• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kanama ile hastaneye kaldırıldım. 32.hafta bebek 2 kg
Plesenta %25 kadar ayrılmış bebekten...
Tutabildigimiz kadar tutacağız bebeği dedi 3 doktor.
Daha çok küçük ...
Çok geçmiş olsun öncelikle Allah sana da bebeğine de şifa versin. Hiç korkma her şey ters gitse dahi bebeğin doğsa yaşayacak bir haftada 24 haftalık bebekleri bile yaşatıyorlar artık. Benim de erken doğum riskim var 30. Haftayı geçelim derin bir nefes alicaz sonra erken doğsada sıkıntı çıkmaz diyor benim doktorum da. Bundan dolayı biraz daha rahatla stres yapma. Ve her şeyden önemlisi plesentan tamamen senden ayrılmadan farketmissin çünkü bazı kişilerde tamamen ayrıldıktan sonra başlıyor kanama şikayeti ve her şey için geç olabiliyor. Hastanedesin sürekli gözlem altindasin ve güvendesin bence bu çok büyük bir avantaj. Dualarım seninle 🤲🏼

cikibum cikibum nasıl oldunuz merak ettim sizi ❤️
Çok geçmiş olsun öncelikle Allah sana da bebeğine de şifa versin. Hiç korkma her şey ters gitse dahi bebeğin doğsa yaşayacak bir haftada 24 haftalık bebekleri bile yaşatıyorlar artık. Benim de erken doğum riskim var 30. Haftayı geçelim derin bir nefes alicaz sonra erken doğsada sıkıntı çıkmaz diyor benim doktorum da. Bundan dolayı biraz daha rahatla stres yapma. Ve her şeyden önemlisi plesentan tamamen senden ayrılmadan farketmissin çünkü bazı kişilerde tamamen ayrıldıktan sonra başlıyor kanama şikayeti ve her şey için geç olabiliyor. Hastanedesin sürekli gözlem altindasin ve güvendesin bence bu çok büyük bir avantaj. Dualarım seninle 🤲🏼

Bugün de gözlem altındayım. Yarın bebek alinacak mi, Dr tutabildigi kadar tutulabilecek mi karar verilecek. Dua edin lütfen 🙏🏻

Canım çok teşekkür ederim. Benim korkum plasentanın ayrılıyor olması. Dekolman nedir hiç duymamıştım dahi. İnsanlar 39..haftada bile kaybetmiş hep bebeklerini. Okumak istemiyorum ama elim durmuyor hiç of..
Sizin sorun neydi ? Çok geçmiş olsun ..
Canım 39. Haftada bebeklerini dekolmandan kaybetme sebepleri uzun süre dekolmanin farkedilememesi bu yüzden bebeğin yetersiz oksijene uzun süre maruz kalmasından kaynaklı hele ki sendeki gibi kanama olmasa hiç anlamıyorlar bile malesef bazıları rutin kontrolde bebeklerini kaybettiklerini öğreniyorlar kendini kesinlikle kıyaslama senin şansın kanamanın olması hemen farketmen. Zaten bebeğe oksijen gitmese bebek sıkıntı yaşasa direk alırlar bebeği içerde asla bırakmazlar senin durumun çok farklı bence rahat olmasın.

Bugün de gözlem altındayım. Yarın bebek alinacak mi, Dr tutabildigi kadar tutulabilecek mi karar verilecek. Dua edin lütfen 🙏🏻
İnşallah hayırlısı naıslsa öyle olsun kn pıhtısındam bugünlere geldiler çok güçlüler merak etme sen bebeişini düşün pozitif ol Allah nasip etmediği şeyin hayalini kurdurmazmış stres yapma dualarımız seninle

Canım 39. Haftada bebeklerini dekolmandan kaybetme sebepleri uzun süre dekolmanin farkedilememesi bu yüzden bebeğin yetersiz oksijene uzun süre maruz kalmasından kaynaklı hele ki sendeki gibi kanama olmasa hiç anlamıyorlar bile malesef bazıları rutin kontrolde bebeklerini kaybettiklerini öğreniyorlar kendini kesinlikle kıyaslama senin şansın kanamanın olması hemen farketmen. Zaten bebeğe oksijen gitmese bebek sıkıntı yaşasa direk alırlar bebeği içerde asla bırakmazlar senin durumun çok farklı bence rahat olmasın.

