hayirli olsun bebisi gelenlere benimde 25 temmuz sat... bende bi bes gun once lekelenme yasadim ama bebek iyi sukur onun harici ne bulanti nede bas donmesi hic bir sorun yasamadim

Kuzum normalde evham yapmam ama bu ağrı çok fena normal gaz sancısı değil ya inşaallah bi şey olmasında ben ağrı çekmişim çok sıkıntı değil bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil

Merhaba ben de ilk 6 hafta deli gibi gaz sancısı ve kabızlık çekenlerdenim. Hala devam ediyor. Hiç bi şey olmuyor merak etme. Kasık ağrım bile oluyordu benim bıçak saplar gibi. Doktor rahim genişliyor olur demişti. Dert etme.

Günaydın kızlar iyisinizdir inşallah :KK200:

Günaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardan :KK43: canım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin

Bugün dayanamadım kontrole gittim
Bebeğin kalbi durmuş
Bir daha gruba girmeyeceğim
Listeden de silerseniz kim konu sahibi olursa çok sevinirim
Bir boş
Bir kimyasal
Bir de kalp durması
Çaresizim artık
Herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşallah
Canımmm çokk ama çook üzüldümmm. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla en kısa zamanda inşallah hamile kalırsın. Ne yazıcamı bilemedim.

Merhaba ben de ilk 6 hafta deli gibi gaz sancısı ve kabızlık çekenlerdenim. Hala devam ediyor. Hiç bi şey olmuyor merak etme. Kasık ağrım bile oluyordu benim bıçak saplar gibi. Doktor rahim genişliyor olur demişti. Dert etme.
Şimdi daha iyiyim canım çok şükür kanama olmadığı sürece sorun yok diyorum kendi kendime

Bende sabah bulantisindan korkuyodum, hazırlanıp ise gitmek ders anlatmak aç aç imkansız olurdu.benim yemek yedikten sonra öğlen başlıyor gece uyuyana kadar. Herkeste ayrı oluyo demekki
Mahvoluyorum sabahları işe gitmek asla istemiyorum ama mecburuz işte napalım

Kızlar günaydın, umarım hepiniz iyisinizdir. Ve bebekler de tabii.
Benimde mide bulantılarım çoğaldı , tam 8 haftalık oldum mide bulantılarım çoğaldı. Ekşi şeyler yedikçe geçiyor.
Limonlu çok açık çay, yeşil elma ve kraker tüketiyorum. Hele ki çalışan bir anne adayı olunca işin dahada zor.

Kızlar selam, nasıl gidiyor? Ben cumartesi kontrole gittim cok sükür yolunda hersey, simdi 12. Hafta icin perinatolog arıyorum :)

Back