Sağ tarafıma ağrı girip duruyor kızlar ya ayakta kalsam başlıyor

merhaba arkadaşlar bugun ilk defa hastaneye gittik ve kalp atışını duyduk 6 hafta +1 günlüğüz.Sol tarafımda bir kist varmış takipte olmalıymışım.Her ne kadar rahat olmaya çalışsam da çok korkuyorum :dua:

merhaba arkadaşlar bugun ilk defa hastaneye gittik ve kalp atışını duyduk 6 hafta +1 günlüğüz.Sol tarafımda bir kist varmış takipte olmalıymışım.Her ne kadar rahat olmaya çalışsam da çok korkuyorum :dua:
seninle aynı durumdayız. ama 10 cm kadar problem olmuyor demişti doktor. Rahat olmak lazım Allahın izniyle alcağız bebişlerimizi kucağımıza insallah

Bel ağrım yok ama bulantı ve halsizlik yetti. Yüzümünrengi soldu baya. Bi de doktor kontrolde kistin var dedi. Önemsiz dedi ama 3cm imiş. Bana büyük gibi geldi. Bebeğim de 1cm idi cuma günü gitmiştim
benimde 3 cm kistim var hatta doktordan çıkınca dedimki bebekten büyük kistim varmış :) Ama benim doktorumda önemsiz dedi. yine de takip etmekte fayda var tabi

Merhaba kızlar doktor kontrolümuz vardı, çok şükür bebiş el salladı bize ellerini oynatiyordu,darısı herkese inşallah.
Reflü ,faranjit, yoğun geniz akıntısı bunlar birleşince öksürük halsizlik , antibiyotik şurup reflü için mide ilacı burun spreyi verdi doktor, bebeğe Bir zararı yok öksürüğün çok kötü ,ciğer filmi cekemiyoruz ciğerlerinden geliyo sanki dedi. Peşinden kadın doğuma randevum vardı oda kullan ilaçlarını hiçbir yan etkisi yok iyilesmelisin kötü oksuruyosun dedi.
Ben kadın doğum için gittiğim hastanede diğer işlerimi hallediyorum, böylece sistemde herşeyi gorebiliyolar, ilaç kullanmak istemezdim ama forumlarda nerdeyse herkes antibiyotik şurup iğne kullaniyo,sonuçta duzelmezse bebegi etkileyebiliyomus,mikrop yayılıyor vs . Allah büyük bir süre ise de gidemicem, ayakta duramıyorum, sizler çok dikkat edin,o kadar c vitaminine rağmen hasta oldum.
Gebelik geniz akintisini artırıyomus,reflü oluşuyormuş, reflü ve akıntı geçmeyen öksürüğe neden oluyormuş. En ufak bir şey olursa hemen gidin doktora önlem alın,belki iki gün önce gitseydim şuan böyle olmayacaktır:(

Kızlar meraba yeni katıldım aranıza, bi süredir okuyordum benim gibi yeni hamile var mı diye. Sat 23ağustos 5+3 olması gerekiyor, geçen haftaki hcgden hesaplamama göre 4000 üstü olmalı ama meraktan bugün devlet hastanesine gittim kese var ama çok küçük dedi içinde embriyo da var dedi ama kese boyutu ölçülmeyecek kadar küçükmüş normal mi sizce? Önceki gebeliğimde vajinal baktırmıştım ama şimdi istemiyorum 3 hafta sonra gel kalp atışına dedi.

Kizlaaar çok sinirlerim bozuk kendi Dr. Dan randevum yoktu devlete gideyim dedim çok Bulantim var hap dahi yazmadı rapor istedim veremem dedi var mi böyle bişey ya sanki keyfimden istiyorum moralimi çok bozdu

Canım ben demiştim vermezler diye,buna benzer bişey başıma gelmişti, gece yarısı 1 gibi gitmiştim adam bir gün rapor yazmamisti. Ben devlete nerdeyse hiç gitmem, ne zaman gittiysem hep olumsuz oldu. Çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar kontrolden geldim sat 6+3 ultarson 5+3 gösteriyor normal mi :KK43: kalp atışı göründü çok şükür ama yine çok korkuyorum

Günaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardan :KK43: canım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
ben de h. sonundan beri yatiyorum. hastaneye de gittim iki sise serum iki farkli ilavli oksijen verdiler. hamile deyince daha cok ilgilendiler. ama cok kotuyum gece 12 den sonra da yine acile gittik 3 gun rapor verdi kalkamiyordum ki yerimden. bronsit oldum allerji de var birlesince yikildim kaldim oyle. bayadir da mide bulantisi ve is yogunlugu vs diye giremiyordum

Merhaba kızlar kontrolden geldim sat 6+3 ultarson 5+3 gösteriyor normal mi :KK43: kalp atışı göründü çok şükür ama yine çok korkuyorum
Merhaba canım normal diye biliyorum ben sonradan kapatıyor arayı bebiş canını sıkma kalp atışını duyduysan ne güzel darısı başımıza :):)

Back