Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar merakta bırakmamak için yazmak istedin . tek tek mesajlara dönemedim ama hepsini okudum🙏 hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz için . eşime ikizler mi boğamı olacak derken koç burcu bir kızım oldu :) allah sizlerede zamanında sağlıklı su gibi doğumlar nasip etsin.

doktorum dün sabah tansiyon düşüp ,sancım cıkmayınca taburcu edelim haftaya alalım dedi. Zaten plesentadaki yaşlanmadan ve bebeğin gelişiminden bekletmeyecekti . Sadece ciğer geliştirici tekrar uygulayacaktı. Çıkış yapılmadan odasına indirdiler. Ultrasonda bakarken suyun azaldıgını ve bebeğin bagırsaklarında kaka birikimini gördü. Kan sulandırıcımı kesmişti her ihtimale karsı 3 gündür yemekte o ye demeden yiyemiyordum. Doktorun odasından ameliyataneye çıktım .

Anastezi doktoru geldi önlüğümü giydirdi. Epidural uygulandı hiç korkulacak bir durumu yok inanın damar yolu acılırken daha cok acıyor. Stres illaki oluyor ama işlem esnasında sizi tutuyorlar oynama diye . Doktor derin nefes al dedi ben taktığını anlamadım.

Sonra ayaklarıma sıcaklık geldi . Uyusup uyusmadıgını mutlaka kontrol ediyorlar benim en büyük korkum bu internette okudugumuz kesilirken hissettim hikayeleriydi.

10 dk içinde bebeğimin aglama sesini duydum zaten. Bebeği çıkarırken doktor hafif çekilme hissedebilirsin dedi ama bu çekilme kızlar acılı agrılı değil sanki biri elinizde çekiyor gibi karından çekilme :)

Bebeğimi temizleyip yanağıma getirdiler sonra hemen küveze gitti 🙁

Benim işlemlerim 15 dk daha sürdü sonra odama cıktım . Evet hemsirelerin karna bastırma olayı doğru ebeler uyusukluk geçmeden odama geldi rahim toparlanması için popodan fitil iğne yaptı . Karnıma bastırdı ama uyusuk oldugum için hissetmedim sadece cok kan geldiğini gördüm . Normal doğumda olan kanama sanırım artık sezeryanda bu sekilde atılıyor .

Depend kesinlikle alın kızlar kanaması gelmeyen olabilir ama ben dünden beri yarım paket bitirdim. Bu iyi birşeymiş doktorun söylediğine göre

Doğumdan 5 saat sonra ilk yürüyüşü yaptım ilk kalkarken agrılıydı ama yürümeye baslayınca hiç bir agrı sızım yoktu. Ben bütün gece yürüdüm saat bası gazım çok rahat cıktı. Bugun tek basıma tutunarak yataktan kalkıp oturabiliyorum.

Biraz uzun oldu ama bende hep okumak istiyordum doğum hikayelerini ondan aktarmak istedim .

Bebeğim cok küçük uzun süre burada gibi görünüyor ama rabbim böyle yazmış karnımda bayramdan beri gelişmemiş en azından dısarıda beslenecek öyle avutuyorum kendimi.

Hepinize sağlıklı su gibi zamanında doğumlar diliyorum. Sezeryan veya normal annelik gerçekten inanılmaz mucizevi birşey biz kadınlar dünyaya bu güçle gönderilmişiz şükürler olsun ❤️🌸
Çok duygulandım 🥹 Rabbim bir an önce sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm süreçleriniz su gibi aksın

Kızlar bi şey sorcam. Yenidoğan ve 3 aylık olarak aldığım iki kıyafet polar geldi. Birisi tulum birisi patikli pantolon. Haziranda sıcak olacak polar pişik yapar terletir, düz pamuklu yeter dimi ilk bir ay. İade edeyim değil mi aldıktan sonra aklım başıma geldi.

Kızlar bi şey sorcam. Yenidoğan ve 3 aylık olarak aldığım iki kıyafet polar geldi. Birisi tulum birisi patikli pantolon. Haziranda sıcak olacak polar pişik yapar terletir, düz pamuklu yeter dimi ilk bir ay. İade edeyim değil mi aldıktan sonra aklım başıma geldi.
Yazın olmaz canım isilik yapar. Değiştir bence de.

