• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
O nasil cikcak konusu beni ürkütüyor yaaa nasil dogurcam bu korkuyla bilmiom😀😀
Milyonlarca yürek aynı soru snnsnsnsjsnd valla ben de ama korkanın çocuğu olmaz demişler 😂😂😂 doğduğu an her şey geçiyormuş. İyi taraflarını görmeye çalışıyorum. İnşallah en sorunsuz şekilde dogururuz 🥰

Ben de minyonum nasıl sığcak diye düşünüyorum bi de nasıl çıkıcak dyhshjxd
Benim ki sığmıyor nerdeyse ayağı ağzımdan cıkacak 😂 kadın diyor ki normalde midenin orda bir boşluk olur sende o bile yok. 40 haftalıkken olması gereken halde diyor. Nasıl ayakta durup nefes alıyorsun diyor. Miden de yer kalmamıs cok sıkışmış çok yeme hemen çıkarırsın dedi. Boyum kadar cocuk doğuracam galiba 😂

Benimkininde poposu sol göğsüme dayanmıştı,bacakları sağ göğsüme. Kafasıda sol kasıktaydı. Bir şekilde sığmaya uğraşıyorlar shshssh
Benimkinin sadece baş geliş olduğunu biliyorum hshshx
O nasil cikcak konusu beni ürkütüyor yaaa nasil dogurcam bu korkuyla bilmiom😀😀
Aynen iki türlü de korkutuyor 😃
Ben de çok korkuyorum ya doğumdan . Vajinal doğum istiyorum ama daha önce başka doktor çatın dar zor doğurursun demişti 🫢
Normal de fitil falan atarken zorlanır mısın peki ? Bir de ilk doğumun di mi

Milyonlarca yürek aynı soru snnsnsnsjsnd valla ben de ama korkanın çocuğu olmaz demişler 😂😂😂 doğduğu an her şey geçiyormuş. İyi taraflarını görmeye çalışıyorum. İnşallah en sorunsuz şekilde dogururuz 🥰
Nasıl girdi öyle çıkıcak😅😅😅 korkanın çocuğu olmaz ne demekmiş mecbur doğcak bak bahshhxjc
Benim ki sığmıyor nerdeyse ayağı ağzımdan cıkacak 😂 kadın diyor ki normalde midenin orda bir boşluk olur sende o bile yok. 40 haftalıkken olması gereken halde diyor. Nasıl ayakta durup nefes alıyorsun diyor. Miden de yer kalmamıs cok sıkışmış çok yeme hemen çıkarırsın dedi. Boyum kadar cocuk doğuracam galiba 😂
Ben ayaklarımı yükseğe koyunca bebek mideme yerleşiyor asla öyle duramıyorum 😅😂

Ay ben yazamamışım da he 🤣 akgnss akgnss gözünüz aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün sen nasılsın bebek nasıl ☺️ Evdeki kızın kaç yaşındaydı nasıl karşıladı bebişi 😍🌸🙏🏻
11 aylık diğer bebişim 🥰 pek anlamadı heyecanlandı dokunmak istedi sadece bizde iyiyiz çok şükür evimizdeyiz

Nasıl girdi öyle çıkıcak😅😅😅 korkanın çocuğu olmaz ne demekmiş mecbur doğcak bak bahshhxjc

Ben ayaklarımı yükseğe koyunca bebek mideme yerleşiyor asla öyle duramıyorum 😅😂
Bacım girerken 50cm ve 3 kilo değildi yani konusturmayin beni akdbjwjshwhskwsujwsjwhjskwbd

Bide yarin ev taşiyoruz kac gundur yorgunum dahada yorulcam ve korktugum şey bu ara dogum olsa ıkınacak halim ve gücüm kalmadi😀😀 cocuk orda kalir öylece😀

