- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar moralim çok bozuk bu iş yerinde yapamıyorum çok yoruluyorum çok zorlanıyorum sanırım çıkmam gerek ama aileme çevreme mahçup olucam diye yapamıyorum hergünüm ağlamakla geçiyor hamile halimle herşeyi bekliyolar hasta kendi kalkamamış ben tutmadım diye azar yedim nasıl kaldırayım koskaca adamı ben? Hamile olmasamda kaldıramazdım ondan sonra kayış koptu bir adım bile gelmek istemiyorum istifa edersemde bir yıl tercih cezası yiyip bir sene sonra atanabilirim zaten bebek anca doğar büyür sizce mantıksız mı düşünüyorum
moralini bozacak hiçbirşey yok. kendini strese sokma sakın bebeğin için mutlu olman gerekiyor. Üstelik şimdiki durumun gecici. şu ilk üç ayı atlattığında hersey daha normale dönecek. bence istifa etme ortada belli ki emeğin var yazık değil mi. bütün ağlaman filan işle ilgili değil senin hamilelik hormonlarınla alakalı. sadece sabret biraz daha.Kızlar moralim çok bozuk bu iş yerinde yapamıyorum çok yoruluyorum çok zorlanıyorum sanırım çıkmam gerek ama aileme çevreme mahçup olucam diye yapamıyorum hergünüm ağlamakla geçiyor hamile halimle herşeyi bekliyolar hasta kendi kalkamamış ben tutmadım diye azar yedim nasıl kaldırayım koskaca adamı ben? Hamile olmasamda kaldıramazdım ondan sonra kayış koptu bir adım bile gelmek istemiyorum istifa edersemde bir yıl tercih cezası yiyip bir sene sonra atanabilirim zaten bebek anca doğar büyür sizce mantıksız mı düşünüyorum
Allah yardımcın olsun. İnşaallah sağlıklıdır bebeiş. Dua et çıkıncada yaz burayaKızlar doktora geldim dua edin olur mu ilk randevum bu heyecan bastı
Sağol Canım çıktım şimdi karından keseyi gördü ama bebeği göremedi kalp atışı için alttan bakmamı ister misin bi düşüğün var dedi bende beklerim ben hocam bakmayın dedim iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi yolksaç var dedi ama Bebek gözükmesi gerekmiyor muydu ?Allah yardımcın olsun. İnşaallah sağlıklıdır bebeiş. Dua et çıkıncada yaz buraya
Yolk saç varsa bebekte oluşur.ultrason fotoğrafı verdi mi ? Bende ilk gidince keseyi gördüm. Kese kaç mm söyledi mi ? Onun uzunluğuyla hafta hesabı yapıyorlarSağol Canım çıktım şimdi karından keseyi gördü ama bebeği göremedi kalp atışı için alttan bakmamı ister misin bi düşüğün var dedi bende beklerim ben hocam bakmayın dedim iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi yolksaç var dedi ama Bebek gözükmesi gerekmiyor muydu ?
Hadi gözünaydın canım atlatmışsınız ilk randevuyu. Yolk saç varsa yüzde doksan bebekte vardır ama karından daha gözükmez. Vajinal ultrasonunda ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum tabiki kendi kararın benim dört düşüğüm var bu beşinci gebeliğim yinede ikidir doktorum vajinal baktı rahim içini daha iyi görebilmek için. Bundan sonraki bir ya da iki kontrolde vajinal olacak sanırım. Ayrıca son gittiğimde kesenin arkasında kanama alanlarım vardı vajinal bakmasaydı göremezdi bu arada tüp bebekle hamileyim hiçbir şeyi riske atmıyolar yani. Eğer vajinal muayene zararlı olsaydı bakmazdı bence. Tabi senin durumun ayrı olabilir sen yinede doktorun ne diyorsa onu yap.Sağol Canım çıktım şimdi karından keseyi gördü ama bebeği göremedi kalp atışı için alttan bakmamı ister misin bi düşüğün var dedi bende beklerim ben hocam bakmayın dedim iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi yolksaç var dedi ama Bebek gözükmesi gerekmiyor muydu ?
