• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Oğlum hasta yaklaşma dedikçe daha da yapıştı bebeğe. Eşim arada yükseliyor ben uykusuz bebek hiç bı şeyden habersiz oğlum ortada ziril ziril ... Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes okuluna işine gitse bı an önce 😠

Çok endişeliyim herkes anne sütü alan bebeğin bağışıklığı mı düşermiş diyor insanlara anlatmak çok zor kendimi çok çaresiz hissettim bir de üzerine hastalanınca çok dikkat ediyorum ama oldu işte 😢 ne kadar sonra yükseldi değer ve siz nasıl korudunuz bebeğinizi
Ya benimki acemi annelik, ota boka herşeyde hastaneye gittik hep sürekli kan aldılar öyle farkettik hiçbir şeyi olmayan çocuğa antibiyotik yazdılar boş boş kullanmadık tabi sonra hastaneye gitmeyi kestik beslenmesi düzelince kilo alımı olunca düzelmişti değeri . Nasıl koruduğa gelince ailelerden uzaktayız başka şehirdeyiz gelen giden olmayınca çok hastalanmadı

Gazdan dolayi sanirim. Cnm karnina kiraz vekirdegi koysan isitip. Tabi bu saatte bukamazdin ama yarin al eger evde yoksa cok faydası oluyor. Bir de bebise bi banyo yaptirip sonra gobisini zeytinyağı ile ovsan o da iyi geliyor. Bu saatte banyo zor dersen en azından sadece gobisini zeytinyağı ile ov
Kiraz çekirdeği kemerini hiç çıkarmıyorum. Isıtıp ısıtıp koyuyorum da banyo güzel olabilirdi. Ben korkuyorum banyo yaptırmaktan. Hep kv yaptırdı şimdiye kadar

Oy çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bebeğin hasta olması insan bir şekilde kendini idare edip dayanabiliyor da Bebek olunca anlayamıyor insan inşallah kolay sıkıntısız geçer ♥️ sanırım doğumdan sonra bizim de bağışıklığımız düşüyor uykusuzluk yorgunluk derken hastalığa daha yatkın oluyoruz 😢
Aynen bizler hele anneler daha dayanıklı.insallah sıkıntısız geçsin hepimizinde aşı süreçleri.🤲
Oğlum hasta yaklaşma dedikçe daha da yapıştı bebeğe. Eşim arada yükseliyor ben uykusuz bebek hiç bı şeyden habersiz oğlum ortada ziril ziril ... Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes okuluna işine gitse bı an önce 😠
Ah ah bu oğlan çocukları mi ayni yoksa kizlar da aynı mı oluyor anlamıyorum.ben sanki bu sene göndermedim kreşe hasta olup hastalık getirir die.evde de hasta oluoz.ve gelip yapisioz bebeğe öpmek için.🥴
Ay iki çocuğa bakan sizler kahraman falan olmalısınız. Biri bile çok zor
Tek cocuk hiç cocukmus onu anladım.oglum tlfn tablete sardı.kizimi kıskanıyor.onu sevmeye başlasak anneme de sinir oluyorum,annemi de sevmiyorum bebegi de sevmiyorum demeye başlıyor.kafasini bastırmaya çalışıyor.ilk başlarda geceleri kızım uyumazdi gündüzleri oğlum🥴yamulmustum.simdi düzene girdi şükür kızım maşallah hiç sorunlu değil.emzir gazı çıkar altını temizle emziği ver yatır besige salla.oglum işte bazen zor ediyor.SUAN tek bebeğin keyfini çıkarin bence her anını değerlendirin bence.benim kız 2 aylık oldu .hala aylık ve 40 çıkarma konsepti yapamadım.esim okulda oluyor oğlum ota b.ka karışır yapamam yani😔

Bende kocama maske tak sigara içme iyileş biran önce dedikçe tam tersini yapıyor erkekler kapatılsın arkadaşlar 😂🤪😡

Ya benimki acemi annelik, ota boka herşeyde hastaneye gittik hep sürekli kan aldılar öyle farkettik hiçbir şeyi olmayan çocuğa antibiyotik yazdılar boş boş kullanmadık tabi sonra hastaneye gitmeyi kestik beslenmesi düzelince kilo alımı olunca düzelmişti değeri . Nasıl koruduğa gelince ailelerden uzaktayız başka şehirdeyiz gelen giden olmayınca çok hastalanmadı
Benimde ilk bebeğim bide tüp bebek çocuğun üzerine düşüyoruz evde biz düştükçe herşey bizi buluyor hesabı ben zaten lohusalıktan kafam Bir milyon hemsiresin senin çocuk neden sarı bir sarılığı geçiremedinler şimdide nötrofil değeri geldi üstüne götürüp durma çocuğu hastaneyeler her kafadan bir ses bir dağ başına kaçıp gitmek istiyorum sütüm var mama ver diye baskılar hepimiz yaşıyoruz eminim bunları anlatsak roman olur 😢😭 dayanacak ne gücüm ne psikolojim kaldı😭 hemsirelikle annelik bambaşka birşeymiş işteki gibi olamıyorum soğuk kanlı zaten olamıyorum çocuk konusunda çok yıprandım 😭

