Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keseyi bebeği görebildiniz mi? Kusura bakma bulantıdan uykudan çok takip edemiyorum, belki yazmışsındırda görmemişimdir. Belki kesenin etrafında falan kanama alanı vardır ondandir canım. Benimde kesenin arkasında kanama alanım var 1 haftadır evdeyim önümüzdeki haftada evde olucam yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi doktorum. Rahim ağzına yakın o yüzden kanama yapabilir, dinleneceksin dedi. Sende doktoruna danışmışsın zaten ne derse dinle dua et başka elden gelen bişey yok.
Benimde kese arkasında kanama alanım var..rapor vermedi işim masa başı diye..ağır kaldırma ağır iş yapma dedi..ben yatmadım yanı işe gidip geliyorum Allah'a emanetiz bidahaki gidişimizde inşallah kalmamştır kanama alanı falan
Günaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardan canım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
geçmiş olsun cnm hamileyken gripte kötü oluyo bişey içemiosun..hamileliğin verdiği bulantı ve halsizlikte eklenince dahada etkiliyo..ılık şeyler içip yumuşatmaya çalış cnm içini..ballı süt falan dene Allah şifa versin
Benimde kese arkasında kanama alanım var..rapor vermedi işim masa başı diye..ağır kaldırma ağır iş yapma dedi..ben yatmadım yanı işe gidip geliyorum Allah'a emanetiz bidahaki gidişimizde inşallah kalmamştır kanama alanı falan
geçmiş olsun cnm hamileyken gripte kötü oluyo bişey içemiosun..hamileliğin verdiği bulantı ve halsizlikte eklenince dahada etkiliyo..ılık şeyler içip yumuşatmaya çalış cnm içini..ballı süt falan dene Allah şifa versin
Benimde kese alanında kanama vardı 1 hafta rapor verdi bana, geçen hafta perşembe başladım işe, Şimdi çok şükür bir şey yok. yinede dikkat ediyorum her şeye .
Kizlaaar çok sinirlerim bozuk kendi Dr. Dan randevum yoktu devlete gideyim dedim çok Bulantim var hap dahi yazmadı rapor istedim veremem dedi var mi böyle bişey ya sanki keyfimden istiyorum moralimi çok bozdu
Günaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardan canım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
Geçmiş olsun canım benim dikkat et havalar bianda nasılda soğudu bu sene kış çok soğuk olucak bol bol dinlen ıhlamır iyi geliyor hamilelikte gribe diyorlar canım.