Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137

Eklentiler

• 1000004451.webp
    1000004451.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlarr merhaba. Detaylıyı yaptırdım çok şükür sıkıntılı bir durum çıkmadı. Şeker yüklemesinide doktorum tokluk bakmak istedi. Kahvaltıyı bol tatlılı yap 1 saat sonra kan ver dedi. Zaten tatlı çok severim. Ballar pekmezler reçeller çikoaltalar hamurişleri yüklü bi kahvaltı yaptım. 1 saat sonra kan verdim. 115 çıktı değer. Doktorum gayet iyi başka bişeye gerek yok dedi. Level geçmiş gibi hissediyorum kendimi😁. Şekeride atlattık 32 hafta raporunu alıp işten çıkmak için gün saymaya başladım. Bu arada bende alışverişin çoğunu tamamladım gibi. Bebişin kıyafetlerini yıkamak için siveno aldım tavsiyeler üstüne. Ama bana çok bitki kokuyo geldi ben rahatsız oldum sanki granül sabun tozları daha güzeldi. Zaten okadar çok şey yıkadımki şişenin dibinde kaldı. İkinciye granül alacağım galiba. Biberondada phılıp avent düşünüyorum çoğunuz gibi ama ben numarasına karar veremedim tam olarak kaç numara hangi modeli aldınız. Hemen doğar doğmaz kullanmalıklı ileriye dönükmü aldınız paylaşırsanız sevinirim💕

Yok yok korkma canım. En son dün akşam 10da su içtim. Bak saat kaç oldu ne yemek ne su yok ama midem bulanmadı. Bildiğin limonlu soda ama asitsiz 🤤😋
Ben 2020 de yaptırdım kuzum ilk gebeliğimde limonlu soda gibi değil bildiğin şerbetli. 9 ay hiç kurmadım midem bulanmadı ama o şeker yüklemesinden kustum tüm gün hiç bişey yiyemedim ağır geldi bana baya elim ayağım titredi hep😔

Bende de detaylıca direk cikti serklaj oldum alttan baktı değil.mi eğer alttan bakmadiysa mutlaka oradan kontrol gerekiyir
Alttan bakı ile oldu evet serklajın da riskli olduğu ve tam etkili olmadığı haftalar dedi. Kısalma olmadığı için istirahat progesteron başladı. Çok geçmiş olsun size de

Ya ben de sağım makinesi değil de gümüş kapak alırım gibime geldi :) benim ablam sağım makinesini kiralamıştı yıllarrr öncee. Arkadaşlarım da kullanmadı hiç. Kafamı kurcalayan bi konu daha al bakalım 😂😬
Gümüş kapak hiç kullanmadım ben ama arkadaşlarımdan çok kullanan oldu. Sağım makinesi benim çok işime yaradı hem sütümü arttırdı hem de işe başladığım için çok fazla kullandım ama herkesin ihtiyacı olmuyor anladığım kadarıyla

Ben 2020 de yaptırdım kuzum ilk gebeliğimde limonlu soda gibi değil bildiğin şerbetli. 9 ay hiç kurmadım midem bulanmadı ama o şeker yüklemesinden kustum tüm gün hiç bişey yiyemedim ağır geldi bana baya elim ayağım titredi hep😔
Hadi ya 😕 fotoğraf atmıştım şayet şansına o gelirse korkma ama başka bi içecek gelirse ona bi şey diyemiyorum 🤲🫣

Gümüş kapak hiç kullanmadım ben ama arkadaşlarımdan çok kullanan oldu. Sağım makinesi benim çok işime yaradı hem sütümü arttırdı hem de işe başladığım için çok fazla kullandım ama herkesin ihtiyacı olmuyor anladığım kadarıyla
Krem yeterli oluyor mu peki canım gümüş kapak yerine? Tabi herkesin vücudu farklı biliyorum ama işlev olarak 🤤🥰

Back
X