Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Sezeryan geçiren sevgili annelere bir sorum var
Sezeryan olma ihtimalim yüksek
Ben acısından felan korkmuyorum, ilk doğumumda 2 gün suni sancı çekmiş biri olarak çokta beni korkutmuyor🤣 Üstüne basurum vardı popo deliğimde hepsi patlamış yırtılmıştı 40 gün oturamadım ben:(
Neyse asıl korkutuğum şey süt konusu
Sezeryan olunca süt geliyor mu, ne kadar süre sonra geliyor veya
Benim ilk gebeliğimde kızım maşallah inanılmaz kilo almıştı sütümden ötürü, gelişimi güzeldi
Anne sütü benim için çok önemli
Bi yazarsanız sevinirim

Ben acısından felan korkmuyorum, ilk doğumumda 2 gün suni sancı çekmiş biri olarak çokta beni korkutmuyor🤣 Üstüne basurum vardı popo deliğimde hepsi patlamış yırtılmıştı 40 gün oturamadım ben:(
Benim ilk gebeliğimde kızım maşallah inanılmaz kilo almıştı sütümden ötürü, gelişimi güzeldi
Bi yazarsanız sevinirim
Benim yaklasik 10 gün sonra indi mecbur mamaa verdik makinayla bile 10 ml ancaydi bilmiyorum belkide yapisaldir geçenlerde bı yerde okudum duşun çok etkisi oluyormuş doktorum izin vermedi aslında ameliyat bantlarından alıp yapabilirdim baticon ile kurulardim bı cok arkadaşım böyle yapmış

Bi yazarsanız sevinirim
Selam canım. Ben hiç doğum yapmadım ama yaşım itibariyle bütün arkadaşlarımın enaz 1-2 çocuğu var ve normal doğum yapan yok denecek kadar az. Anladığım ve gördüğüm kadarıyla süt konusu biraz yapısal bi durum. Mesela annem beni vajinal doğumla doğurmuşken ben 2,5 ay kadar emebilmişim ama sezeryan yapan arkadaşlarım içinde 3 yaşında bile hala emziren arkadaşlarım oldu. Hatta bi tanesinin kızı 4 yaşına girdi kız bitti artık hala memeyi bıraktıramıyo. Bilimsel açıklamasını bilmiyorum sadece gözlemim bu yönde oldu. Bence içini ferah tut. Doktorlar da birsürü çaydır bitkidir falan öneri yapıyor süt arttırıcı, sütün kalitesini arttırıcı. 💕

Bi yazarsanız sevinirim
Ben 36 haftada sezeryan oldum ilk günler çok az gelmişti önce emzirip mama vermiştik ama 1 hafta sonra tam anlamıyla gelmişti ne kadar çok uyarilirsa o kadar çok geliyor sanırım sonrasında o kadar çok olduki buzluga bile koydum kardeşimin eşi de sezeryan oldu hemen sütü geldi yapısal olarakda değişiklik gösteriyor canım

Ben 36 haftada sezeryan oldum ilk günler çok az gelmişti önce emzirip mama vermiştik ama 1 hafta sonra tam anlamıyla gelmişti ne kadar çok uyarilirsa o kadar çok geliyor sanırım sonrasında o kadar çok olduki buzluga bile koydum kardeşimin eşi de sezeryan oldu hemen sütü geldi yapısal olarakda değişiklik gösteriyor canım
Katılıyorum size uyarılmanın etkisi oluyor ilk gebeliğimde çok tecrübesizdim ve süt gelmeyince de ayrı bir strese girdim denemediğim yol kalmadı 10 gün uçlarını anlatamam doktor gittiğimde kortizonlu krem başlamıştı ilk iki üç gün geç indiğini biliyordum doktorum söylemişti zaten ben çok yıprattım kendimi ama sanırım yapısal

Bi yazarsanız sevinirim
Katılıyorum size uyarılmanın etkisi oluyor ilk gebeliğimde çok tecrübesizdim ve süt gelmeyince de ayrı bir strese girdim denemediğim yol kalmadı 10 gün uçlarını anlatamam doktor gittiğimde kortizonlu krem başlamıştı ilk iki üç gün geç indiğini biliyordum doktorum söylemişti zaten ben çok yıprattım kendimi ama sanırım yapısal
Ay bende yetmez diye çok stres yapıyordum ama gerçekten hiç gerek yokmuş sık sık emzirmek yeterli oluyor

Aynen paylaşma.Ben de kayınvalideme doğumda götürmek için hem de daha sonra kullanmak için bavul alacağım, benimki artık kirildi dedim.Asagida var dedi.O da eski püskü 20 30 senelik bisey.Onu neden kullanayım dedim.Daha da ona bişey dememeye karar verdim.Zaten ben şunu alacagim bunu alacağım modunda değilim.Abisinin eşyalarını kullanır inş.Extra alınması gerekenleri alırız.Annem alırız ederiz tabi zamanı gelince diyor,hevesleniyor.
Ay her şeye ne gerek var kafasıyla bakmıyorlar mı deli oluyorum. İsraf ayrı hevessizlik ayrı şeyler ya.