Evet evet polar olmaz iade et kalmasin elinde 😀

Kizlar korkmayin boyle bisey mumkun olamaz yani deli bir kuyuya tas atio hesabi olmus. Devlet icin bisey diyemem sureci bilmiyorum yasamadim gormedim. Ama ozellerde catir catir istediginiz gibi dogurursunuz acikcasi paraya gecer soz boyle seylerde 👍 istedim ilkinde sorgulamadan oldum cevremdeki de herkes isteyerek oldu hic normali dusunmeden dr um da strese sokmadi ok dedi planladik . Simdi de oyle olcak kimse karisamaz yanii resmen korku politikasi mobbing vs ne denirse iste bunda iste siz icinizi ferah tutun hamileliginizin son haftalarini stresle gecirmeyin lutfen 🌸💕

Kızlar mayis anneleri doğuma başladı. Sıra bize geliyor. Muhtemelen çoğumuz bayramdan önce doğum yaparız kısmet ise. Heyecanlı gerçekten. Benim mayıs sonu eğer erken gelmez ise inşallah.
Evet ben de bakiorum insallah zamaninda gelir kuzular 🌸 doguran yazsin ama mutlaka biz de haber verelim sevinelim bebislere 💕

Aynen bence iade edin👍🏻

Kızlar mayis anneleri doğuma başladı. Sıra bize geliyor. Muhtemelen çoğumuz bayramdan önce doğum yaparız kısmet ise. Heyecanlı gerçekten. Benim mayıs sonu eğer erken gelmez ise inşallah.
Valla benim kız 37 de gelmişti, mayıs başı beklerken nisan sonuna gelmeden doğmuştu. Bunda da bekliyorum öyle bi şey 😂 mayıs sonu gelir gibi sanki doktorum ve ebe hanım da olabilir ilki öyleyse dedi

Ben yarın başka bir doktora kontrole gideceğim kendi doktorum perinatolog takip etmeli dedi. Mayısı görürüz inşallah ama çok stres oldum erken doğmak zorunda kalırsa naparız bilmiyorum ilk tecrübe olunca da tabi daha şok geriliyor insan

Valla benim kız 37 de gelmişti, mayıs başı beklerken nisan sonuna gelmeden doğmuştu. Bunda da bekliyorum öyle bi şey 😂 mayıs sonu gelir gibi sanki doktorum ve ebe hanım da olabilir ilki öyleyse dedi
Saglikla gelsinde inşallah zamani bebeler belirlio 😅 benim de haziran ilk haftasi gosterio ama bakalim ilkinde 39-0 da şimdi erken gelmek ister mi bilemedim ki 😀

Ben yarın başka bir doktora kontrole gideceğim kendi doktorum perinatolog takip etmeli dedi. Mayısı görürüz inşallah ama çok stres oldum erken doğmak zorunda kalırsa naparız bilmiyorum ilk tecrübe olunca da tabi daha şok geriliyor insan
Görürsün inşallah papatyacım canını sıkma ne yollardan geldik 🤲🌸 sağlıkla alcaksınız inşallah kucağınıza iyi düşün hep 🤲

Görürsün inşallah papatyacım canını sıkma ne yollardan geldik 🤲🌸 sağlıkla alcaksınız inşallah kucağınıza iyi düşün hep 🤲
Tabi öyle zaten iyi düşünmek için zorluyorum kendimi 😅 inşallah hepimiz sağlıkla süreci atlatırız

Kızlar erkek bebeğe yönelik kapı süsü, ve hediyelik bir şeyler düşündünüz mü? Biraz bunlara kafa yoracak bol vaktim var, sizden de fikir alsam çok güzel olur. Kendiniz yapmayı ya da yaptırmayı düşündüğünüz şeyleri benimle de paylaşırsanız sevinirim 💞

hayırlısı canım inşallah. En güzel zamanda doğsunlar inşallah. Mayısın son haftası doğumlar çok olur burda bence de canım. 😊

Kızlar benim bebekte 1 hafta önden gidiyor. 4 Haziran'dan önce doğsun diye dua ediyorum ama artık bebekler normal doğumda 40 ve 41. Haftayı bekliyorlar. Bu beni tedirgin ediyor. Şimdiden karnım kocaman oldu. İnşallah Mayıs ortası, sonu gibi doğar. :emir_bebek:Dua edelim birbirimize..
Gönlüne göre olsun inşallah canım. Bayramdan önce olması iyi olur evet. Bayramda olur ise doktoru da bulmak zor olmasın.

Inşallah gününde gelirler bebisler. Erken doğum riski bende de var ama günlerini doldurup gelsinler inşallah. 😍🤗

Back
X