14 mm dedi 6k içinde yazıyo fotoğraf vermedi devlete geldim ben canım yasak diyorlar. Bi sıkıntı yok o zaman demiYolk saç varsa bebekte oluşur.ultrason fotoğrafı verdi mi ? Bende ilk gidince keseyi gördüm. Kese kaç mm söyledi mi ? Onun uzunluğuyla hafta hesabı yapıyorlar
Balım ben 7 senedir çalışıyorum ilk defa burada çok mutsuzum burda sistem çorba gibi düzen yok o yüzden hep kargaşa var çok yorucu o yüzden dün eve gittiğimde belimin ağrısından ağladım artık ayaklarım şişmişti çünkü beş dk bile oturamıyorsun metropol bir şehir eğitim araştırma hastanesi. Hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum psikolojimin çünkü hafta sonu evimde çok mutlu oluyorum eşim sorun etmiyor maddi sıkıntımız yok rapor almayı denicem yarın en azından 3 5 gün bile dinlensem çok güzel olacakCanım ben olaya şöyle baktim
1 dayanabilecek gücün varmı
2 psikolojik olarak nasıl hissediyorsun
3 ilk uc ay geçince bulantı vs bittiğinde rahat rahat çalışabilecek misin( belki şuan sadece bulantilardan kimsenin kahrını çekmek isteiiyosundur)
4 rapor alma hakkın hakkın varmi ,psikiyatr dan depresyon gibi nedenlerle özelden alanları çok gördüm heyet raporu
5 işten ayrıldığında senin kazandığin para olmasa da rahat geçinip bebeğin ihtiyaçlarını rahatça temin edebilecek misiniz( bu nokta çok önemli çünkü istediğin bir şeyi alamayınca keşke sabretseydim şimdi bunları alabilirdim gibi bir düşüncen olusurmu)
6 yeniden işe girme konusunda çok büyük sıkıntı yasarmisin
Bunları düşün, birilerine mahcup olmayı değil bence,senin ruh beden sagligin daha onemli
Bilmiyorum evimdeyken çok daha huzurluyum ortada emeğim çok ama yine sınav puanım yüksek atanma ihtimalim daha yüksek o yüzdenmoralini bozacak hiçbirşey yok. kendini strese sokma sakın bebeğin için mutlu olman gerekiyor. Üstelik şimdiki durumun gecici. şu ilk üç ayı atlattığında hersey daha normale dönecek. bence istifa etme ortada belli ki emeğin var yazık değil mi. bütün ağlaman filan işle ilgili değil senin hamilelik hormonlarınla alakalı. sadece sabret biraz daha.
Dediğin gibi rapor al bir kaç gün tekrar geldiğinde baktın olmuyor içine sinmiyor çıkarsın canım. İş bulmak zorlaşıyor evet ama senin ve bebeğin sağlığıda önemli.Bilmiyorum evimdeyken çok daha huzurluyum ortada emeğim çok ama yine sınav puanım yüksek atanma ihtimalim daha yüksek o yüzden
Yok yok. Bende 7 haftalıkken gittim. 14 mm dedi 6 haftalık görünüyor dedi. Dün sata göre 8 haftalıktı bebekte kesede 7 haftayla uyumlu dedi.14 mm dedi 6k içinde yazıyo fotoğraf vermedi devlete geldim ben canım yasak diyorlar. Bi sıkıntı yok o zaman demi
Hayırlı haberle gelin inşallah canımKızlar doktora geldim dua edin olur mu ilk randevum bu heyecan bastı
hayırlı olsun canım <3 küçüktür belki biraz daha bir iki haftaya büyür :)Sağol Canım çıktım şimdi karından keseyi gördü ama bebeği göremedi kalp atışı için alttan bakmamı ister misin bi düşüğün var dedi bende beklerim ben hocam bakmayın dedim iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi yolksaç var dedi ama Bebek gözükmesi gerekmiyor muydu ?
