- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 34
Benim de sat 2 şubattı şubatın 28
hadi hayırlısı olsun canım yarın haberleşiriz..Güzel sonuç alırsın inşallah :)
hemen yazıcam zaten önce enabız dan bakıyorum sonuca heyecandan, sonra doktorun yanına gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sat 2 şubattı şubatın 28
hadi hayırlısı olsun canım yarın haberleşiriz..Güzel sonuç alırsın inşallah :)
ay evet aynen öyle... kimseye demiyorum bişey belli olana kadar..
Benim ailem ve bir tane arkadaşım biliyor. Arkadaşıma da dün söyledim. Bizimki tüp bebekle olduğu için herkes bekliyordu.ay evet aynen öyle... kimseye demiyorum bişey belli olana kadar..
Aynı durumdayız.... tüm sülalem olmasa da ailemiz ve bir arkadaşım biliyor ama bütün sülale de haber bekliyor tabii..Bencede söyleme benim aylardir beklenen bir bebek oldugu icin tum sulalem duydu simdi olmazsa ne diyecegim diye dusunuyorum
Hem de nasıl endişeli bir süreç... kalp atışını görsek rahatlıycaz ama arkadaşım diyor ki doğurana kadar hatta doğurduktan sonra bile endişelerin bitmeyecek.
Enabız ne acaba? Benim de çarşamba günü testim var.hemen yazıcam zaten önce enabız dan bakıyorum sonuca heyecandan, sonra doktorun yanına gidiyorum
Enabız ne acaba? Benim de çarşamba günü testim var.
Baktım canım gördüm :) ben. Bir kaç yıldır. yurtdışında yaşadığım için kaçırmışım onu.burda söyleyince bişey olur mu bilmiyom internetten bi bak sen bütün sağlıkla ilgili bilgiler çıkıyor.
Aynen kesinlikle.. benim doktorum kan degerlerimi baktirtmiyor strese girmiyeyim diye bugun dayanamadim saglik ocagina gittim
Bir de doktorum dedi hem kese hem bebek icin ayri ayri gelme geldiginde ikisi birden gorelim daha cok stres olursun diyor ama boyle de stresliyim
Ben de ilk sonucumu 28 şubatta aldım. 6 gün sonra testi tekrar etmek istedi doktorum.Aynen kesinlikle.. benim doktorum kan degerlerimi baktirtmiyor strese girmiyeyim diye bugun dayanamadim saglik ocagina gittim
Bir de doktorum dedi hem kese hem bebek icin ayri ayri gelme geldiginde ikisi birden gorelim daha cok stres olursun diyor ama boyle de stresliyim
Doğru... Çok sabırsızım, çoook heyacanlıyım, mutluyum, endişeliyim, korkuyorum kaybetmekten... Hepsi birarada.söylemesi kolay ama akışına bırakmamız lazım yoksa bu aylar geçmezzz
İnşallah canm☺Çok sevindim .... bende yarın kan vericem değerin yükselip yükselmediğine bakacak doktor.
İnşallah güzel haberle gelirim kasım annesi olurum
Teşekkür ederim. Darısı isteyenlere inşallahhhÇok sevindim canım senin adına hayırlı olsun
Merhaba Yelek benimde Sat 2 Şubat’tı aynıyız demek. Bende pazartesi gidicem doktora inşallah kalp atışını duyarız
Aaa ne kadar güzel, değişik bir durumdayız. Hangi pazartesi gideceksin? Bir sonraki mi? Ayın 11’i oluyor.
Benim ilk oğlumda tüp bebekti. Tüp bebekte progeston takviyesi veriyorlar ama merak etme 1 kaç saat gecikme ile bir şey olmaz. Kalbini ferah tut. İnşallah sağlıkla bebişini kucsğına alırsın.
11 Mart Pazartesi gideceğim doktora. 5+2 olacak o zaman. Kalp atışını duymayı umuyorum ama bellide olmaz☺
Sen 6 Mart’ta gittiğinde sadece keseyi görebilirsiniz bence haftaya anca bebiş görünür diye tahmin ediyorum. Bana dr bugünden için gel ama sadece keseyi görürüz demişti. Bende bir hafta sonra geleyim kalp atışınıda dıyarım dedim tamam dediÇok sağol cnm. Ben de 6 Mart ve 20 martta doktora gideceğim. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Bebek ne zaöan görünüyor ultrasonda?
Ayyyy ne güzel :) bana da kan tahlilş dediler aslnda ama ben merak da ediyorum ultrason olur mu diye. 28 şubatta kan tahlili yapılmıştı. Sana tekrar kan tahlili yapalım dendi mi?Sen 6 Mart’ta gittiğinde sadece keseyi görebilirsiniz bence haftaya anca bebiş görünür diye tahmin ediyorum. Bana dr bugünden için gel ama sadece keseyi görürüz demişti. Bende bir hafta sonra geleyim kalp atışınıda dıyarım dedim tamam dedi