Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay ben nerelere gidem ya🤣🤣 kocam cok uslu basliymis kayinvalidemler hep oyle anlatir. Ailede lakabi paşa hala🤣 umarim babasina ceker ya sadece cok anneciymis kaynanam tuvalete kucagimda girdigimi bilirim der sjjdjd
Hahahaah her çocuk öyle olacak diye bisey yok canimm sizin ki uslu sakin olur insallah 🤩

Esim diyor ki bunu kiyip askere de yollayamam benim gibi bedelli yapar. Dugunu ayri dert🤣 bi de sunnet dugunu filan istemezsin di mi diyor sjdjdjd YOOO DEDİM BEN OGLUNA SUNNET YAPAMADİ Mİ DEDİRTİRİM 😛😛
Ohooo erkek analığı mode onnn olmuş çoktan. O değil tahminimiz tutmadı ya🤣🤣🤣. Birde belirtiler bana yakındı benimde gönlümden kız geçiyordu tüm doğru bildiklerimi unuttum şuan 🤭
Ya gerçekten bak erkek anneliği eminim muhteşemdir ama evlenince kaybederim oğlumu gibi geliyor. (Not bir yengeç 🦀)

Kızlar merhaba. 8+3 hamileyim. İki üç gündür mide bulantım kesildi ki aşırı vardı. Belirtilerimde azalma hissediyorum. Çok üzgünüm aşırı kafama taktım. Yarın hastaneye gideceğim ama gitmeye bile korkuyorum kötü bir şey duyarsam diye

Benim 9.haftada başladı canım hemen bayram sonuydu her gün olmasada leke oluyordu kesilmesi tamamen 10günü buldu ama full yatıyorum
Sizde de kanama alanı falan yoktu.doktor ne demişti. Bana hiç birşey söylemiyorlar. Zaten hali hazırda aşılama ile gebe kaldığım için duphaston kullanıyorum günde 2 kez ona devam dediler. Sizin gibi kalkmaman lazım vs hiç birşey demediler. Doktorumu sorgulamaya başladım. İğne kullanan fitil kullananlar falan var çünki

Kızlar merhaba. 8+3 hamileyim. İki üç gündür mide bulantım kesildi ki aşırı vardı. Belirtilerimde azalma hissediyorum. Çok üzgünüm aşırı kafama taktım. Yarın hastaneye gideceğim ama gitmeye bile korkuyorum kötü bir şey duyarsam diye

bu belirti konusunda kendimizi çok dinliyoruz ama burda belirtisi devam etmeyip ki bende de çok oldu göğüs hassasiyetim bazı günler hiç olmadı ama ultrasonda sıkıntı olmadı.
Bazende hiç farketmeden gebeliği sonlananlar oldu. Yani bir kayıp olsa bile kanımızdaki hormon bir anda sıfırlanmadığından sıkıntılı bir durumda belirti yaşamaya devam edebiliyoruz.
O yüzden kendini boşuna sıkıntıya sokma. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır.

Kızlar ya boğazım acıyor benim böyle şişlik falan yok yutarken zorlanmada yok ama sanki yara var gibi bi acı iki kulağımda hissediyorum bazen ne kullanmam lazım

Bence hic oyle degil özellikle ilk 5 yıl için erkekler daha sakin daha ağır başlılar. Kreş döneminde erkek anneleri yahu birde erkeklere yaramaz derler maşallah diyelim modundaydik. 🤩 ne yaramaz kizlar var. Oğlan anası damarım tuttu bak yine. 🙃
Ay bizim yakın arkadaşlarımız var onların erkek çocuğu aşırı yaramaz en yakınımda da o var maalesef hiç iyi örnek değil bana 🙈🙈 kızım da çok akıllı usludur öyle yaramazlığını görmediğim için benim tablo böyle oldu jajsjsjs

Kızlar ya boğazım acıyor benim böyle şişlik falan yok yutarken zorlanmada yok ama sanki yara var gibi bi acı iki kulağımda hissediyorum bazen ne kullanmam lazım