Kızlar moralim çok bozuk bu iş yerinde yapamıyorum çok yoruluyorum çok zorlanıyorum sanırım çıkmam gerek ama aileme çevreme mahçup olucam diye yapamıyorum hergünüm ağlamakla geçiyor hamile halimle herşeyi bekliyolar hasta kendi kalkamamış ben tutmadım diye azar yedim nasıl kaldırayım koskaca adamı ben? Hamile olmasamda kaldıramazdım ondan sonra kayış koptu bir adım bile gelmek istemiyorum istifa edersemde bir yıl tercih cezası yiyip bir sene sonra atanabilirim zaten bebek anca doğar büyür sizce mantıksız mı düşünüyorum
Ben vajinal bakmadan sonra bi düşük yaptım canım her şey normaldi ama takdiri ilahi yaşayacak olsaydı yaşardı yine tedbir alıyorum kendimce :) normal demi şimdi kesenin gözükmemesiHadi gözünaydın canım atlatmışsınız ilk randevuyu. Yolk saç varsa yüzde doksan bebekte vardır ama karından daha gözükmez. Vajinal ultrasonunda ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum tabiki kendi kararın benim dört düşüğüm var bu beşinci gebeliğim yinede ikidir doktorum vajinal baktı rahim içini daha iyi görebilmek için. Bundan sonraki bir ya da iki kontrolde vajinal olacak sanırım. Ayrıca son gittiğimde kesenin arkasında kanama alanlarım vardı vajinal bakmasaydı göremezdi bu arada tüp bebekle hamileyim hiçbir şeyi riske atmıyolar yani. Eğer vajinal muayene zararlı olsaydı bakmazdı bence. Tabi senin durumun ayrı olabilir sen yinede doktorun ne diyorsa onu yap.
Üstten görülmemesi normal canım belki geç döllenme falan olmuştur. Sen hamileliğinin keyfini çıkarmaya bakBen vajinal bakmadan sonra bi düşük yaptım canım her şey normaldi ama takdiri ilahi yaşayacak olsaydı yaşardı yine tedbir alıyorum kendimce :) normal demi şimdi kesenin gözükmemesi
Ayy çok şükür valla için rahatladı canım ya Allah razı olsun :)Yok yok. Bende 7 haftalıkken gittim. 14 mm dedi 6 haftalık görünüyor dedi. Dün sata göre 8 haftalıktı bebekte kesede 7 haftayla uyumlu dedi.
sağol canımHayırlı haberle gelin inşallah canım
sağol canım :) inşaallah sağlıkla devam eder hepimizin bebişleri :)hayırlı olsun canım <3 küçüktür belki biraz daha bir iki haftaya büyür :)
Oradan uzakken öyle mutluyumki ama işe geldiğimde aşırı mutsuz. Bebeğime iki yaşına kadar bakacaktım zaten her halukarda biraz raporla idare edeyim bakalım umarım düzelirm keşke doğuma kadar sabredebilsem ama 7 ay varCanım sana hak veriyorum. Ben evde olmama rağmen bazen zorlanıyorum. Mesleğin hamilelik dönemi için düşünüldüğünde gerçekten yorucu bir meslek. Kendin için elbette en doğrusunu sen bilirsin. Ama nacizane tavsiyem eğer maddi olarak da kendini güvende hissedeceksen ve tekrar mesleğe donecegin zaman sorunsuz ataman olacaksa ara vermen. İlerleyen aylarda Allah o günleri sağlıkla göstersin elbette ama dinlenmeye daha çok ihtiyaç duyacaksin. Sürekli ayakta zor. Hem doğumdan sonra da çocuğuma kendim bakayım dersen ciddi bir zamana ihtiyacın olacak. Ayrıca psikolojik olarak da en pozitif olman gereken bir dönemin içindesin. Allah yardımcın olsun alacağın karar da hakkında hayırlı olsun.