- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 34
Kasık batmaların var benim. Adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor
benim de kasık ağrılarım bi anda oluyor,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasık batmaların var benim. Adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor
Kızlar merhaba. Ben de Kasım annesi olacağım Allah'ın izniyle. Araya araya buldum nihayet bu topiği 25 ocak benim sat. Ama 21. Gün yumurtlama oldu. Yani geç döllenme. 25 şubatta bata 2 kala değerim 46 , 27 şubatta 121 çıktı. Tekrar kan vermedim. Yarın sabah doktor randevum var. Inşallah güzel haberler alırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herkes sağlıkla kucağına alsın mucizesini inşallah
Bugün gittim. Karından baktı. Zorla da olsa keseyi gördü şükür sat 25 ocak ama geç yumurtladığım için 4 haftalık dedi doktor. 10 gün sonra kalp atışı nasipse. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz....
Bende de keseye benzer bir şey görüyorum ama net konuşmak için cumartesi gel dedi. Kalınlaşma gördü sadece. Sizin beta hcg değeriniz neydi ?Bugün gittim. Karından baktı. Zorla da olsa keseyi gördü şükür sat 25 ocak ama geç yumurtladığım için 4 haftalık dedi doktor. 10 gün sonra kalp atışı nasipse. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Valla baktı baktı zorladı ve keseyi gördü .bana da gösterdi ama ben karartı dışında bi şey görmedim tabiiBende de keseye benzer bir şey görüyorum ama net konuşmak için cumartesi gel dedi. Kalınlaşma gördü sadece. Sizin beta hcg değeriniz neydi ?
Bugün gittim. Karından baktı. Zorla da olsa keseyi gördü şükür sat 25 ocak ama geç yumurtladığım için 4 haftalık dedi doktor. 10 gün sonra kalp atışı nasipse. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
daha vakit var sonra dolar buralar :))
bata bir kaldı... 2 kala sabah test yaptım negatifti.. kasıklarda hiç hareket yok acayip bel ve sırt ağrım var.. bir umut erken yaptıysam diye, gelmezse diye bekliyorum bakalım :)ah bi dolsaa inşallah
Yumurtlama gerceklestikten kac gun sonra kasikda agri ve batmalariniz oldubenim de kasık ağrılarım bi anda oluyor,
Yumurtlama gerceklestikten kac gun sonra kasikda agri ve batmalariniz oldu
Canım b3nde beta yağ yaptırdım 608 cıktı ertesi sabah tekrar yaptırdık 882 cıktı artışı normal demi:)bugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
Hayırlı olsun canım bende pkoluyum:) ve hamileyim:)ilk defa femara kullandım,femara ile hamile kaldım. SAT 29 kasım, doktor kontrolüyle gördüğümüz sonuç sanırım iki kere çatladı yumurtam. doktor kontrolünden sonra yumurtan çatlamış regl olabilirsin dedi doktor. bende PKO olduğu için regl de olmadım doktora da gitmedim. 2-3 gündür göğüs hassasiyetim olunca ; galiba regl olamıyorum ondan böyle dedim, adet söktürücü versin diye gittim doktora ve hamileymişim.
3 martta 554 çıktı adet olmam gereken günde idrar testi çift çizgi çıkınca kan verdim. Benimde görür gibi oldum dedi ama net bir şey için cumartesi çağırdı.Valla baktı baktı zorladı ve keseyi gördü .bana da gösterdi ama ben karartı dışında bi şey görmedim tabii
25 şubat 46
27 şubat 121 'di değerim.yani bugün 1000 i geçmiştir benim.
Senin değer kaç?
Inşallah sağlıkla atlatırız canım. Benim sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Sen daha öndesindir bu yüzden. Kesin görünür kese cuma günü . Güzel haberlerle gel inşallah ☺çok sevindim maşallah ., benim da sat 28 ocak çok yakınız ben de cuma günü gidecem keseyi görmeye, şu 3 ayı atlatsaydık
Ertesi sabah değil de 2 gün sonra kan verseydin keşke. Bu şekilde anlaşılmaz ki bence. AMa inşallah yolundadır her şey bu arada ben de pcoluyum.Canım b3nde beta yağ yaptırdım 608 cıktı ertesi sabah tekrar yaptırdık 882 cıktı artışı normal demi:)
Ne zaman gittin doktora canım?3 martta 554 çıktı adet olmam gereken günde idrar testi çift çizgi çıkınca kan verdim. Benimde görür gibi oldum dedi ama net bir şey için cumartesi çağırdı.
4 mart akşamı öğrendim. 5 martta doktora gittim. Doktor tekrar kan testi yaptır demedi ama ben sağlık ocağına kan vereyim mi yarın ?Inşallah sağlıkla atlatırız canım. Benim sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Sen daha öndesindir bu yüzden. Kesin görünür kese cuma günü . Güzel haberlerle gel inşallah ☺
Ertesi sabah değil de 2 gün sonra kan verseydin keşke. Bu şekilde anlaşılmaz ki bence. AMa inşallah yolundadır her şey bu arada ben de pcoluyum.
Ne zaman gittin doktora canım?
3 mart 554
5 mart 1100
7 mart 2200
9 mart 4400 diye bi hesap yapsak cumartesi kesin görünür zaten :)) güzel haberlerle gel inşallah
554 değerinden sonra kan vermediysen ben olsam yarın verirdim.4 mart akşamı öğrendim. 5 martta doktora gittim. Doktor tekrar kan testi yaptır demedi ama ben sağlık ocağına kan vereyim mi yarın ?