Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Yok canm gitmen daha iyi oldu hiç öyle düşünme herseyin yolunda olduğunu gördün.
Kendine zehirde etme hiç bi sıkıntısı yok bebeginin rabbimin izniyle bak göreceksin
İnşallah canım inşallah kendi doktoruma gittim sonucu göstermeye, bana güven sıkıntı yok biz downlarda kemik görmüyoruz dedi .rahatlattı ama ana yüreği işte

Kızlar merhaba,
Dün lekelenmem oldu uzun zaman sonra ve doktoruma gittim. Rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu fakat hunileşme başlangıcına benzer görünüm olduğunu söyledi. 1 hafta rapor vardı, pazartesi tekrar bakacak, şimdilik çoğunlukla yatıyorum dünden beri veya oturuyorum. Canım çok sıkıldı ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Kızım için dualarınıza talibim 😞

Kızlar merhaba,
Dün lekelenmem oldu uzun zaman sonra ve doktoruma gittim. Rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu fakat hunileşme başlangıcına benzer görünüm olduğunu söyledi. 1 hafta rapor vardı, pazartesi tekrar bakacak, şimdilik çoğunlukla yatıyorum dünden beri veya oturuyorum. Canım çok sıkıldı ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Kızım için dualarınıza talibim 😞
Cok gecmiş olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah sağlıkla zamanında gelsin

Çok sevindiiiim geçmiş olsuun sağlıkla gelsin inşallah ❤️🧿🧿 Bizim de güzel geçti, böbrekte hafif bir genişleme var ama erkek bebeklerin çoğunda oluyor dedi, fetal dna testi sonucu da iyi olduğu için bunu pek önemsemiyorum dedi, sonraki kontrollerde bakılacakmış durumuna. İnşallah hep güzel haberler alalım🙏🏻🙏🏻
Yaa ikimiz de benzer şeyler duymuşuz. Allah beterinden korusun, böbrek işi geçicidir ben eminim içimiz rahat olsun❤️❤️

Kızlar merhaba,
Çok çok geçmiş olsun canım 🙏🙏🙏

Kızlar kızlar gelemm mi :halay::dondurma:
Gümüş kapak ve sağım makinası sizce alınmalı mı elimizin altında olsun yoksa doğumdan sonra gidişata göre mi hareket edilmeli?
Sağım makinesi yüksek oranda ihtiyaç oluyor. Bebek tam memeyi boşaltamadığında fazla süt rahatsız ettiği için sağmak gerekebiliyor. Gümüş kapak gidişata göre karar verilebilir🥰 önce lanolin gibi kremler yeterli olabiliyor

İlk.oglumu hatirlamiyorum ama içeriğini bilmezken büyük olasılık Prima kullanmisimdir sızdırma olarak sıkıntı yaşamadım ama malz temiz olmadığını öğrendim.. ikincisinde hastane Can bebenin temiz olduğunu yoğunbakimda olan yavrulara da bunu tavsiye ettiklerini ogrenmistim direk canbebeyle başladım sonradan piyasadan kalktı gayet memnundum.. üçüncüde sleepy denedim ama sızdırdı molfixe geçtim aynı şekilde devam ediyorum.. ıslak mendil olarak en küçüğüme hala molfix yenidoğan kullaniyorum bazen sleepy ninkini de alıyorum hangisi uygunuma gelirse stokluyorum mecbur 🤣
Pişik kremi ben çocuklarımda hic kullanmadim bir kaç kez ancak kullandım bı kere çok kötü olmustu ve panik olmuştum çünkü ciğer gibiydi🙄 eczane sudocrem ve Bepanthol baby i karıştırıp sur demişti hemen etkilemişti çok kullanmadığım için içeriğini de dikkate almamıştım doğrusu direk geçsin kafasıyla🤣
Pisik ben de hic kullanmadim. Ama bir kere bizim de dediginiz gibi olmustu doktorum domatesi kesin bezden ayirana kadar demisti. Nasil kipkirmizi ve kabarikti. Asidik seylerden olabiliyor o

Gümüş kapak ve sağım makinası sizce alınmalı mı elimizin altında olsun yoksa doğumdan sonra gidişata göre mi hareket edilmeli?
Ben sağım makinesi almıcam gereksiz geliyor. Alan tüm arkadaşlarımınıi duruyor diyebilirim. Gümüş kapak öneren var. temudan bakıcam Türkiye’de çok pahalı olmuş

Bi ütü yapiyim dedim ordan yürüyüşe çıktım geldim. Belim tutuldu un çuvalı gibi yatıyorum. Osteocare kullanıyorum neden böyle oluyo ki anlamadım

Kızlar Demir ilacı olark ne
Gümüş kapak ben ilk bebegmde çok faydasni görmedim ama kesnlkle süt sagma makinesi şart canım, çok faydası oluyor.

Kızlar merhaba bugün detaylıdan çıktım burun kemiği 5.33mm çıktı açıkçası beni baya korkuttu sizlerin kaç çıktı
Benimde böyle çıktı, amniyosentez önerdiler.
Ama ben öncesinde nıpty testi yaptırdım sonucum temiz. Ayrıca ek olarak ense kalınlığı, ve iç organlarda da başka belirti yok. O yüzden içim rahat. Forumda da bir çok kişiye söylenmiş bu, eğer diğer belirtileri yoksa, fındık burunlu bebeniz olacak 😍

Benimde böyle çıktı, amniyosentez önerdiler.
Ama ben öncesinde nıpty testi yaptırdım sonucum temiz. Ayrıca ek olarak ense kalınlığı, ve iç organlarda da başka belirti yok. O yüzden içim rahat. Forumda da bir çok kişiye söylenmiş bu, eğer diğer belirtileri yoksa, fındık burunlu bebeniz olacak 😍
Senin değer kaç çıkmıştı ? Benimde başka sıkıntı görülmedi kalpte parlaklık yada farkli bir durum 11. . Haftada nazal kemik gözlendi ense 1.7 idi ama yine içim içimi yedi sırf bunun için gitmek istemiyordum detaylıya keşke gitmeseydim.

Back
X