Hiçbir şeyim yoktu biliyor musunuz ? Eşim yemek hazırlıyordu. Gördüm. Çekil çekil ben yaparım dedim 👀
Elime soğanı aldım , aşağıdan bildiğiniz foşur foşur kanlar boşaldı.
Eğildim baktım , eşim şok ben şok
Allah'tan hastane araba ile 3-5 dakika
Nedense aman ne yol çekicem , yakın olsun demiştim . Neye niyet neye kısmet .
Kanlar içinde geldim korkunçtu . Doktor görür görmez plasenta ayrılıyor galiba dedi.
Suyum patlasa, kasılsam öyle korkunç bir tablo görünmezdi sanki.
32 hafta boyunca tek bir sorun tek bir anomali yaşamamıştık.
Birden bire oldu. Allah kimseye yaşatmasın...

Daha çok küçük ...
Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun, bebek 2 kilo doğsa bile hiçbir şey olmaz. Kendinizi üzüp strese girmeyin yeter ki.💐

Hiçbir şeyim yoktu biliyor musunuz ? Eşim yemek hazırlıyordu. Gördüm. Çekil çekil ben yaparım dedim 👀
Kanlar içinde geldim korkunçtu . Doktor görür görmez plasenta ayrılıyor galiba dedi.
Seni çok iyi anlıyorum senin yaşadığın şeyi ben gebeliğimin başından beri yaşıyorum ben kanamalardan çok yattım hastanede farklı bir sebeptendi ama o birden bardaktan boşalır gibi yerleri batiracak kadar kanama olması insan gerçekten şoktan çıkamıyor ne yapacağını bilmiyor. Benim 6 haftalıkken başladı kanamalar ama en şiddetli kanamam olduğunda 11. Haftamdaydım düşük yaptım sandım çünkü o kadar kanamaya imkansiz dedim bebeğin yasiyo olması. Duşa girmişim duş almışım kürtaja alırlarsa diye ve inan hatırlamıyorum duşa girdiğimi yani insan kendini kaybediyor hastaneye gidene kadar o yol bana sanki 1 yıl gibi geldi şükür bebeğim yasiyordu ama o travmaları ben atlatamiyorum 27. Haftaya geldim kanama korkusu hiç gecmiyor hala daha sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum🥺Allah kimseye göstermesin çok zor.

Daha çok küçük ...
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla, kolaylıkla kavuşmanızı nasip etsin. Lütfen internet yorumlarını okuma. Şu an doktor kontrolündesin. Bol bol dua et olur mu. Aklına kötü şeyler getirme. Moral çok önemli. Dualarımdasın

Cok geçmiş olsun 🙏 bebeğinin kilosu iyiymis doğsa bile bir sey olmaz. insallah sag salim kavuşursun. doktorlar gozlemliyor zaten bir sey olmaz hic korkma 🙏

Daha çok küçük ...
Cok gecmis olsun hic uzmeyin kendinizi gecenlerde bi yakinimin 34.haftada 2100 gr bebegi dogdu durumu cok iyi 🙏

Suyum gelse, kasılma olsa bu denli korkmazdım da. İnanılmaz bir kanama boşaldı bir anda. Hiçbir şeyim yoktu.
Dekolman plesenta diye bir şey varmış. İnternetten bir şeyler okudukça kafayı yedim
Şu an şu saatte bile nst bağlı
Ciğer geliştirici iğne vs her şey yapıldı
Korkuyorum
Korkma ve dua et elde değil ama korkunca kasılman da artar . Bir de bir sürü olumsuz hikaye olduuu gibi olumlu hikayeler de var doğumlar ile ilgili sağ salim doğsun artık kritik aşamalar da geçti yaşar Allah’ın izni ile sana da bişi olmadan atlatırsın kendini strese sokmamaya çalış

Daha çok küçük ...
Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Kanama olması kötü olsa da
size ve bebeğinize zaman kazandıracak, doktorunuza da akciğer geliştirici iğne yaptıracak bir fırsat yaratmış🙏🏻
Sizin ve bebeğiniz için uğraşıyorlar🙏🏻🙏🏻 bu süreç sonunda sağlıkla bebişini kucağınıza alacaksınız inanıyorum.

Ya geçmiş olsun 🙏🏻 ben de çok korkuyorum salgın var bitmek bilmeyen. İnşallah bulaşmaz sana🙏🏻 benim de oğlum okula gidiyor inşallah hastalanmaz

Back
X