Benim ilk haftalarda oldu. Ben taze zencefil rendeleyip bal ile karıştırdım ve çok iyi geldi anında. Deneyebilirsin canım

Esim diyor ki bunu kiyip askere de yollayamam benim gibi bedelli yapar. Dugunu ayri dert🤣 bi de sunnet dugunu filan istemezsin di mi diyor sjdjdjd YOOO DEDİM BEN OGLUNA SUNNET YAPAMADİ Mİ DEDİRTİRİM 😛😛
Jajsjsjs işte yani osu busu derken korkutuyor aman napalım artık sağlıklı olsunlar da 🙈😂😂🙈

Ay gece gece bulantım olunca aklıma geldi bi ara bulantı bilekliği mi ne vardı acaba o bu dönemde bizimde işimize yarar mı yahu? Arkadasima araba tutmasından kurtarmıştı. Yarın alıp acil denicem

Canım neticede elimizden bi şey gelmiyor bazen. Ben de çok korkuyorum ama sağlıklıysa Allahın izniyle doğar diyorum hep. Eğer Allah korusun kaybedersem de sağlıksız olduğu içindir daha büyük bi imtihan olmaması içindir diyorum . Kendini böyle rahatlat bu dünyada rızkı varsa bi şey olmayacak. Şuan bi şey olsa bile kurtarabilecek miyiz? Hayır. Elinden gelmeyen bi şey için kendini üzme. Kaldı ki şuan riskli bi durum da yok evham sadece. Rahatlamaya çalış bebişin iyi 🙏🏻💐

Ohooo erkek analığı mode onnn olmuş çoktan. O değil tahminimiz tutmadı ya🤣🤣🤣. Birde belirtiler bana yakındı benimde gönlümden kız geçiyordu tüm doğru bildiklerimi unuttum şuan 🤭
Ya gerçekten bak erkek anneliği eminim muhteşemdir ama evlenince kaybederim oğlumu gibi geliyor. (Not bir yengeç 🦀)
Yani bizzat esimden pay biciyorum ki cidden oglum babasina her anlamda benzesin isterim bu arada, annesi uzun zamandir ikinci planda🥲 ama ben hala uyandim mi annemi babami ararim gunaydin diye😆kiz cocuk olmak cunku🌸
Ay bilmiyorum allah saglik versin 🤣 oglum evlenince bizimle koskte oturun derim sjdjfjfj acil kosk almamiz lazim djfjfj

Ay gece gece bulantım olunca aklıma geldi bi ara bulantı bilekliği mi ne vardı acaba o bu dönemde bizimde işimize yarar mı yahu? Arkadasima araba tutmasından kurtarmıştı. Yarın alıp acil denicem
Eczanede her gordugumde kasaya kadar gidip geri birakiyorum. Mantigim almiyor niyeyse🤣 denersen soylesene jejfjfjf

Canım neticede elimizden bi şey gelmiyor bazen. Ben de çok korkuyorum ama sağlıklıysa Allahın izniyle doğar diyorum hep. Eğer Allah korusun kaybedersem de sağlıksız olduğu içindir daha büyük bi imtihan olmaması içindir diyorum . Kendini böyle rahatlat bu dünyada rızkı varsa bi şey olmayacak. Şuan bi şey olsa bile kurtarabilecek miyiz? Hayır. Elinden gelmeyen bi şey için kendini üzme. Kaldı ki şuan riskli bi durum da yok evham sadece. Rahatlamaya çalış bebişin iyi 🙏🏻💐
Çok haklısın ama Allah korusun bir şey varsa çok yıkıcı olur benim için. Şu bilinç seviyesine gelmem biraz vaktimi alabilir. Hem bir kaybım var hem de kayıptan sonra hemen de olmadı. Kürtaj sürecim zorluydu. Bunları aklıma bile getirmek istemiyorum. Allah bize bağışlasın onları. Ağladım ağlıycam burnumun direği sızlıyor çok korkuyorum 😔

Back
X