Kızlar bugün ths ye tekrar baktirdim sabah hiç bir ilaç kullanmadım üç dört hafta önce ths 3.86 diydi bugün 2.67 olmuş böyle birşey yani kendi düşmesi olabilirmi sizce ?

Olabilir canım neden olmasın. Senin için çok güzel bir haber. Biraz daha düşerse tamamdır inşallah :KK54:

Canım ilk gebeligimde senin gibi yoğun bulantilarim olmuştu dört kilo vermiştim başlarda. Sonra o dört kilo ile beraber toplamda 16 kilo aldım . Doğumdan hemen sonra sadece 4 kilosu gitmişti. Geriye kalanları da zamanla verdim. Şimdi ise bulantilarim yoğun değil bir kilo verdim sadece. İlk aylarda kolay kolay kilo alınmıyor ama beşinci aydan sonra uçuşa geçiliyor . Üç haftada üç kilo aldığım bile olmuştu :kk77:
Demek en önemlisi besinci aydan sonrasi .

Demek en önemlisi besinci aydan sonrasi .

Dikkatli beslenirsen çok kilo almazsın inşallah canım. Ben bulantılar geçince ne oldum delisine dönmüş ve canım ne isterse yemistim. İçinde çok sağlıksız ve kilo aldıran nice yiyecekler de vardı. Sonucu da ona göre oldu tabi . :dondurma:

Benim tsh değerim 5. Haftada 3.1 di 6. Haftada 5.87 ye fırlamış hemen euthryox 50 verdi doktor 2 hafta kullandım 4.1 e düşmüş dozu iki katına çıkardı canım . Gebelikte 2.5 olmasi lazımmış ki ben de normalde tiroit falan yoktu. Istersen doktoruna bi sor riske atma derim

Ay canım hakkaten bende kisayim, 155 civarı baya küçük:) en az düzeyde almaya çalışacam 8 falan en fazla inş :)

Ben de 1.55im canım anlıyorum sizi.. 68le doğuma gitmiştim. Bir geldim 64 kiloyum. Ama sonra hızlı gidiyor o kilolar. Normalde vermeye calissan belki o kadar ivme kazanamazsın. Şimdilerde 58lerde takılıyorum. Yine aynı kilo ile gitsem doğuma daha ne isterim. Eksiği olsun fazlası olmasın inşallah. :dua:

Ben de 1.55im canım anlıyorum sizi.. 68le doğuma gitmiştim. Bir geldim 64 kiloyum. Ama sonra hızlı gidiyor o kilolar. Normalde vermeye calissan belki o kadar ivme kazanamazsın. Şimdilerde 58lerde takılıyorum. Yine aynı kilo ile gitsem doğuma daha ne isterim. Eksiği olsun fazlası olmasın inşallah. :dua:

Bende 55 im, daha kilo almadım çünkü yiyemiyorum, sonradan da inş 63 falan olsa en fazla inşallah,biraz kilo olunca çok kilolu gibi oluyorum

Bende 55 im, daha kilo almadım çünkü yiyemiyorum, sonradan da inş 63 falan olsa en fazla inşallah,biraz kilo olunca çok kilolu gibi oluyorum

İnşallah kalbinden gecirdigin gibi olur canım. Ölçülü beslenildigi zaman gebelik şekeri vs de olmazsa gayet fit bir hamilelik geçirmek mümkün diye düşünüyorum. Ben yemek yemeyi sevdiğim için yürüyüp gitmiştim ilkinde. İnşallah bunda muvaffak olurum :KK49:

İnşallah kalbinden gecirdigin gibi olur canım. Ölçülü beslenildigi zaman gebelik şekeri vs de olmazsa gayet fit bir hamilelik geçirmek mümkün diye düşünüyorum. Ben yemek yemeyi sevdiğim için yürüyüp gitmiştim ilkinde. İnşallah bunda muvaffak olurum :KK49:

Ben sevmiyorum pek,sebze bakliyat dışında abur cubur falan yemeyen biriyim,pilav makarna da neredeyse hiç yemiyorum zaten bu ara hiç bişey yiyemiyorum:) inş hepimiz çok kilo almadan rahat atlatiriz canim

Ben sevmiyorum pek,sebze bakliyat dışında abur cubur falan yemeyen biriyim,pilav makarna da neredeyse hiç yemiyorum zaten bu ara hiç bişey yiyemiyorum:) inş hepimiz çok kilo almadan rahat atlatiriz canim

