• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Etkilemek istemem kızlar ama pek iyi ilerlemedi. O ip bir anda sancıları aralıksız başlattı ve olmadı yani dayanamadım sezeryan oldum. Çok şükür ki bebeğim de ben de iyiyiz en önemlisi bu unuttum acıları🙏🏽
Evet benimde öyle oldu. Ilerlemedi ve doktor suyumu açtı bebek stres oldu sonrası sezeryan ama sağlıkliyiz şükür önemli olan bu 🥰
Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olması🌺Bende o ip işe yaramamıştı 5 saatten fazla durmuştu.Üstüne suni sancı da denedim sancıları hissetmedim.Bebiş stres olunca sezaryen oldum.Şimdi yanımızdalar ya en önemlisi o🙏🏻
Evet aynısı oldu hatta bende 12 saat durdu ama zaten bebek kanalda da değildi

Kızlar 2 saatte bir emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz ? Emzirme bitişinden sonra 2 saate alarm kurup direk emzirmek mi lazım ? Geceleri zor oluyor uyandırması . Bir de 2 saat için uykuda 2 saat mi olmalı yoksa uyanık veya uykuda fark etmez mi ? 12 günlük olduk ama uyandırması çok zor oluyor alarmı duymamışım dün gece 3 bucuk saat sonra kendi uyanıp ağladı.Günde en az 4 5 çişli bezi de oluyor
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama bizde 8 günlük olduk mesela bu gece 12 de emdi uyudu gece 3 de uyandı emzirdim bide sabah 7 de ağladı emzirdim. iki saate bir saat tutmuyorum. Sarılık,kilo,Dr yönlendirmesi vs problemi yoksa 12 günlük bebek artık yavaş yavaş uyku rutini oluşturuyordur. Uyandırıp emzirmeye çalışmak ikiniiz de yorar. İlk günler sutumuz az diye sık sık emziriyoruz bence şimdi artık süt de geldi bir emdiginde onu doyurup acikinca uyanacak kadar tutuyor ve büyüdü 🩷🫶🏻

Merhaba ben de Ocak anası değilim takip ediyordum uzaktan bu dediğiniz yöntemi kaçıncı haftadan sonra uygulamak risksiz olur 🥹

Doğuran ve doğuracak olan herkese bebişiyle güzel bir sene diliyorum 🥰 Sağlıkla büyür hepsi inşallah 🧿
Merhaba 37den sonra denemeye başlayabilirsiniz.

günaydınlar ☀️ yarın sabah 7 gibi sezaryene giricem 🥹 sütün çabuk gelmesi için bestlak damla aldım ama ne zaman ve nasıl kullanmaya başlayayım bilemedim. Onun dışında kuru meyve hoşafı yaptım içmeye başladım. Tecrübeli annelerden öneri bekliyorum 🥰

Kızlar dün doğum yaptım 38 hafta boy 52 cm kilo 3.350 ama sütüm gelmiyor sadece bir iki damla o da yeşil renkli mecburen mamaya başladık çocuk kilo kaybetti ama neden bu renk geliyor sizce :(

Kızlar dün doğum yaptım 38 hafta boy 52 cm kilo 3.350 ama sütüm gelmiyor sadece bir iki damla o da yeşil renkli mecburen mamaya başladık çocuk kilo kaybetti ama neden bu renk geliyor sizce :(
Canım benim de ilk gün tek mememden 2 3 damla geliyordu. Boş boş emzirdim 2 memeyi de. Zaten hastanedeydik 2 gün mama verdirmediler. Bebiş emdikçe süt arttı.

Kızlar benim.bebisler doğumdan bi hafta sonra böyle soyulmaya başlıyor . Büyüyor deri genişliyor diye düşünüyorum. Nemlendirici kullanmak gereklidir mıdır acaba içeriği temiz nemlendirici önerisi olan var mi
IMG_20250122_114447.jpg

Back