Merhaba kızlar doktor kontrolümuz vardı, çok şükür bebiş el salladı bize ellerini oynatiyordu,darısı herkese inşallah.
Reflü ,faranjit, yoğun geniz akıntısı bunlar birleşince öksürük halsizlik , antibiyotik şurup reflü için mide ilacı burun spreyi verdi doktor, bebeğe Bir zararı yok öksürüğün çok kötü ,ciğer filmi cekemiyoruz ciğerlerinden geliyo sanki dedi. Peşinden kadın doğuma randevum vardı oda kullan ilaçlarını hiçbir yan etkisi yok iyilesmelisin kötü oksuruyosun dedi.
Ben kadın doğum için gittiğim hastanede diğer işlerimi hallediyorum, böylece sistemde herşeyi gorebiliyolar, ilaç kullanmak istemezdim ama forumlarda nerdeyse herkes antibiyotik şurup iğne kullaniyo,sonuçta duzelmezse bebegi etkileyebiliyomus,mikrop yayılıyor vs . Allah büyük bir süre ise de gidemicem, ayakta duramıyorum, sizler çok dikkat edin,o kadar c vitaminine rağmen hasta oldum.
Gebelik geniz akintisini artırıyomus,reflü oluşuyormuş, reflü ve akıntı geçmeyen öksürüğe neden oluyormuş. En ufak bir şey olursa hemen gidin doktora önlem alın,belki iki gün önce gitseydim şuan böyle olmayacaktır