• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayyy kızlaaarr ben de 34+3’teyim ve nefes alamıyorum sanki artık, sürekli nefesim daralıyor, 9 kg almışım şimdiye kadar ve reflü beni çok zorluyor. Kaliteli bir gece uykusu kesinlikle yok her saat başı uyanıyorum ya su içmeye ya tuvalete 😞Dr yürüyüş ve gebe pilatesine yönlendirdi doğumu kolaylaştırmak için, bir hafta yaptım ve vücudum hemen cevap verdi.. minik minik sancılarım da var ve nst’de 1 cm açıklık çıktı. Ben de martı göremeyeceğimi düşünüyorum 😂😂😂

of öyle mi diyorsun canım yaa. şimdi kafamı karıştırdın. kesilmek ağrıdan daha mı kötü. doğru aslında bir bakıma. canım o kadar tatlı ki aşırıı korkuyorum onun için. bunu da düşünücem :)
Ya herkesin doğrusu yanlışı isteği farklıdır ama hiçbir tıbbi risk ve sıkıntı yokken durup dururken ameliyat olmak istemedim sonuçta sezeryanda bana göre basit bir olay değil büyük bir risk evet ağrı yok ama sonrası ve daha sonrası var her bebek istediğimde ameliyat olma fikri bana uzak geldi . Birde normal doğumda o an ağrıyı yaşıyorsun evet ama bebek çıktığı an herşey bitiyor doping vurulmuş gibi olmuştum ben bıraksalar koşardım o derece bi enerji geliyor :) sen gönlüne yatanı tercih et 🥰

Kizlar bugun devlete kontrole gittim tam 34 haftadayiz. Doktor hersey normal sknti yok dedi. Başi aşagi dönmüş.Bebegin kilosu 2700 olmus🙂 boyunu sordum boyunu goremiyoruz biz dedi 😀 ultrason fotosu istedim veremiyoruz dedi 😀😀 kan idrar verdim bide nst istedi nst normal cikti. Bide ebe poliklinigine yonlendirdiler kayit yaptirdim. Doguma kdr her kontrolunuzde gelin bilgilendirme yapcaz dediler. Bide ileriki haftalarda dogumhaneyi gezdirceklermis. Cok guzel anlattilar. Her gebenin dogum odasi farkli olcak sanci odanizla dogum yapacaginiz oda ayni olcak dediler. Duşunuz sicak suyunuz herseyiniz mecvut olacak dediler. Baya bi övdüler özel hastane gibi :)

Canım benim 27. gebelik haftasından beridir kasılmalar başladı o şekilde yatıyorum çıkıyordum ama en son ki kasılmalar daha fazla olduğu ve rahim kısalığı da olduğu için sevk oldum
Orda zaten psikolojim bozuldu evet.
Elimden geleni yapıyorum bebeklerim için ama zaten duygusal bir insanım kendimi toparlayamadım

Haftaya tekrar kontrolüm var.Duruma göre netleştirecez.Tabi ne kadar dururlarsa o kadar iyi ama nasıl olacak.Yürüyüş yapacak bacak ve ayaklarım pek mümkün değil görseniz ne olmuş böyle dersiniz😕
Desteğin için teşekkür ederim papatyam💕
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum artık insan doğsa da hafiflesem diyor belli bir haftadan sonra her yerin ağrıyor kocaman bir karın hareketler kısıtlı uyku yok ağrı çok 😊 Az daha dayan canım benim 💕 sen istirahat et evinde bekle süreci.evde odadan odaya hareket etmeye çalış minik minik. Birde sana masaj yapsınlar ayaklarına bacaklarına yukarı kaldır şişlik insin. Kalça ağrım çoktu sıcak havlu koy ovdur o da hafifliyor bir nebze.son iki üç haftaya alır gibi geliyor bana. 38-39da alır gibi ne dersin. Doktor bilgi verince bizede söyle.

