- 11 Aralık 2024
- 106
- 64
- 13
- 30
Yani zaten hekimler genellikle sezeryan doğuma bir sebep bulduğu için bu bir şey değiştirmeyecek..Kızlar sağlık bakanlığı planlı sezeryanı yasaklamış duydunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani zaten hekimler genellikle sezeryan doğuma bir sebep bulduğu için bu bir şey değiştirmeyecek..Kızlar sağlık bakanlığı planlı sezeryanı yasaklamış duydunuz mu
Sabah şeker yüklemesine gidiyorum kızlar dua edin şu yulafınıza![]()
![]()
Ben lierac, shea butter kullanıyorum. Kakao yağı da ekleyeceğim yazınKızlar çatlak kremi kullanan var mı?
Şİmdi içtim canım. Gayet iyi korktuğum kadar kötü değildi tadı. Hatta çok iyi geldi
Biooil kullanıyorum benKızlar çatlak kremi kullanan var mı?
Güzel haberler gelsin inşallah hadi bakalıö atlattınŞİmdi içtim canım. Gayet iyi korktuğum kadar kötü değildi tadı. Hatta çok iyi geldi![]()
Çok sağol latteciğimGüzel haberler gelsin inşallah hadi bakalıö atlattın![]()
Aa çok sevindim. Benim korkulu rüyam olur kendisi görünce bi yazıp durumunuzu sormak istedimŞİmdi içtim canım. Gayet iyi korktuğum kadar kötü değildi tadı. Hatta çok iyi geldi![]()
Doktorum evde 3 gün ölçüm yap gerekirse yaparız dedi .Çok sağol latteciğimsen yaptıracak mısın canım
Yok yok korkma canım. En son dün akşam 10da su içtim. Bak saat kaç oldu ne yemek ne su yok ama midem bulanmadı. Bildiğin limonlu soda ama asitsizAa çok sevindim. Benim korkulu rüyam olur kendisi görünce bi yazıp durumunuzu sormak istedim![]()
Oh oh maşallah sevindim canımDoktorum evde 3 gün ölçüm yap gerekirse yaparız dedi .
Bende öyle yapıyorum bugün 3. Günüm güzel cıkıyo değerlerim yaptırmıcam galiba![]()
Ya benim sadece dün bi tık yüksek cıktı akşam toklugum pilav ve börek yedim söylemesi ayıp mevlütteydimOh oh maşallah sevindim canımben zaten hergün tatlı çikolata yediğim için bunda da bimsakınca görmedi doktorum bizde şeker genetik olunca bi de
![]()
Ben 2020 de yaptırdım kuzum ilk gebeliğimde limonlu soda gibi değil bildiğin şerbetli. 9 ay hiç kurmadım midem bulanmadı ama o şeker yüklemesinden kustum tüm gün hiç bişey yiyemedim ağır geldi bana baya elim ayağım titredi hepYok yok korkma canım. En son dün akşam 10da su içtim. Bak saat kaç oldu ne yemek ne su yok ama midem bulanmadı. Bildiğin limonlu soda ama asitsiz![]()
Alttan bakı ile oldu evet serklajın da riskli olduğu ve tam etkili olmadığı haftalar dedi. Kısalma olmadığı için istirahat progesteron başladı. Çok geçmiş olsun size deBende de detaylıca direk cikti serklaj oldum alttan baktı değil.mi eğer alttan bakmadiysa mutlaka oradan kontrol gerekiyir
Gümüş kapak hiç kullanmadım ben ama arkadaşlarımdan çok kullanan oldu. Sağım makinesi benim çok işime yaradı hem sütümü arttırdı hem de işe başladığım için çok fazla kullandım ama herkesin ihtiyacı olmuyor anladığım kadarıylaYa ben de sağım makinesi değil de gümüş kapak alırım gibime geldi :) benim ablam sağım makinesini kiralamıştı yıllarrr öncee. Arkadaşlarım da kullanmadı hiç. Kafamı kurcalayan bi konu daha al bakalım![]()
Hadi yaBen 2020 de yaptırdım kuzum ilk gebeliğimde limonlu soda gibi değil bildiğin şerbetli. 9 ay hiç kurmadım midem bulanmadı ama o şeker yüklemesinden kustum tüm gün hiç bişey yiyemedim ağır geldi bana baya elim ayağım titredi hep![]()
Krem yeterli oluyor mu peki canım gümüş kapak yerine? Tabi herkesin vücudu farklı biliyorum ama işlev olarakGümüş kapak hiç kullanmadım ben ama arkadaşlarımdan çok kullanan oldu. Sağım makinesi benim çok işime yaradı hem sütümü arttırdı hem de işe başladığım için çok fazla kullandım ama herkesin ihtiyacı olmuyor anladığım kadarıyla