O zaman sen hiç korkma canım bu beslenme şekliyle çok kilo almazsın inşallah. Yediğin içtiğin ne varsa bebise gitsin o alsın senin yerine :emir_bebek:

İlk gebeliği olmayanlar kaç kilo alınıyor gebelikte ilk 3ay kilo aldınız mı .Ben daha kilo almadım ama boyum kısa 10,kilo alsam topalak gibi olurum:)
Valla ben normalde yemek yemeyen insan açlaştım resmen ya sürekli yiyorum doyduğumu anlamıyorum bi gün yiyosam bi gün yiyemiyorum gerçi ama kendimi tanıyamıyorum bazen kilo alımı nasıl olcak bilmiyorum bi öncekinde doktor en fazla 12 kilo hak veriyorum demişti :):)

Merhaba canım normal diye biliyorum ben sonradan kapatıyor arayı bebiş canını sıkma kalp atışını duyduysan ne güzel darısı başımıza :):)

gec dollenme olmustur ona cok takilma ilerleyen gunlerde zaten bebisler o arayi kapatiyor masallh hayirli olsun

Masallah canım :KK68:

Hayırlı olsun canım <3 geç döllenmedir belki tarihler tam tutmuyor sata göre olunca canım endişelenme :KK200:

Ultrasona göre dikkate al,5+3 kalp atışı çok iyi bence,ben 5+2 de keseyi gorebilmistim. Bence içini ferah tut

Benimde sat a göre 8+1
Ultrasona görede 7+1. Doktor bir sorun yok dedi çok şükür.

Günaydin canlar içimi rahatlattınız çok teşekkürler iyi ki varsınız ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum regl arası uzun 8 yada 9 gün sürüyor ondan olabilir belki birde adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı demek ki geç döllenmiş kalp sesi daha duyamadık sadece görüntü kalp atış var dedi doktorum ben ekranı bakıp bakıp anlamadım :KK70:rabbim isteyenleri versin inşallah kalbi duyarsınız

graphblues graphblues ekranda onu görmüşsen yeter. Bir sonrakinde sesini de duyarsın inşaallah. Allah ım evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım. İsteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar moralim çok bozuk bu iş yerinde yapamıyorum çok yoruluyorum çok zorlanıyorum sanırım çıkmam gerek ama aileme çevreme mahçup olucam diye yapamıyorum hergünüm ağlamakla geçiyor hamile halimle herşeyi bekliyolar hasta kendi kalkamamış ben tutmadım diye azar yedim nasıl kaldırayım koskaca adamı ben? Hamile olmasamda kaldıramazdım ondan sonra kayış koptu bir adım bile gelmek istemiyorum istifa edersemde bir yıl tercih cezası yiyip bir sene sonra atanabilirim zaten bebek anca doğar büyür sizce mantıksız mı düşünüyorum

Kızlar günaydın nasılsınız:KK200: Hepimize güzel haftalar olsun ben de bi anımı anlatayım yakın zamandan:D Doktor bikaç test istedim dedi ama sabah açlığı gerektiği için o gün veremedik. Cumartesi sabahtan gittim, özel saglık sigortam var ama hamilelikle ilgili şeyleri kapsamıyor zamanında hamilelik poliçesi yaptırmadığım için. Neyse gittim kan verilecek yere ordaki hemşire kız hesapladı 22 tane test istemiş doktor 2 Bin TL tutuyor dedi:skandal::skandal:
NEEEEYYY dedim, o arada eşim arabayı parkedip geldi falan onla konuşurken benim doktorun asistanı geldi, nerde isterseniz yaptırabilirsiniz bu ekonomik krizde niye kendinizi üzesiniz devlette bile yaptırsanız olur dedi. Neyse sonra çıktık baska bi yerde yaptırdık yine az para vermedik de, 2 Bine göre baya az verdik:KK53:

Günaydin canlar içimi rahatlattınız çok teşekkürler iyi ki varsınız ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum regl arası uzun 8 yada 9 gün sürüyor ondan olabilir belki birde adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı demek ki geç döllenmiş kalp sesi daha duyamadık sadece görüntü kalp atış var dedi doktorum ben ekranı bakıp bakıp anlamadım :KK70:rabbim isteyenleri versin inşallah kalbi duyarsınız

6+2 de kalbini gördük,dün 9+3 dedi sesi kısacık dinletti, yani görsen yeter önemli olan o

Back