Kizlar bugun devlete kontrole gittim tam 34 haftadayiz. Doktor hersey normal sknti yok dedi. Başi aşagi dönmüş.Bebegin kilosu 2700 olmus🙂 boyunu sordum boyunu goremiyoruz biz dedi 😀 ultrason fotosu istedim veremiyoruz dedi 😀😀 kan idrar verdim bide nst istedi nst normal cikti. Bide ebe poliklinigine yonlendirdiler kayit yaptirdim. Doguma kdr her kontrolunuzde gelin bilgilendirme yapcaz dediler. Bide ileriki haftalarda dogumhaneyi gezdirceklermis. Cok guzel anlattilar. Her gebenin dogum odasi farkli olcak sanci odanizla dogum yapacaginiz oda ayni olcak dediler. Duşunuz sicak suyunuz herseyiniz mecvut olacak dediler. Baya bi övdüler özel hastane gibi :)
Ne güzel imkanları varmış, neresi canım bu hastane?

Neler yapıyosunuzzzz nasıl gidiyorr baya sessizleşti grup 🥲 ben de 34+4üm bugün ama şu ana kadar sancım vs olmadı hiç, cumartesi doktora gidicem bakalım bebiş ne durumda 🥰🥰
Valla öğlene kadar yattım kahvaltı yaptim yapacak iş uğraş bulamadım uzaniyodum 5 gibi yine uyumuşum nnxnxnxnnxjxnxnx grip var üstümde terlemişim de iyi gelir umarım 😅 şimdi yine midem yanıyor acıkmışım gidip tıkınıcam 🤭🤭🤭 benim de sancı yok veya var ben anlamiyor da olabilirim 😂

Kızlar ikiz gebe olan varmı 34.haftaya girdim
İnanın öyle zor ağır geçiyor ki😥

28 gündür hastanede yatıyordum.Refakatçi alınmadığı için artık ihtiyaçlarımı gideremiyodum.
bütün riski göze aldım diye imza attım dayanamadım Ailemin yanına Kayseriye geldim
Psikolojik ve bedenen öyle bitiğim ki birinin yardımı olmadan yürümem imkansız.Bildiğiniz kalça çıkıklığı var gibi yürüyorum.Siyatik belası 😥Ayaklarım şişti balon gibi

Sürekli ağlıyorum istemsizce.Bebeklerimin yeri daraldı tabi hareketini hissetmesem hemen telaşe kapılıyorum
Dün gece karnım bildiğiniz beton taş gibiydi kaburgalarıma yapışmış nefes alamadım 10 dk kendime gelemedim nasıl baş edeceğim korkuyorum Gün içinde zaten kasılmalar haddinden fazla.Doktor normal dedi ikiz Gebelik sonuçta diye
Anne olmak gerçekten çok zormuş😥😥😥
Canım benim bebiş tüp bebek bi de hareket kısıtlamam vardı siyatik ağrım oldu dayanılmayacak derecede kötüydüm doktorum en fazla fizik tedavi önerebilirim dedi. Neler neler araştırdım tedavisi yok zaten. 1 hafta her gün sıcak su torbası uyguladım ağrıyan bölgeye bir de siyatik ağrı egzersizleri yaptım her gün. Geçeceğine ihtimal vermezken o kadar iyi geldi ki bütün ağrım kesildi. Sana da çözüm olur mu bilemem bi dene istersen 🙏🏻

Valla öğlene kadar yattım kahvaltı yaptim yapacak iş uğraş bulamadım uzaniyodum 5 gibi yine uyumuşum nnxnxnxnnxjxnxnx grip var üstümde terlemişim de iyi gelir umarım 😅 şimdi yine midem yanıyor acıkmışım gidip tıkınıcam 🤭🤭🤭 benim de sancı yok veya var ben anlamiyor da olabilirim 😂
Sen = ben dndjsjwjwkkslsf sürekli tıkınıyorum ya bazen sırf bişeyler yemiyim diye uyumaya çalışıyorum🥲🥲 geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bir an önce 🥰🥰

Mersin şehir hastanesi. Valla bende sasirdim. Insallah anlattiklari gibidir 😀
Ankara Etlik Şehir hastanesinde de aynı imkanların olduğunu anlatmışlardı rapor için gittiğimde. Planlı sezeryan olacak olmasaydım kaçırmazdım o hastaneyi 🤭 Sancıyı kendi odanda çekerek doğum yapacak olman çok güzel bence. Kimseden etkilenmemiş olacaksın. Yanında refakat eden bir yakının da olabilecek hem. Pilates topu bile oluyormuş odalarda.

