıs annelerine selamlar. Umarım herkes iyidir. Bu hafta okulumda son günüm ve öğrencilerim bana veda yapmak istediler.Kendi aralarında ayarlayıp sürpriz babyshower partisi hazırlamışlar bir de bebeğime süpermen tulumu almışlar çok duygulandım. Dinlenmek ara vermek güzel de benim koca çocuklarımdan ayrılmam zor olacak sanırım![]()
Benim peşpeşe oldu ya belki ondan. Şöyle hamileliği özleyecek kadar ara olsaydı belki ben de aşırı heyecanlanırdım ilkteki kadar. Yine de çok mutluyum tabi benim pamuk kızım sağlıkla gelsin inşallah hanemize. Hayırlı evlat olsun bizlerebenim kız yeri daraldıkça tembellik yapmaya başladı
tekmelerden eser kalmadı artık tabi daha çok kıvrılma tarzı hareketleri oluyor. Sağ tarafım daha tepeli muhtemelen oraya yaslandı totişi orada
![]()
kuzum seninki daha az ara. ama bende peşpeşe aslında . 2.yılda gebe kaldım iki kez. araları 2 yaş 9 ay 3 kardeşin inşallah.
ayy benimkiside yer daraldıkça çok kasılıyor ve tekme tokat girişiyor ama çok nadiren. uyumlu sakin bir bebek Belli.
pamuk kızını Allah sağlıkla sana kavıştursun![]()
Evet canım senin de çok değil aslında. Belki kucağıma alınca daha farkli hissederim bilmiyorum. Belki de korkularım baskın geliyor o yüzden kendimi frenliyorum. Sonuç itibariyle Rabbimden hayırlısını istiyorum her şeyin. Ve o hayırlı olana rıza gösterebilecek bir de kalp![]()
Maşallah kızçenedediğin gibi yerleri daraldıkça kasma germe yapıyorlar
karnımız kazan sanki mübareklerde kepçe karıştırıyorlar
çalkalanıyor bazen güzel oluyor
![]()
Yaaaaa ❤❤❤ ne duygulu..maşallah çok şanslısın ve çok seviliyorsun ❤Bu arada tüm mayıs annelerine selamlar. Umarım herkes iyidir. Bu hafta okulumda son günüm ve öğrencilerim bana veda yapmak istediler.Kendi aralarında ayarlayıp sürpriz babyshower partisi hazırlamışlar bir de bebeğime süpermen tulumu almışlar çok duygulandım. Dinlenmek ara vermek güzel de benim koca çocuklarımdan ayrılmam zor olacak sanırım![]()
Işte benimkisi öyle zor bir istek..lohusalıgi hiç hiç hiç sevmiyorum. 2 numara bana aşırı düşkün onun ve benim duruma alışmamız derken rahat bi 3-4 ay geçmesi lazımayyy çok dugu dolu bir süprz olmuş senin için. ne kısmetli insansın öyle. bak nasıl bir bağ kurmuşsun sana veda merasimi yapmışlar. sizin için unutulmaz bir anı olmuş. zor olur tabi sizin için. peki ne kadar süre izinde olacaksın planın varmı. kaçıncı sınıf bu harika planı yapan öğrencilerin
oda gider erir inşallah ya. bende senin gibiyim şükür iki sezeryandan sonra bile çok çabuk toparladım bakalım buna halimiz nice olacak .
Nilayyy
Pisikedii 3 aylık olana kadar o arayı nasıl atlicaz kız.
yalnız değilim desenize
sevilmezmi o minik minik kıyafetler.
Ay yorumuna sesli güldümAynen canım mecbur alıyorum Allah'a çok şükür Allah'ım beterinden esirgesin napalim
Mide yanmalarim çok yoğun canım benim bu mu gebelik reflüsü adını bilmiyorum da benim mide yanmama soğuk süt ve dondurma iyi geliyor
Hay maşallah :)) 34 beden o laf söyleyenler kendileri minik fil olsunlar inşallah sen gibi fit bir insana :))
Canım yanlız değilsin bende aynıyım gidiyorum dolabı açıp açıp seviyorum bazen sesli seviyorum kuzummm diye kızım da efendim annecim diye geliyor çok ayrı bir muhabbet![]()
evet seni anlıyorum
umarım sonu çok çok güzel olacak.
ay benzetmene bayıldım
kazan kepçe ikilisi. benim kız kepçesini idrar keseme vurup duruyor teyzesi![]()
A asitane161719 Kesinlikle öyleBir öğretmen için ne kadar da duygu dolu ve anlamlı bir anıemeklerinin karşılığını aldığın ve kendini değerli hissettiğin bir gün olmuş ne hoş
![]()
Benim de aynıydı oraya vurdukça tuvalete gidesim geliyordu anlık. Sadece bana mı oluyor diyordum yalnız değilmişim.Benimki de yapıyor onu bir hoş oluyorumo esnada hemen bir yere oturup bizim kızın içerde sakinleşmesini bekliyorum yoksa salıverecekmiş gibi hissediyorum kendimi
![]()
Benim de aynıydı oraya vurdukça tuvalete gidesim geliyordu anlık. Sadece bana mı oluyor diyordum yalnız değilmişim.Benimki de yapıyor onu bir hoş oluyorumo esnada hemen bir yere oturup bizim kızın içerde sakinleşmesini bekliyorum yoksa salıverecekmiş gibi hissediyorum kendimi
![]()