Kiraz çekirdeği kemerini hiç çıkarmıyorum. Isıtıp ısıtıp koyuyorum da banyo güzel olabilirdi. Ben korkuyorum banyo yaptırmaktan. Hep kv yaptırdı şimdiye kadar
Bizimki geçen gene ağlama krizine girdi hemen yıkadım sakinleşti eşin yanındaysa beraber yıka csnim. Yada diken varsa üstüne koy hemen şu dök önlü arkalı o bile iyi gelir bence

Kovaya su koyup vücudunu sokun sadece. Altı çok kirlenince biz öyle yapıyoruz. Su dökme, şampuanlama falan yok 😅 suya girince sakinleşiyorlar. Su dökülünce korkuyorlar galiba ama duran suya girince mutlu oluyorlar.

herkese merhaba herkesin bebeği hayırlı olsun inşallah . Bizim ufaklık Rsv virüsüne yakalandı abisi hastaydı inatla gelip yüzüne yüzüne öksürdü şimdi oda hasta 3 gündür hastanede yatıyoruz yoğun oksijen tedavisi sıvı takviyesi alıyor ama mafoldum resmen bu aralar salgın var dikkat edin bebişlere 6 aydan küçük çocuklarda Rsv tehlikeli olabiliyor aman dikkat zavallı bebeğim 3 gündür çekmediği kalmadı damar yolu bulamıyorlar 10 defa denediler olmadı oksijen maskesi yüzünde dursun diye bantla yapıştırıyoruz ağlıyor çıkarmak istiyor neler neler

Ay iki çocuğa bakan sizler kahraman falan olmalısınız. Biri bile çok zor
Hahaha🤣 2 çocukta da şöyle bir güzellik oluyor artık nasıl davranman gerektiğini biliyorsun çoğu acemiliği atlatmış oluyorsun ama tabii İlk çocuk çok önemli eğer o hayatını zorlaştırıyorsa işte o zaman ikisini de bırakıp kaçmak istiyorsun 🤣🤣
Kovaya su koyup vücudunu sokun sadece. Altı çok kirlenince biz öyle yapıyoruz. Su dökme, şampuanlama falan yok 😅 suya girince sakinleşiyorlar. Su dökülünce korkuyorlar galiba ama duran suya girince mutlu oluyorlar.
Benim çocuklarım oğlum da böyleydi şimdi kızım da banyoyu çok seviyor ama ikisi de kış çocuğuydu yazın sudan çıkmıyorlar ama bu Yenidoğan döneminde de üstünü giydirirken ağlıyor mesela benimki soyduysam çok mutlu 🤣
herkese merhaba herkesin bebeği hayırlı olsun inşallah . Bizim ufaklık Rsv virüsüne yakalandı abisi hastaydı inatla gelip yüzüne yüzüne öksürdü şimdi oda hasta 3 gündür hastanede yatıyoruz yoğun oksijen tedavisi sıvı takviyesi alıyor ama mafoldum resmen bu aralar salgın var dikkat edin bebişlere 6 aydan küçük çocuklarda Rsv tehlikeli olabiliyor aman dikkat zavallı bebeğim 3 gündür çekmediği kalmadı damar yolu bulamıyorlar 10 defa denediler olmadı oksijen maskesi yüzünde dursun diye bantla yapıştırıyoruz ağlıyor çıkarmak istiyor neler neler
Çok geçmiş olsun evet bu ilk çocuklar hasta yaklaşma dedikçe daha da yapışıyorlar bugün buna daha da emin oldum yüzüne yüzüne hapşırıyor öksürüyor bunu bilerek yapmıyor ama dikkat de edemiyor beni de hasta edecek diye korkuyorum size de çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifa versin inşallah

Sizinki şu baby spa mantığı olmuş. Oğlum da pandemiye denk gelmişti ama kızımın kırkı çıktığında bir baby spa bulursam götürmek istiyorum ama suyu vesaire değiştiriyorlarmış her çocuk için ama yine de güvenemiyorum niyeyse hasta olur diye korkuyorum kış günü hele baby spa yüzünden hasta edersem ne annemin dilinden kurtulabilirim ne kocamın 🤣🤣🤣

Kizlar bebegim 20 gunluk oldu. Doktor deca tabs d3 vitamini vermişti hergun 4 damla damlatiyorum ama hazmetme sorunu var sanirim. Onu icince bebek huysuzlasio gazi cok oluyo. Kullanan varsa saat kac gibi veriyosunuz? Ya da gaz yapması normal mi?

Back
X