Ay her şeye ne gerek var kafasıyla bakmıyorlar mı deli oluyorum. İsraf ayrı hevessizlik ayrı şeyler ya.
Ya boşver canım sen takma, strese sokma kendini. Ben almıyorum ama hem var diye hem de erken doğum olunca malesef içimde bi ürperti var ondan. Bak ben ve sen diyorum. Yani insanların hisleri, istekleri farklı olabilir. Ayrı şeyler yaşıyoruz. Sana alma etme diyenle senin düşüncen bir olamaz. Aldığını gösterme. Hiç gerek yok. Ben bile ay kuzuma hevessiz gibi davranmayım diye ona şahsi şeyler alıcam yani aldım da emzik falan. İsraf tabii ki olmasın daha güzel şeyler alınır belki zamanla ama ben de aklı yerinde bir insanım neyin ne kadar olması gerektiğine karar verebilirim demen gerekiyor. Hiç üzülme tadını çıkart ❤️❤️❤️

Bi yazarsanız sevinirim
Kuzum oncelkle gecmiş olsun
İyisindir simdi umarim bendede hamilelikten önce vardi basur umarim sıkıntı yaşamam😕Seninki aferdersin dişardan meme ucu gbi belli oluyormuydu...Allah doğumumzda kolaylik versin senin sezeryan ihtimali neden yuksek canim.

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum benim belden aşağımda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar oldu ben açıkçası sivri sandım ama değil gibi doktoruma mesaj attım sinek olmadığına emin misin Emin ol falan dedi de ben sinek olup olmadığına nasıl Emin olacağım 🤣🤣🤣 oturduğumuz bölge normalde sinek açısından bayağı Zengin 🤣 fakat daha bu hemen çıkmaz alerji şurubu başlansın dedi

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum benim belden aşağımda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar oldu ben açıkçası sivri sandım ama değil gibi doktoruma mesaj attım sinek olmadığına emin misin Emin ol falan dedi de ben sinek olup olmadığına nasıl Emin olacağım 🤣🤣🤣 oturduğumuz bölge normalde sinek açısından bayağı Zengin 🤣 fakat daha bu hemen çıkmaz alerji şurubu başlansın dedi
eeee nasıl anlaşılacak 😂😂 fotoğraf atılacak bir bölgedeyse at biz de bi bakıp yorumlayalım canım geçmiş olsun.

eeee nasıl anlaşılacak 😂😂 fotoğraf atılacak bir bölgedeyse at biz de bi bakıp yorumlayalım canım geçmiş olsun.
Fotoğraflar için kusura bakmayın ama anlayamadım ben bu sinek ısırığımı alerjimi acaba omega 3'e başladım o mu yaptı

Eklentiler

• 17451615867885297363178554479540.webp
    17451615867885297363178554479540.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 17451616204311767176696167524474.webp
    17451616204311767176696167524474.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 58
Eğer sinek ısırıgi degilse karaciğer enzimlerine bakılması lazım diyor gerçekten bu hamileliğim olay oldu problem hiç bitmiyor Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Fotoğraflar için kusura bakmayın ama anlayamadım ben bu sinek ısırığımı alerjimi acaba omega 3'e başladım o mu yaptı
Kız ne kusuru. ChatGpt aşkosuna sordum bak böyle dedi. Bana da sinek ısırığı gibi geldi özellikle bacaktakiler böyle nokta nokta ısırılmış gibi.

Eklentiler

• IMG_4625.webp
    IMG_4625.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 56
Ayy çok teşekkür ederim canım gerçekten stres altına girdim kurdeşen yada uyuz olabilir hamilelerde çok görülüyor dedi hemen acile başvur artarsa avil vursunlar dedi bence de sinek ısırığıdır içim rahatladı biraz çok çok çok teşekkür ederim ☺️ 🙈

Ayy çok teşekkür ederim canım gerçekten stres altına girdim kurdeşen yada uyuz olabilir hamilelerde çok görülüyor dedi hemen acile başvur artarsa avil vursunlar dedi bence de sinek ısırığıdır içim rahatladı biraz çok çok çok teşekkür ederim ☺️ 🙈
Biz geçen sene temmuz ayında ailece eşim, annem, babam, ben olmak üzere uyuz atlattık. Aile şirketi bizim babam, eşim ve ben aynı iş yerindeyiz. Çalışanımızdan bulaştı uyuz olduğunu saklamış bizden. Emin ol uyuz olsan anlarsın uyuz da daha farklı oluyor izler özellikle bel bölgesine dadanıyor namussuz özelden bulabilirsem atıcam sana fotoğraf anlarsın demek istediğimi canım.

Bi yazarsanız sevinirim
Merhaba normal doğum yapan arkadaşım 2 bebeğini de emziremedi ne yazikki sütü olmadı benim sezeryan olmasına rağmen sütüm geç de olsa geldi (6 gün sonra geldi) genetik yapısal oluyor sanırım süt konusu

Biz geçen sene temmuz ayında ailece eşim, annem, babam, ben olmak üzere uyuz atlattık. Aile şirketi bizim babam, eşim ve ben aynı iş yerindeyiz. Çalışanımızdan bulaştı uyuz olduğunu saklamış bizden. Emin ol uyuz olsan anlarsın uyuz da daha farklı oluyor izler özellikle bel bölgesine dadanıyor namussuz özelden bulabilirsem atıcam sana fotoğraf anlarsın demek istediğimi canım.
Tamam canım 😘 anladım sanırım o yanım gibi kırmızı ve minik minik oluyor

Back
X