Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sidefer kullanıyorum canımKızlar Demir ilacı olark ne
Gümüş kapak ben ilk bebegmde çok faydasni görmedim ama kesnlkle süt sagma makinesi şart canım, çok faydası oluyor.
Tahin ye mide yanmasına çok iyi geliyorKızlar bu mide yanması için neler yaptınız benim yeni başladı ve yok böyle bsy![]()
İçini ferah tut canım çoğu kişilere down sendromu dediler bebekleri çok sağlıklı doğmuş.Bende dahil 2 gebeligimde öyle söylediler ikili testim yüksek çıktı gel aldiralim vesaire vesaire çok şey duydum doktorlardan çok şükür 2 çocuğumda sağlıklı doğdu.İnşallah ya inşallah çok üzüldüm keşke gitmeseydim dedim kendime zehir etmek istemiyorum gebeliğ
İkili test fetal dna vs. Yaptırdınız mı peki ?İnşallah ya inşallah çok üzüldüm keşke gitmeseydim dedim kendime zehir etmek istemiyorum gebeliği![]()
Yok yapmadım sadece 11. Haftada burun kemiği gözüktü ense 1.7 di diğer çocuklarımda da yaptırmamıştımİkili test fetal dna vs. Yaptırdınız mı peki ?
İkili test fetal dna vs. Yaptırdınız mı peki ?İnşallah ya inşallah çok üzüldüm keşke gitmeseydim dedim kendime zehir etmek istemiyorum gebeliği![]()
hicbirisi zaten tam olarak net sonuç vermiyor kimse için tarama testleri olasılık üzerine ilerliyor detaylı ultrason da yeterli değil teşhis koymak için. Ve sadece burun kemiği ölçüsündeki ufak bir durumdan dolayı down sendromu diyemez ki.. Bebek oynayabiliyor kayıyor ölçüm tam doğru olmayabiliyor. Ense kalınlığı ölçüsü de alınıyor aynı anda. Bana doktorum söylemişti ultrasonda aldığımız ölçülere tam olarak güvenemeyiz diye. İçinizi ferah tutun. Bence öyle bir durum yoktur. Amniyosentez önerdi mi peki?Yok yapmadım sadece 11. Haftada burun kemiği gözüktü ense 1.7 di diğer çocuklarımda da yaptırmamıştım
Yani şöyle herşey uyumlu 12 kriter varmış down diyebilmek için bende sadece işte burun küçüklüğü olduğunu söyledi. Fetal dna amiyosentez durumdan bahsetmem gerekiyor prosedür gereği dedi. Sonra sonuçları kendi takibimi yapan dr doktoruma gösterdi. Birşey yok dedi biz genelde hiç burun kemiği olmayan hastalarda rastlıyoruz dedi down sendroma. Ayrıca perinatolog bana kısalığın genetik olabileceğini bazen hiç kemik olmayan bebeklerim sağlıklı olduğunu bazende kemik uzunluğu olduğu zamanda da down sendromlu bebeğe rastlıyoruz dedi. Ne bilim böyle işteİkili test fetal dna vs. Yaptırdınız mı peki ?
hicbirisi zaten tam olarak net sonuç vermiyor kimse için tarama testleri olasılık üzerine ilerliyor detaylı ultrason da yeterli değil teşhis koymak için. Ve sadece burun kemiği ölçüsündeki ufak bir durumdan dolayı down sendromu diyemez ki.. Bebek oynayabiliyor kayıyor ölçüm tam doğru olmayabiliyor. Ense kalınlığı ölçüsü de alınıyor aynı anda. Bana doktorum söylemişti ultrasonda aldığımız ölçülere tam olarak güvenemeyiz diye. İçinizi ferah tutun. Bence öyle bir durum yoktur. Amniyosentez önerdi mi peki?
Senin değer kaç çıkmıştı ? Benimde başka sıkıntı görülmedi kalpte parlaklık yada farkli bir durum 11. . Haftada nazal kemik gözlendi ense 1.7 idi ama yine içim içimi yedi sırf bunun için gitmek istemiyordum detaylıya keşke gitmeseydim.
Benim de 5.33mm ölçülmüştür diye yazıyorFetüste burun kemiği 3.3 ile 5 persentil arasında ölçülmüştür
Bu şekilde yazılmış rapora. İkili fetal filan var mı sizde?
Benimde aynı, hiç endişelenme, yan belirtiler yoksa amniyosentez de %99 temiz gelir dedi hoca. Yani %1 ihtimal için kendimizi hırpalamaya değmezBenim de 5.33mm ölçülmüştür diye yazıyor
İnşallah ya inşallahBenimde aynı, hiç endişelenme, yan belirtiler yoksa amniyosentez de %99 temiz gelir dedi hoca. Yani %1 ihtimal için kendimizi hırpalamaya değmez![]()
Benim 3 gün yandı sonra yanmadı allahıma şükür, doktorum sabah aç karnına nexium günde bir tane iç dedi, doktoruna sorabilirsin. Tahin vs yaramıyordu o zaman, ayrıca gaviskonda sadece saatlik etki ediyor demişti arkadaşlar.Kızlar bu mide yanması için neler yaptınız benim yeni başladı ve yok böyle bsy![]()
Haftasonu olduğu için doktoru da rahatsız etmek istemdim de yarın kesinlikle soracağım tabi ilk başta dayanabilirim gibi geldi ama sonra yok yani geçmiyor dedim tecrübeli anneler ve hamileler neler tavsiye ede diye merak ettimBenim 3 gün yandı sonra yanmadı allahıma şükür, doktorum sabah aç karnına nexium günde bir tane iç dedi, doktoruna sorabilirsin. Tahin vs yaramıyordu o zaman, ayrıca gaviskonda sadece saatlik etki ediyor demişti arkadaşlar.
Ben görmedim açıkçası, bu konu hakkında yorum yapmayı çok sağlıklı düşünmüyorum böyle yerlerde. Normal istiyordum zaten umarım normal doğurabilirim diyeceğimKızlar sağlık bakanlığı planlı sezeryanı yasaklamış duydunuz mu
Resmi gazetede yayınlanmışBen görmedim açıkçası, bu konu hakkında yorum yapmayı çok sağlıklı düşünmüyorum böyle yerlerde. Normal istiyordum zaten umarım normal doğurabilirim diyeceğim![]()
Kesin mi ya özel hastaneler buna bi kılıf bulup doğurtur.Resmi gazetede yayınlanmış
Bende de detaylıca direk cikti serklaj oldum alttan baktı değil.mi eğer alttan bakmadiysa mutlaka oradan kontrol gerekiyirKızlar merhaba,
Dün lekelenmem oldu uzun zaman sonra ve doktoruma gittim. Rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu fakat hunileşme başlangıcına benzer görünüm olduğunu söyledi. 1 hafta rapor vardı, pazartesi tekrar bakacak, şimdilik çoğunlukla yatıyorum dünden beri veya oturuyorum. Canım çok sıkıldı ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Kızım için dualarınıza talibim![]()