• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar benim midem yanmam ve reflu gibi yemek borum yanıyor ve çok rahatsız ediyor yediklerine dikkat ediyorum ama oldu mu gecmiyor ne yapayım sizce

aynı durumdan muzdaribiz doktorum rennie gaviscon alabilirsin dedi

Tsk ederim deneyecem önerilerini öyle yanıyor ki yemek borum sıcak birşey içemiyorum

Gaviscon kullanıyorum bende. Benimkide dayanılmaz bir hal alıyor artık. bazen akşamları yatamıyorum da yanma hissinden. Kızartılmış şeyler yada acı felan yiyince daha çok yanıyor midem o yüzden çok tüketmemeye çalışıyorum 😣

anammmm ben de göbeğimi filan seviyorum salonun ortasına ayaklı küvetini filan kurduk doğsa da sevsek modundayız artık:) hayır bide ilk çocuk ne gibi zorluklar bekliyor hiç fikrimiz de yok. sevme derdindeyiz biz

ilk çocukta alışmak zaman alıyor sadece yoksa inşallah gazlı bir bebek olmaz sizi yormaz.

Bugünü öyle boş geçirdim ki ararım kesin ilerde 😅 bazen elim kolum kalkmıyor hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bugün de böyle olsun artık. İnşallah yarın daha zinde olurum . Şu anda bile vurup kafayı uyuyasım var 🤭

Tembellik günümden bildiriyorum yedim yedim şiştim nefes alamıyorum 😅🤭 peki pişman mıyım ? Hayır 😅😅

afiyet olsun canım.
kız hergün hergün ne iş yapıyorsun çok merak ettim kaynanan geldi gidene kadar dinlenmedin 😂😂😂
etrafı dağıtanda yok 😁

tembellik neymiş dinleneceksin tabi.
ben bugun evi süpürge çamaşır yıka ser
kısır kek yaptım yedik komşularla. çocukları yıkadım, şimdi uyutuyorum. ve nedense modum çok düşük. :(

afiyet olsun canım.
kız hergün hergün ne iş yapıyorsun çok merak ettim kaynanan geldi gidene kadar dinlenmedin 😂😂😂
etrafı dağıtanda yok 😁

kısır kek yaptım yedik komşularla. çocukları yıkadım, şimdi uyutuyorum. ve nedense modum çok düşük. :KK43:

Canım benim ev durduğu yerde dağılıyor 😅 bir de benim dağınıklığa çok tahammülüm yok en ufak eksiklik gözüme batıyor. Yapsam yoruluyorum ki mesela yastığı yerine koyuyorum pat eşim bozuyor ya da oğlanın başının altına koymak için alıyoruz vs yapmasam gözüme gözüme batıyor. 😂 Biraz mükemmelliyetçi bir kişiliğim var ki aslında hiç memnun değilim bu durumdan biraz rahat olmak gerek daha mutlu bir hayat için 💗

Çay partilerine bayılırım 😋 ellerinize sağlık kafa dengi güzel insanlarla olursa bir de değme keyfine 😍

afiyet olsun canım.
etrafı dağıtanda yok 😁

kısır kek yaptım yedik komşularla. çocukları yıkadım, şimdi uyutuyorum. ve nedense modum çok düşük. :KK43:
Bugün bende kek ve börek yapıp kv gittim.
Oraya gidesiye evde zaten iş hiç bitmiyor :( oğlanlar maşallah kasırga gibi esiyor evde :( inşallah büyüdüklerinde bana yardim ederler, bi işin ucundan tutarlar :dua::dua:

Ya bende çok yiyince pişman olmuyorum 😁 midem yanınca veya o tıp şeyler olunca pişman oluyorum..ye yat modundayim yani 😎

Hamileliğin ardına sığınıp istediğim her şeyi yiyorum şimdi 😋😂 ama doğumdan sonra ahdim var derhal sağlıklı yaşama döneceğim aynaya bakacak yüzüm kalmıyor gitgide çünkü 😂 hayatımda tartıda bu rakamları görmemiştim 😂

Hamileliğin ardına sığınıp istediğim her şeyi yiyorum şimdi 😋😂 ama doğumdan sonra ahdim var derhal sağlıklı yaşama döneceğim aynaya bakacak yüzüm kalmıyor gitgide çünkü 😂 hayatımda tartıda bu rakamları görmemiştim 😂
Valla kaç kiloyum hiç bilmiyorum, bilmekte istemiyorum 😅 hamileyiz hakliyiz yemek yemek hakkımız söke söke alırız 😂 doğumdan sonra öyle bir hayat bekliyor bizi ki allaaaaah disko disko..sabahlar olmasın mı diiim ne diim bilemedim 😂

Bugünü öyle boş geçirdim ki ararım kesin ilerde 😅 bazen elim kolum kalkmıyor hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bugün de böyle olsun artık. İnşallah yarın daha zinde olurum . Şu anda bile vurup kafayı uyuyasım var 🤭
O bende de oluyor bıraksalar da akşama kadar uyusam modu :KK48: inşallah yarın gönlünce geçer canim

Valla kaç kiloyum hiç bilmiyorum, bilmekte istemiyorum 😅 hamileyiz hakliyiz yemek yemek hakkımız söke söke alırız 😂 doğumdan sonra öyle bir hayat bekliyor bizi ki allaaaaah disko disko..sabahlar olmasın mı diiim ne diim bilemedim 😂

Doğumdan sonraki ilk günler var ya bak o da korkutuyor beni 😂 düzeni oturtana kadar inşallah kırıp dökmem çok fazla 😂

:KK19:gel kız sarilalim :KK70:benim de hamilelikte yaşam felsefem bu :KK70:

Back