bebde bugun kontrole gittim minigimin hareketlerini gordum ultrasonda nede degisik bir duygu rabbim herkese tattirsin
Masallah canım :KK68:
Merhaba kızlar kontrolden geldim sat 6+3 ultarson 5+3 gösteriyor normal mi :KK43: kalp atışı göründü çok şükür ama yine çok korkuyorum
Hayırlı olsun canım <3 geç döllenmedir belki tarihler tam tutmuyor sata göre olunca canım endişelenme :KK200:

Merhaba kızlar doktor kontrolümuz vardı, çok şükür bebiş el salladı bize ellerini oynatiyordu,darısı herkese inşallah.
Reflü ,faranjit, yoğun geniz akıntısı bunlar birleşince öksürük halsizlik , antibiyotik şurup reflü için mide ilacı burun spreyi verdi doktor, bebeğe Bir zararı yok öksürüğün çok kötü ,ciğer filmi cekemiyoruz ciğerlerinden geliyo sanki dedi. Peşinden kadın doğuma randevum vardı oda kullan ilaçlarını hiçbir yan etkisi yok iyilesmelisin kötü oksuruyosun dedi.
Ben kadın doğum için gittiğim hastanede diğer işlerimi hallediyorum, böylece sistemde herşeyi gorebiliyolar, ilaç kullanmak istemezdim ama forumlarda nerdeyse herkes antibiyotik şurup iğne kullaniyo,sonuçta duzelmezse bebegi etkileyebiliyomus,mikrop yayılıyor vs . Allah büyük bir süre ise de gidemicem, ayakta duramıyorum, sizler çok dikkat edin,o kadar c vitaminine rağmen hasta oldum.
Gebelik geniz akintisini artırıyomus,reflü oluşuyormuş, reflü ve akıntı geçmeyen öksürüğe neden oluyormuş. En ufak bir şey olursa hemen gidin doktora önlem alın,belki iki gün önce gitseydim şuan böyle olmayacaktır:KK43:
Çok çok geçmiş olsun. Dikkat et canım

ben de h. sonundan beri yatiyorum. hastaneye de gittim iki sise serum iki farkli ilavli oksijen verdiler. hamile deyince daha cok ilgilendiler. ama cok kotuyum gece 12 den sonra da yine acile gittik 3 gun rapor verdi kalkamiyordum ki yerimden. bronsit oldum allerji de var birlesince yikildim kaldim oyle. bayadir da mide bulantisi ve is yogunlugu vs diye giremiyordum
Üç gün antibiyotik alicam yatıp dinlenince inş geçer,sana da çok geçmiş olsun canım

Benimde sat a göre 8+1
Ultrasona görede 7+1. Doktor bir sorun yok dedi çok şükür.
Benimde sata göre 10+4 ama ultrasona göre 9+3 yani regl aralığım genişti o yüzden döllenme geç oldu , önemli olan her kontrolde bir öncekine göre uyumlu ilerlemesi

Benimde sata göre 10+4 ama ultrasona göre 9+3 yani regl aralığım genişti o yüzden döllenme geç oldu , önemli olan her kontrolde bir öncekine göre uyumlu ilerlemesi
Evet bende 17. Gün yumurtladım. Geçen salı 6+0 dı. Bugün 7+1 olmuş. Uyumlu ilerlemiş oluyor demi

ben de h. sonundan beri yatiyorum. hastaneye de gittim iki sise serum iki farkli ilavli oksijen verdiler. hamile deyince daha cok ilgilendiler. ama cok kotuyum gece 12 den sonra da yine acile gittik 3 gun rapor verdi kalkamiyordum ki yerimden. bronsit oldum allerji de var birlesince yikildim kaldim oyle. bayadir da mide bulantisi ve is yogunlugu vs diye giremiyordum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Selam bayanlar.
Ben usuttum sanirim her yerim sizliyor cok halsizim mide bulantisi cok kotu. Hic bisey canim istemiyo. Yarin kalan tahlillerimi yaptiricam devlette. Bebegi de gorurum bahaneyle insallah :anne::nazar::dua:

Evet bende 17. Gün yumurtladım. Geçen salı 6+0 dı. Bugün 7+1 olmuş. Uyumlu ilerlemiş oluyor demi

Evet canım benimde 9+2 olması gerekiyordu 9+3 çıktı bugün,doktor gayet normal bir iki gün fark oluyor dedi.seninki de gayet güzel canim

Selam bayanlar.
Ben usuttum sanirim her yerim sizliyor cok halsizim mide bulantisi cok kotu. Hic bisey canim istemiyo. Yarin kalan tahlillerimi yaptiricam devlette. Bebegi de gorurum bahaneyle insallah :anne::nazar::dua:
canim sana tavsiyem ihlamur ic limonlu ve balli sut bende cok agirr grip oldum ustune kanamam oldu derken mahvoldum oyuzde bunlarla anca ayaga kalktimm ilacta vermediler

canim sana tavsiyem ihlamur ic limonlu ve balli sut bende cok agirr grip oldum ustune kanamam oldu derken mahvoldum oyuzde bunlarla anca ayaga kalktimm ilacta vermediler
Anca limonlu biseyler yiyip iciyorum zaten. Umarim gecer hemen zar zor kalkiyorum ayaga tansiyon yerlerde bugun saglik ocagina gittin 8e 4 cikti.

Canım ben demiştim vermezler diye,buna benzer bişey başıma gelmişti, gece yarısı 1 gibi gitmiştim adam bir gün rapor yazmamisti. Ben devlete nerdeyse hiç gitmem, ne zaman gittiysem hep olumsuz oldu. Çok geçmiş olsun
Özele gidicem yarın inşallah aynı sorunla karşılaşmam ya gerçekten kötü durumdayım. Ne bu Dr.ların tavrı anlamıyorum moralim bozuldu durduk yere yarında olumsuz bişey yaşamam insallah

Tüm hastalara geçmiş olsun benim hala midem berbat bugün açlıktan tansiyonum düştü ama yiyemiyorm

benimde 3 cm kistim var hatta doktordan çıkınca dedimki bebekten büyük kistim varmış :) Ama benim doktorumda önemsiz dedi. yine de takip etmekte fayda var tabi

Ayy normal dimi canım içim ferahladı aklıma takılıp duruyordu 2hafta önce 2,5cm demişti. Büyümüş benimki. Bebişler büyüse de geçse kistleri :KK31:

Kızlar bugün ths ye tekrar baktirdim sabah hiç bir ilaç kullanmadım üç dört hafta önce ths 3.86 diydi bugün 2.67 olmuş böyle birşey yani kendi düşmesi olabilirmi sizce ?

İlk gebeliği olmayanlar kaç kilo alınıyor gebelikte ilk 3ay kilo aldınız mı .Ben daha kilo almadım ama boyum kısa 10,kilo alsam topalak gibi olurum:)

Canım ilk gebeligimde senin gibi yoğun bulantilarim olmuştu dört kilo vermiştim başlarda. Sonra o dört kilo ile beraber toplamda 16 kilo aldım . Doğumdan hemen sonra sadece 4 kilosu gitmişti. Geriye kalanları da zamanla verdim. Şimdi ise bulantilarim yoğun değil bir kilo verdim sadece. İlk aylarda kolay kolay kilo alınmıyor ama beşinci aydan sonra uçuşa geçiliyor . Üç haftada üç kilo aldığım bile olmuştu :kk77:

Back