Neler yapıyosunuzzzz nasıl gidiyorr baya sessizleşti grup 🥲 ben de 34+4üm bugün ama şu ana kadar sancım vs olmadı hiç, cumartesi doktora gidicem bakalım bebiş ne durumda 🥰🥰
Hastalıkla boğuşmaca nefes darlığı 😌 kontroller derken gecio vakit ben bugün gittim dün acile gitmiştim hastayım diye nerdeyse doguruyon diceklerdi 🤣 kendi doktoruma gittim çok şükür birşeyi yok bebisin ilk nst deneyiminide yaptık ❣️

Mersin şehir hastanesi. Valla bende sasirdim. Insallah anlattiklari gibidir 😀
Bursa şehir hastanesi için de bu tarz bir şey demişlerdi. Biri gelip iyi anlatiyo biri kötü nsnxnsnxnnx ben de gidecegim devlet hastanesi okeylemezse şehir hastanesine gidicem doğuma sanırım 😅
Sen = ben dndjsjwjwkkslsf sürekli tıkınıyorum ya bazen sırf bişeyler yemiyim diye uyumaya çalışıyorum🥲🥲 geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bir an önce 🥰🥰
Yani geçti gibi ama tam atamadım bı turlu geçer inşallah ndnxnxndkjdks

Kızlar idrar kültürü sonucu çıkmış bakteri uremedi diyo. Enfeksiyon yok demek mi bu acaba? Fitili kullanmaya devam mı etmeliyim kafamı çok karıştırdı doktor ya. Kültür sonucu çıkınca mı gitmeliyim yoksa fitili bitirip(6tane) öyle mi gitmeliyim acaba 🙂↕️ gerçi sonuca göre kullan deseydi hemen vermezdi fitili neyse kullanayım öyle giderim nxnxjxnxknx çok çelişki içindeyim

Ankara Etlik Şehir hastanesinde de aynı imkanların olduğunu anlatmışlardı rapor için gittiğimde. Planlı sezeryan olacak olmasaydım kaçırmazdım o hastaneyi 🤭 Sancıyı kendi odanda çekerek doğum yapacak olman çok güzel bence. Kimseden etkilenmemiş olacaksın. Yanında refakat eden bir yakının da olabilecek hem. Pilates topu bile oluyormuş odalarda.
Ayy insallah plates topu ve refakatci detayi burdada vardirr 😀😍 cok önyargiliydim kotu muamele görcem diye bakalim yanilirim. Heepimize super dogumlar nasip olsun

Bursa şehir hastanesi için de bu tarz bir şey demişlerdi. Biri gelip iyi anlatiyo biri kötü nsnxnsnxnnx ben de gidecegim devlet hastanesi okeylemezse şehir hastanesine gidicem doğuma sanırım 😅

Yani geçti gibi ama tam atamadım bı turlu geçer inşallah ndnxnxndkjdks
Evet olumsuz yorumlarda var malesef şansimiza artik 😃

Kızlar idrar kültürü sonucu çıkmış bakteri uremedi diyo. Enfeksiyon yok demek mi bu acaba? Fitili kullanmaya devam mı etmeliyim kafamı çok karıştırdı doktor ya. Kültür sonucu çıkınca mı gitmeliyim yoksa fitili bitirip(6tane) öyle mi gitmeliyim acaba 🙂↕️ gerçi sonuca göre kullan deseydi hemen vermezdi fitili neyse kullanayım öyle giderim nxnxjxnxknx çok çelişki içindeyim
Uremedi diyorsa temiz cikmistir. Vajinal enfeksiyonun varsa idrar tahlillerinde oyuzden enfeksiyon cikiyordur

Back