Bide yarin ev taşiyoruz kac gundur yorgunum dahada yorulcam ve korktugum şey bu ara dogum olsa ıkınacak halim ve gücüm kalmadi😀😀 cocuk orda kalir öylece😀
Oha kız nasıl tasiyonuz bak haftamız ayni yemin ediyorum tuvalete zor kalkıyorum. Sadece pirinç pilavı yapacak kadar ayakta durdugumu düşün kasiklara bi basınç yükleniyor sonra otursam da bir süre sancı hissediyorum. Belki benim durumum farklı oldu ondandir dicem ama en geberik zamanlarimdayim, odadan odaya geçmek nefes nefese bırakıyor. Safi uzanırken bile bir süre sonra terse dönmem gerekiyor ağırlıktan yattığım tarafım uyuşuyo ağrıyor 😅 Allah yardımcın olsun umarım yardım eden birileri vardır yanında 🥹

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah 🤲. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem. 🥰
Urazin güzel annesi Sinem 💕🥰 tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla nice güzel günleriniz olsun, darısıda bize olsun 🤗🤗💕💕 sevgiler..❤️

11 aylık diğer bebişim 🥰 pek anlamadı heyecanlandı dokunmak istedi sadece bizde iyiyiz çok şükür evimizdeyiz
Oy küçükmüş diğer kuzuda yerim sevindim iyi olmanıza sağlıkla mutlulukla büyütün yavrularınızı inşallah 🙏🏻 🥰🌸

Ay canım Allah kolaylık versin su gibi kolay aksın gitsin her şey inşallah bu zamanda çok zor yardım edenin vardır inşallah 🙏🏻 ☺️

imagination forever imagination forever bizim seninle doğum yaklaştıkça sürecimiz çok benzer gelişti. Doktorlarımız neredeyse birebir aynı şeyleri söylediler. Yarın sezaryen olacağım ama benim bugün bile sancım oluyor. Gece acil gitmezsek iyi 🙈 Doğmaya o kadar meraklı ki miniğim. Çok zorluyor beni. İstirahat etmesem bugüne kadar dayanmam mümkün değildi iyice anladım. Sen de istirahat etmeyi ihmal etme. Çok fazla ayakta kalma 🌸
Canım nasılsın☺️🌸sancın gectımı,benımkıde hıc durmuyor bi anda çıkıcak diye korkuyorum çok bastırıyor,kendımı suyum gelırse korkmayım dıye telkın edıyorum😅☺️

Oha kız nasıl tasiyonuz bak haftamız ayni yemin ediyorum tuvalete zor kalkıyorum. Sadece pirinç pilavı yapacak kadar ayakta durdugumu düşün kasiklara bi basınç yükleniyor sonra otursam da bir süre sancı hissediyorum. Belki benim durumum farklı oldu ondandir dicem ama en geberik zamanlarimdayim, odadan odaya geçmek nefes nefese bırakıyor. Safi uzanırken bile bir süre sonra terse dönmem gerekiyor ağırlıktan yattığım tarafım uyuşuyo ağrıyor 😅 Allah yardımcın olsun umarım yardım eden birileri vardır yanında 🥹
Valla cnm aynen bende o moddayim ayaktayken baski ve agrim oluyor ama yardim edcek kimsede yok esimle hallediyoruz. Nakliye yarin gelip taşicak ama bizim paketlememiz gereken seyler vardi illaki bir suru iş cikiyor. Bide evi yerleştirmesi var. Ben diyorum bu hafta bu yorgunlukla dogurmazsam 42 haftaya kadar dogurmam heralde 😀

Ay canım Allah kolaylık versin su gibi kolay aksın gitsin her şey inşallah bu zamanda çok zor yardım edenin vardır inşallah 🙏🏻 ☺️
Sagol cnm allah razi olsun. Yardim edcek kimse yok ama eşimle halledioruz bi sekilde. Zorlaniyorum yoruluyorum ama allah yardim ediyor. Hepimize rabbim kolaylik versin 🙏

Back